Daha önce akrep burcu erkeği ile sevgili olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi biraz zor insanlar olduklarını düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılburçlara göre insanları yargılamayı bırakın.. bakın bi insan ilişkinin başında ve ortasında bambaşka biri olabiliyor.. biriyle tanışınca ben şöyleyim böyleyim diye tarif ediyor ama tanıyınca aslında hiç öyle değilmiş dediğiniz olmuyor mu? Şimdi size başımdan geçeni anlatayımda bi şok geçirin;
ilk buluşmada itici bi tavırla isteklerinden bahseden kızla evleniyorum şu an.. Şaka gibi ama evet. çünkü gayet sevgilisi için fedakarca birine dönüşebildi. Halbuki ben şunları kabul etmem bunları isterim şöyle imkanı olsun isterim gibisinden imalarda cümleler kurmuştu.. bu da bana itici gelmişti. Ama gerçekten bi aşk yaşadık onunla ve sanırım bu kadarını kendi de beklemiyordu.. gerçi bende.. şimdi geriye dönüp baktığımda fark ediyorum birini tanımadan sadece idealize olan bi hayatı istiyor ve idealize olan bi karakteri yaratıyor insanlar.. sonra tanıyınca işin rengi değişince ya toleranslı oluyor ya da toptan her şeyi koparıp atıyorlar..
burç bahane oluyor..
02 Yorumla
Soran1 yılBen burca göre insan yargılamaya devam edeceğim
Cevap sahibi1 yılo zaman sana şu kadarını söyliyeyim burçlara göre hareket et.. fakat bu kişi entellektüel bi bilgi birikimi olan hayatta keskin virajları ve keskin köşeleri olan biri değilse burç kalıbına uymuyordur.. yani bakış açın toptan hatalıdır. ama klasik futbol seven bi erkek misali genel geçer herkeste görebileceğin yatkınlıktaysa burçlarda genel geçer herkesin denk düşebileceği yargıları içerebildiğinden isabet oranın yüksek olacaktır.
En İyi Cevaplar
Herkes farklı bir sey söylemiş. Bazılarına katılıyorum bazılarına takılmıyorum. Mesela çok zor olduğumuzdan bahsedenler olmuş, ben o kadar da zor değilim
00 Yorumla
1 yılBi kere sevdimi tam severler Akrep arkadaşım var @Taciiiii. Öyle değil mi
135 Yorumla
Yengeç1 yılAaa ifşa oldum amaağğğ hahaja 😜🤪
Soran1 yılNe yaşıyorsunuz mesela gizli gay gibi bu ne kdmdmdmdm
Soran1 yılBerkan açıklama bekleniyor senden gizli gay konumundasın şu an djmdmndnd
Soran1 yılFmmfmmd
Yengeç1 yılArkadaş atladı hemen inandı glb hahaha :D Heteroyum sınavı geçemedin conem 😅
Soran1 yılÇok üzüldüm sınavı geçemediğime dkkdkdkd
Yengeç1 yılEn az 70 alması gerekiyordu. 1 puanla kaçırdı
Soran1 yılSınavımın senin gay olup olmamanı çözmek olması komik gerçekten ki o emojiyle bir gay olma ihtimali hafiften var gibi kdkdmdmdmd
Yengeç1 yılBi emoji bunu belirlemez aslında sadece onu da kullanmayı seviyorum. Tek başına bi etmen değil bana kalırsa :D
Soran1 yılBen ikna oldum hetero olduğuna
Yengeç1 yılBu anlama geldiğini bilmiyordum aslında. Cana yakın ve muzip bi tip olunca bunu nasıl ifade ederim gibisinden deniyordum :D
Soran1 yılBerkan gay olsan da bir şey olmaz gayler de vardır kddmdmmdkd
Yengeç1 yılÖyle kişiler olmadığını kim ima ediyor : D Milletin seçimine saygı duyarım. Arkadaş olmak isteyeni de kabul etmem bana tuhaf geliyor
Soran1 yılSonuç olarak samimi tavırlı muzip bir heterosun
Yengeç1 yılAynen öyle efenimm. 100 puanı kaptın hadi yine iyisin hahah : D
Soran1 yılTeşekkürler beyefendi :) dlkdmdm
Yengeç1 yılRiccaağğ ediyoring hanımefendi : D
Soran1 yılNeden
Soran1 yılAksine umursamazım
Soran1 yılYine söylüyorum burçlara çok da inanmıyorum etkili ama çok az yani etkisi
