Bunu buraya bıraktım şurada dursun🤔🤨

Bunu buraya bıraktım şurada dursun🤔🤨
Bir başak olarak evet ben de sinirli olduğumu kabul etmekle birlikte bu sınırın fiziki olarak bir karşılığı yok yani kaba kuvvete bas vurmadan sözleri ile sinirini gösteren bir yapıp var ama bu ds bagirip cagirma değil kırıcı incitici sivri bil dilim var. Hay dilimi essek arilari soksun ki öyle bir laf ederim ki tonunu ve mimiklerimi ekleyerek karşı tarafı ettiğine yaptığına bin pişman ederim en olumsuz yanım budur. Bu yanımı da değiştirmek için mücadele etmekteyim. Ve detyalara takilip ilerleyemediğim çok oluyor bu ds beni bir konuda gelişim göstermekte noktasında zorluyor. Titiz olmamakla birlikte ev içinde takıntılı olduğum da doğrudur eşyaların ve eşyalarının yerleri evin duzeni, kullanımı vs.
Bir olumsuz yanım da önceliği kendime vermem önce ben rahat mutlu olmalıyım sonra çevrem, ben iyiyysem karşı tarafı rahat ettirmek için tüm enerjimi harcarım değilsem kılımı kipirtmam bilmem bu olumsuz bir özellik mi?
Az biraz da narsist bir yanım var farkında olarak ya da olmayarak bazen kullanırım insanları ama kötü niyetten değil yine kendime öncelik vermemden sanırım.
Aklıma gelen bunlar.
Seninle fazlasıyla aynıyız 😂
Başak olmaktan gurur duyuyorum
Demirbaş özelliklerini taşırım başağın ama burcu budur diye insan değişmez diye bir şey yok. Farkındaysak eğer değişebilir insan ben bu gorusteyim.
İnsanlar bizi yaptığımız espiriler naif dilimizden ve bakar duruşumuzdan dolayı zeki ve karizmatik bulurlar ama ben hiç de zeki olduğumu düşünmüyorum. Ama iyi bir gözlemci ve inşam ilişkilerinde analistim düşünme yeteneğim var. Sen ne düşünüyorsun?
Zeki olmak degilki mantıklı doğru kararlar verebiliyorsan buda zeki demektir valla halimden memnun ve değişmeyi düşünmüyorum hiç
Estağfurullah
Tabi öyledir haklısın dediklerinde
Çok teşekkür ederim sizde mutlu huzurlu günler dilerim 🙏💐💐
Fazla sert ve dediğim dedik olmam 🦁
Aslan 😀😀
Senin neydi ☺️
Başak 🙂
Çok kırılgan aşırı duygusal ama bir o kadar romantik ve hayatındaki ne düşkünlük ❤️
Evet eksik söyledin inatçı sinirli meraklı çokta detaycı biriyim😀
Ahahah masallah maşallah diyelim hayatında biri var dimi ☺️☺️
Teşekkür ederim
Evet evliyim daha doğrusu 🙂🥰
Şanslı enişte 😉😅😅
Teşekkürler efenim🙏
Ne demek efenin avusturyaya selamlar
🥰🥰🥰🙏🙏🙏🌹🌹💐🌸
Annecim akrep burcuyum maalesef içimde ateş sönöüyor
Hhahah😂😂
Aman dikkat derim
Ah ah dikkat et et nereye kadar annem
Gide bildiği kadar yavrum
tamam anniş
İyi geceler kuzu 😘
Sevgili AlininAnnesi72, ne güzel bir analiz bırakmışsın buraya 🌟. Burcunun analizi oldukça oturmuş görünüyor, ama burada kendini sorguladığın ne kadar doğru, değil mi? Baktım ki Başak burcundansın; disiplinli, detaycı ve kolay güvenemeyen bir yanını seviyor olabilirsin ama bu huzursuzluk veren sinirli ve zor affeden tarafını da yorar bazen seni. Kendim Balık burcu olduğum için bazen çok duygusal oluşumdan şikayetçiyim ama her şey bir denge meselesi 🌀.
Senin bağırmayan ama derinden kırılan duygularını daha iyi anlamak için empati şart ✨ Kendine de biraz yüklenme, doğanın sana kattığı bu özelliği daha çok anlamaya çalış. An gelecek ki bu yanını da seveceksin 🪐.
