Ayrılalı 1 ay oldu ve başkasıyla şu an o kızla konuşmadan önce ayrılırken bana ondan soğumam için sevgili yapacağını söyledi. Bende artık çok kafaya takmıyorum başka seyler düşünüyodum kafamı meşgul ediyodum ve uzun bi zamanda onu rüyamda görmedim o ayrılık suresinde ama 10 ocağı 11e bağlayan gece rüyama girdi. Barışmıştık ve pişmandı neden uzun bi süre girmeyip bir anda girdi öyle çok düşünmüyodum da neden girmiş olabilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
1-6 ocak genel de gördüğün rüyalar hayatında ne olup biteceğini söyler ama coğunu hatırlayamayız, bazıları Sembol, bazıları da insan figürü bunlar oldukca derin manalar taşır.
Not
10 ocagi 11e bağlayan gece gördüm
Peki sakıncası yoksa bana rüyanızın nasıl olduğunu anlatabilir misiniz?
Yani gerçekte eskiden sevgiliyken hep benim evimin yakınında bir yerden geçerdik oradan geciyorduk yuruyerek kolu omzumdaydı guluyodu konuşuyorduk özür diledi sonra ne dediğini tam hatırlamıyorum daha sonra ben ona o kıza gittiği için kızıyordum ondan sonra uyandım zaten
Daha önce kafama çok taktığımda rüyama giriyordu ama uzun bi süredir hiç girmemişti ve o gün aklimada çok gelmedi düşünmedim uzun uzun rahat yattım neden bir anda gördüm bilmiyorum
Eğer seni öptüyse geri dönücek fakat el ele tutuşup sarılmak demek pişmanlık demek biriniz pişman olmuş.
Siz bu rüya yorumla işlerinden anlıyormusunuzz
Araştırma yapıyorum falcı wrkadaşlwrım var onlara soruyorum genelde
Sakıncası yoksa birsey daha sorabilirmiyim rüya hakkında
Tabi
Bu rüyayı gördükten 2 gün önce ondan hamile olduğumu görmüştüm ama onu görmemiştim sadece bunu biliyordum ve annem ile tartışıyorduk bu yüzden falan bunun anlamı ne olabilir
Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kendisine katkılarda bulunacak, tabir edilir.
Ayrıca rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek dolayısıyla birçok kişiye yardım edeceğine, güzel işlere imza atacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, yorumlanır.
tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet eder.
olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine alamet eder.
kişinin kaymağını toplayıp yorulur.
________________________________________________________________________________
Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kısmetlerinin artacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sıkıntıların ve kişinin her işi severek yapacağına, delalet eder.
________________________________________________________________________________
Rüyada eski sevgiliyi anne ile tanıştırmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, makam, tabir olur.
Arkadaşıma göre; büyük özlem var ama yqptığı hata yüzünden afedemiyorsun ya da karşımtaraf iyi değil
Nasıl iyi değil ve ozlemi kim duyuyor
Nem rüyamda eski sevgilimi görmüstüm beni aldatıyordu 1 qy sonra başka kızla çıkmaya başladı
Özlem belirsiz ya o senincok düşünüyormyada sen aniden düşündün bunu bilemeyiz.
Bazı rüyalar cidden gerçek oluyor ya da haber veriyor geçen sene 14 kasımda rüyamda onunla konuştuğumuzu görmüştüm ve tabirine baktim eski aşkın başlayacağını söylüyordu 16 gün sonra barıştık
Evet , doğru Ben eski sevgilimin beni havuza ittiğini görüyordum sabah uyandığımda istek atmıştı 😁
Keşke öyle birsey olsaa banada ama başkası var artikk🥲
Ama bu rüyam 2023 de hala hatırlıyorum su an 8maydır ayrıyız
Benimde 2023 xe kasımda görmüştüm 8 ay çıktık sonra ayrıl baris döngusune girdi ve bitti
Olsun siz de unutmaya çalışın nasibiniz de olan biri mutlaka sizi bulur enerjinizi düşürmeyin her şey e
Olacağına varır.
ben de barışırız diye umut ederken sevgili yaptığını öğrendim. Aradan 8mayngecti içimde bir duygu var özlem değil sevgi değil ama ne olduğunu anlıyamıyorum geçen ay rüyama girdi 7 ay boyunca hiç aklıma bile değildi rüyamın anlamını tamamen unutmak demeyi bitirmiş dediğim gibi ve tamamen unuttum aklıma bile gelmiyor
aaa inanamıyorum aynı kaderi mi yaşıyoruz benim de ayrıl barışdı
İçindeki duygu yarım kalmışlık hissi olabilir belki bende unutmak üzereydim ama çıkıp dengelerimi mahvetti şimdi başkasıyla görmek çok can yakici
Sanirimm evet aynı kaderi yaşıyoruzzz
Aynısı ismin zehra mı ahahahs
Hayirrr rabia
Ne olursa olsun unutucaz
güzel isim 😊
Umarimm unuturuzz
Senin isminde çok guzelll
teşekkür ederimm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!