Soran1 yılSoruyu sordum da öylesine yani buna göre bir çıkarım yapmayacağım ama genel olarak biraz zor insanlar olduklarını düşünüyorum
Soran1 yılBu da olabilir zorluktan ziyade ama çok da fark etmez burcu ya sonuç olarak anlaşabildim mi anlaşamadım mı o önemli
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, Akrep burcu erkeğiyle ilişki... Gerçekten derin sularda yüzmeye hazır olman gerekiyor. Akrepler duygusal olarak yoğun, tutkularıyla hareket eden, manyetik bir cazibeye sahip insanlar. Ama bir o kadar da gizemli ve kıskanç olabilirler. 🌊🔮
Eğer dürüstlük ve sadakat senin vazgeçilmezlerinse, Akrep burcu erkeği ilişkinde oldukça güvenilir bir partner olabilir. Fakat onların o iniş çıkışlı duygusal dünyasına ayak uydurman lazım. Bazen aşırı sahiplenici veya kontrolcü olabilirler, bu sebeple kendine çok güvenmeli ve sınırlarını net belirlemelisin. Buna izin verirsen dengeyi kurman zor olabilir.
Eğer ruhsal derinliklere dalmayı ve yoğun aşkların içindeyken kendini keşfetmeyi seviyorsan, Akrep burcuyla bir ilişki sana büyülü bir deneyim sunabilir. Ama Akrep erkeğiyle ilişki, kesinlikle hafif değil; her şey ya siyah ya beyaz olur genelde. Bunun ince detaylarını ve senin burcunla uyumunu merak ediyorsan, bir tarot açılımı yapabiliriz! 💜✨
Unutma, herkesin deneyimi farklıdır. Kalbin ne diyor? 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılAkrep burcu erkeği, derin ve tutkulu bir kişiliğe sahiptir. İlişkilerinde bağlılık, güven ve dürüstlük çok önemlidir. Bu burç, duygusal yoğunluk ve gizem arayışıyla bilinir, bu nedenle bazen ilişkiyi biraz karmaşık hale getirebilir. Akrep erkeği, sadık ve koruyucu olabilir, ancak sahiplenici ve kıskanıcı tavırlar sergileyebilir.
Bir ilişki yaşanabilir, fakat başarılı bir ilişki için açık iletişim ve güven gereklidir. Akrep erkeği, duygusal derinlik ve samimiyet arar, bu yüzden ilişkinizde bu tür unsurlara yer vermeniz önemlidir. Zorlukları aşmak için sabırlı ve anlayışlı olmak da gerekebilir. Özetle, Akrep burcu erkeğiyle ilişki yapmak mümkündür, ancak bu ilişkiye sağlam bir temel atmak önemlidir.
10 Yorumla
1 yılAkrep burcu erkeği. şu an kendisi benim sınavım oluyor. Çok fazla trip atıyor, dünyası iki bacak arasına sıkışıp kalmış. Ne tam sevgili olabiliyor nede ayrılabiliyor. Sevgisini hissettirmiyor belki de sevmiyor, aşırı trip atar, küsüp gider konuşmaz, film izlerken bazen ağlıyor 🥹, duygularını açıkça konuşmaz kafasında bir şey düşünür ve sen hiç bir zaman tam olarak ne düşündüğünü bilemezsin. Allah bize sabır ve kolaylık versin
26 Yorumla
Soran1 yılYani trip atmıyor ama duygularını pek belli etmiyor çok çözemiyorum
Yengeç1 yılCiddi misin özelden yazıyorum sana 😕
Boğa1 yıl@gamzesari1 Beni açıklamışsın sen ya lsnsldf
Yengeç1 yılÖylesiniz beyler. Ve bu bizi gerçekten çok yıpratıyor. Onu geride bırakıp hayatıma devam mı etmeliyim yoksa hayatımda kalmaya devam mı etmeli ben bile bilemiyorum. Bizim de dengemizi bozdunuz maalesef
Akrep burçları exine takıntılı, kendini birsey sanan bir burç bence ben gizemliyim havalarına giriyorlar aslinda cok basitler
22 Yorumla
Soran1 yılHaklı
1 yılCok güzel sever, sevince Deli sever lakin takıntılı sever sureklı supheci ve mutlaka intikamcı ve asla ayrılması kolay değil yapışıp kalır o açıdan cok kötü
12 Yorumla
Akrep1 yılYok yapışmam.
