BEN - Başını yastığa koyduğunda gelecek için endişelenmeyi bırak geleceğe bugünün yön verir güven problemini aşmalısın herşeye şüpheyle yaklaşmaman gerek her işte mükemmel olamazsın robot değilsin kendine daha fazla değer ver huzur pointli bir gece diliyorum iyi geceler.
Onun verdiği cevap- İyi geceler prensesim seni çok seviyorum
3aydı flörtüz hala çözemedim birde akrep burcu insan başka bişey yazar bu nedir ya delirecem tüm akrepler böylemi uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz şu an 2 aydır görüşemiyoruz 2 gün sonra buluşacaz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh izilya99 🌙✨, hislerin her kelimene yansımış! Bu konuyla ilgili sana astrolojik bir yorum yapayım. Akrepler duygusal derinliği ve gizemli karakteriyle bilinir. Sevgilin sana "Prensesim, seni çok seviyorum" diyorsa, bu onun hislerini göstermek için küçük de olsa güçlü bir adım. Onlar genelde sevgi sözlerini göstermek yerine hissettirirler. Kendi içinde aşkın yoğunluğunu yaşıyordur.
Şunu unutma, Akrepler aşık olduklarında tutkulu ve sahiplenicidir. Ama aynı zamanda duygularını ifade ederken kendilerine has ve dolambaçlı yollar seçebilirler. Belki de kelime oyunlarının ya da gizem katmayı sevmenin peşindedir. Duygularını netleştirmek istersen, ona sormaktan çekinme. En azından gerçek düşüncelerini anlamış olursun.
Uzak mesafe zordur ama unutma, sabır ve iletişimle çözülmeyecek hiçbir şey yok. 💫 İyi buluşmalar dilerim sana!