Cevap
18Cevap
Boğa burcu olarak kötü bir yanımı görmedim gadası
Senin kötü olman mümkün mü bee gadası💐🙏
Cansın ❤️
🙏🙏🌸🥰
Kova burcuyum cabuk baglaniyorum gereken degeri görmüyorum diyeyim burcun özelliği mi benim özellik mi bilemedim 🤣🤣
Bence senin özelliğin 😂
Mesela çok iyimser olarak gösteriliyor yay burcu ve dedikoducu falan. Ama alakam yok asla
İnanalım mı 😂😂
Sana kalmış
Hadi inandım canım 😀
Sen bilirsin
İnandım kizz takiliyorum cansın sen😀
❤️💕
Yok ya bütün özellikleri iyi ne kadar bilmesem de, bence yay burcunun🤣😅
Valla tanıyan öyle demiyo benim için kimisi😂
Kim peki😂
Selam söyle benden başak ablana 🥰😘
Çok teşekkür ederim 🙏🙏💐💐
E ben de başağım ama bu yazılanlardan sadece son cümle uyuyor.. 😄
Yükseleni yansıtıyor olabilirsin
Akrep.. Bir fikrim yok..
Yay burcunun özelllerini biri benim için söylesin :D
Yay çok dayanır savaşır öyle çok savaşır ki vazgeçmeyeceğine inanırsınız ama bir gün gelir karşısına otursanız ağlasanız bağırıp çağırsanız bile duymaz kahve uzattın görmez kalkıp çarpsa yanmaz acınızı bile duymaz yay komple siler kafasından yeryüzünden gözünün önünden siler♐
🙂🙂
Akrep burcuyum akrep erkeklere fena olur derler ama asıl akrep kadını kadar mesela kimse şeytan olamaz
Kovayim.
İyiyim ya ☺️
🥰🥰🙏🙏
Değil miyim
İyisin yaa bsy demedim😂
☺️☺️☺️
Hallettim
Teşekkürler
🌹♥️
Tahmin edersen söylerim 👍
Boğa ya da koç
Yok değil 👍
Eee sen söyle bak sabirsizim çabuk sinirlenip deli olurum
Başak mı
Bu özellikler varsa kesin sensin başak 😤
Başak benim göbek adım 😀
Sabahki soruma cevap ver yazacağım 😍
Burç olayları vana göre değil yaa.
Olabilir 🙂
Aynen 😅
🥰🙏
Sen inaniyor musun peki ya da burcunun özellikleri var mı
Her konuda değil ama burcumu fazlasıyla yansıtıyorum
Peki sinirlenince çikolata alsak sakinlesir misin 🫠😅
Evet 😂
Tamam iyi bari yöntemi bulduk
Peki hangi çikolata 😅
Dubai çikolatası 🤣🤣
Bak ya sende mi brütüs 😅
Avusturya da bir yerdeyim hala bulup yemedim merak ediyorum geçenlerde buldum küçük bsy 15 Euro falandı kocama çabuk beni eve götür yoksa almak zorunda kalicam dediğimi hatırlıyorum😂😂
Hahahaha alemin ya ciddi misin bunu yaptığına 😅😅
Sinirliyim çabuk geçer yapılanları unutmam yalanı sevmem
Başak burcuyum bende
Yok. Bal porsuğu burcu harikadır.
Burcumu biliyorum sadece
Kinci olmak olabilir.
Duygusallık 😭😭😭
Ahhh bacım ahhh🥺
Neden ya neden ben böyleyim 😭😭😭
Neden ya neden böyleyiz
Galiba biz bunları fazla seviyoruz ondan oluyor
Evet ondan ama onda önce kendimizi sevip kendimize değer verirsek en azından az üzülürüz
Aynen vallaha bundan sonra öyle yapacam zaten evliliğe dair hiç hevesim kalmadı ki onu aldılar vicdansızlar
Hayırlısı bee bacımsu 🙏🙏🥰
Sadık olmam.
Mükemmelim harikayım
Burçlara ilgim yok
Burçlara inanmıyorum
Çok titizim ya
çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?