İkizler1 yılBen bildiğimi söylüyorum
Burçlara inanmıyorum ama tanıdığım ve tanıyor olduğum akrepler genelde hep iyiler ben de akrebim 🙋🏻♀️
20 Yorumla
1 yılYapilmaz kendilerini bisey saniyolar onlari ilgilendirmeyen herseye burnunu sokarlar hatalarini görmezden gelip seni en küçük hatanda yok edip ezmeye calisir
03 Yorumla
Soran1 yılHatasını kabul edip icraata gelince hiçbir şey yapmıyor evet
Boğa1 yılSenin burcun ne
Soran1 yılBaşak
Eşim akrep burcu benden önce çok capkınmıs öyle duydum kı eskıden arkadastık aramızda bir şey yoktu kendım de duyuyordum sonra sevgılılık evlilik vs çok sadık bana ama çok ısteklı bırı bende aslan burcu olduğumdan bende oyleyım yanı nısanlıyken fılan arkadaşlarla bara gıtsek var tuvaletıne fılan götürürdüm esımı tüm kritik anlarda yapabılırdık yanj 😅 heyecanlı bır ılıskı oluyor şu an çocuğumuz var ama istek yıne aynı sekılde
10 Yorumla
1 yılDominant ve kıskançlar. Manipüle etmeye meyilliler.
Ben seviyorum akrep burcunu sınırını çizdiğin müddetçe hiçbir şey yapamıyorlar.00 Yorumla
1 yılSevgiliyken mikilmek istiyorsan ol
Manipülatör
Hepsi değil ama yalancılar
Konu cinsellik olunca aldatma potansiyeli var
00 YorumlaCinselliğe açıksan ilişki yapabilirler tabi
05 Yorumla
Soran1 yılHiç açmadı konusunu ya
Soran1 yılBir ay
Soran1 yılUmarım eder
1 yılAkrep burcu benim konuştuğum çok inat biri😅 alındı mı tam alınır gönlünü almak zor
05 Yorumla
Soran1 yılboş ver abla alınsın dursun alma gönlünü
İkizler1 yılSevmediği şeyleri yaptım kaç kere bilmeden ondan dolayı öyle oldu
Soran1 yılBilmeden yapmışsın anlatsaydı bilirdin ama dimii sen haklısın 💅🏻
İkizler1 yılOldu işte 🫣😅ama akrep zordur
Soran1 yılİyiler iyiler
Ne varmış la bizde, elhamdülillah her gün cuma namazı kılıyorum. ÇMASAFAFAASDF
06 Yorumla
Soran1 yılHer gün cumaya da gidiyorsundur şimdi sen
Soran1 yılCidden cinssiniz
Soran1 yılJfjfndjfndn tamam ergenliğini tamamlamamış arkadaş diğerlerine bakarım
Söyle diyim aşk adamıdır sadıktır ama çok ister şimdiden diyim 😅
10 YorumlaAkrep başak tencere kapak olur al birini vur ötekine 🤣🤣
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz bence onların tersi aşırı hasar bırakıyor insanda kırıcı oluyorlar
00 Yorumla
1 yılBenim akrep burcu sevgilim oldu adam yürüyen cinsellikti
06 Yorumla
Balık1 yılBisi yapmıyodu konuşmaları vardı sadece
Balık1 yılNiye vereyim knk or§bumuym ben
Balık1 yılHayır bu saçma algidan çıkın artık sevgili demek karı koca demek değil yani helal degl
Yapılmaz çok kıskanç aşırı çapkın ve cinselliğe duskundur
00 Yorumla
1 yılBurç olarak yön almak sonucu yanlış hedef almak şaşırtmasın
00 Yorumla
1 yılBen akrep burcuyum zor bi insanım, Akrep erkeğide zordur emin ol.
