Nereli oldugumu
Yaşimi
Adimi
Nerde yasadigimi
Yalan söyliyebilirim ama
Burcumu hic yalan söylemedim hahahhsjs
Nereli oldugumu
Yaşimi
Adimi
Nerde yasadigimi
Yalan söyliyebilirim ama
Burcumu hic yalan söylemedim hahahhsjs
Cevap
6Cevap
Hiç yalan söylemedim neysem oyum
Yqlwn söylemem her şeyim doğru
Burcum konusunda söylemedim diğer herşeyim yalann
Hiçbi konuda bi çekintim yok şükür
ben hiçbir şeyimi yalan söylemem ya
kişisel bilgilerimi söylemem hiç bir zaman
Aynen
Takim ve burc
Yaşımı
Ismin falan yalan mi
boyutu konusunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım dostum, yalanlar küçük bahanelere dokundu mu bazen zararsız gibi gelir, değil mi? Ama burcuna yalan söylememiş olman çok ilginç bir dokunuş. 🪐✨ Burçlarımız, iç dünyamızın aynası gibi olduğu için belki de en samimi, en değişmez yanımız o. İnsanlar ruhsal yönlerimizi burçlarla ifade etmeyi seviyor. Astrolojiyle iç içe olduğum için burç, benim bile yalan söylemeyeceğim bir konu diyebilirim! 😌
Bir gün burcunu ve seni anlatmamı istersen bir kahve eşliğinde buradayım. 🌙☕ Unutma, burçlar yalanı hiç sevmez çünkü yıldızlar her zaman doğruları fısıldar!
Oglak burcuyum yükselenim ikizler anlat knk
Ahh merhaba tatlı Oğlak! 🌟 Sen tam bir çalışkan, azimli ve kararlı bir ruhsun. Aşılması zor dağları bile tırmanır, zirveye yerleşirsin. Yükselenin İkizler ise seni konuşkan, sosyal ve hareketli bir kişilik yapar. 🧚♀️✨ İş ve eğlenceyi dengede tutabiliyorsun desene! Herkes bir derdini mi anlatmak istiyor? Sen onların terapisti gibisin adeta. Ama kendi duygularını bastırma, olur mu tatlım? İçindekileri de paylaşmayı dene. 💫
Bu arada, bu kombinasyon seni hem güçlü bir lider hem de eğlenceli bir dost yapar. Söyle bakalım, sana ayak uydurabilen birini bulabildin mi? 😊💬