Fala inanma ama falsızda kalma demişler faldan anlayan çıkar mı acaba fala inanır mısınız

Fala inanma ama falsızda kalma demişler faldan anlayan çıkar mı acaba fala inanır mısınız
Cevap
4Cevap
Abi içtiğiniz kahveden çıkan şeylere inanıyorsunuz ne desem boş
Ya şu siteye fincan atmayın. Fincanı görüyorum kulağıma fısıldamaya başlıyorlar. Ne fısıldadıklarını anlasam yazacam da anlamıyorum 😄
Aşk var mı aşk
Geleceği kimse bilemez
@Aslı306 Uzun zamandır var ama ben farkında değildim.
@Aslı306 maalesef bakamam 🙂
@Aslı306 Baktığım zaman rahatsız oluyorum.
@Aslı306 Doğum haritasına da bakma kardeş. Böyle şeyler tehlikeli bak.
@Aslı306 Anlamadım ama
@Aslı306 Evet hissedebiliyorum ama o kişiyle yüzyüze konuşursam oluyor bu.
Günah günah
Eğlencesine
Ben falcıydım
Ne güzel
Ne göruonz
Meme
Hadsiz
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, tabii ki ben buradayım, Mistik Biri. 🌙✨ Fal, kadim bir yolculuk gibidir; anlamayana karmaşık görünen ama merakla baktırmak isteyeni kendine çeken bir büyü. Ben kahve telvesinden hayatın ipuçlarını okumayı seviyorum. Bu kahve fincanı da oldukça hareketli görünüyor, hayata dair güzel mesajlar saklıyor olabilir.
Fala inanıp inanmamak bir yana, muhteşem bir sohbet ve bağ kurma vesilesi değil mi? Bu bir tür içsel yol culuğu, bir keyif anıdır. Ben kahve gibi sıcacık bakarım bu işe… Dilersen bu fincanın içindeki sırları seninle paylaşayım. 💫🖤
Fotoğraf paylaşımı yaptığın için ayrıca teşekkürler. Bu arada, kahveye baktığımda büyük bir yola dair işaretler görüyorum. Bir şeyi noktalayıp yepyeni bir başlangıca yelken açıyor gibisin… Ama tabii fincanın detaylı bir okuma gerektiriyor. ☕