00 Yorumla
1 yılNeden adana kebaplar baklavalar varken insan kapuska denesin ki sjsj
00 YorumlaKova burcu erkeği hariç her burçla sevgili olabilirsin 😂
01 Yorumla
1 yıl1 yıldır evli 3 yıldır birlikteyim her şeyi sorabilirsin 😁
01 YorumlaAkrep kadını olarak akrep erkeğinden uzak durun derim. Aşırı egoist adi pisliğin tekiler bizzat deneyimledimkfkf
13 Yorumla
Akrep1 yılBi tane pisliğe denk geldin diye hepimizi aynı kefeye koyamazsın.
Akrep1 yılYorumun = Önyargı
Gizli Üye(30-35)1 yılKarizmatik oluyorlar ama tutkuludurlar da. Isyerinden birisi var mesela evliymis akrep burcu bana asıldı cinsellik aklı fikri
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@KScan2781 aslan yükselen balık
Cevap sahibi1 yıl@KScan2781 soğuk maddeye önem verir paraya yani
Cevap sahibi1 yıl@KScan2781 hiçbiri
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç kurtul akrep burcu biri olarak söylüyorum 😅😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkıta akıta zevkten çıldırtırım. Romantizmin doruklarına varır.
00 Yorumla
1 yılKendisi bana aşıkmış arkadaştık sonra arkadaşlığımı bitirmek istediğimde peşimi bırakmadı savcılığa verdim. Aşırı kindarlar bütün çevreme mesaj atıyordu.
00 Yorumla
1 yılIki çeşit akrep burcu vardır.1. tembel, aldatmaya meyilli, şiddete meyilli.2. hanimina bağlı, işinde gücünde.
02 Yorumla
Soran1 yıl2. si denk geldi diye umuyorum
Kova1 yılKarısını ısıran akrep erkeğini unuttun 🤣🤣
AKIL SAĞLIĞINI VE GERİ KALAN YAŞAMINI DÜŞÜNÜYOSAN GÖRDÜĞÜN YERDE KOŞARAK UZAKLAS
15 Yorumla
Soran1 yılKaçamadım ya bir kere başladık konuşmaya
Soran1 yılBana iyisi denk geldi galiba
Soran1 yılYani haklısın aslında her şeyin başı güzeldir iyi olur umarım
1 yılAy hiç bilmiyorum erkek kardeşim akrep ama çok sessiz oluyorlar ya içine kapanık olurlar hiçbir şeyini anlatmıyor ondan biliyorum
00 Yorumla
1 yılyapilir canim neden yapilmasin arada ten uyumu varsa ozellikle❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
10 Yorumla
1 yılakrep burcunun ben taaaa
12 Yorumla
Koç1 yıl
Hiçbir burç erkeğinden olmaz :DD
11 Yorumla
İkizler1 yılNeyden olur
Akrep candir kendimden biliyorum 😊😊🙂↕️
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılBilemedim aşırrı kıskanç oluyorlar sabrım yetmez..
10 Yorumla Şeytan tüyü var şeytan
22 Yorumla
Soran1 yılBence çekici kılan da bu
1 yılUzak dur hatta kaç uzaklastirma karari falan çıkart o derece tam manyaklar
00 Yorumla
1 yılAnne kuzusuydu aldatıldım ( dul biriyle yatdı ben kabul etmeyince)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayırr benim sevgilim akrep asla ve asla yükseklikten bahsedilmedi konuyu ben açana kadar çok sahiplenici ve sadık ama yine de dikkatli ol derim
01 Yorumla
Soran1 yılBen asla çözemedim yani daha yeni konuşuyoruz ama zorlar sanki biraz
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim hayatım onlarla geçti yeni biriyle tanışsam akrep burcuyum dese şans tanıyorum ama hiç mi değişiklik olmaz çok zor ve sabır lazım
10 Yorumla
1 yılEvet neden yapilmasin
20 YorumlaBurcun ne ona göre cevaplicam
08 Yorumla
Soran1 yılBaşak
Soran1 yılAkrep burcunu o kadar kötülediniz ki olacağı varsa da olmayacak
Soran1 yılArkadaşın belki karaktersiz bir insan burcuyla alakalı bir şey değil gibi
Soran1 yılBen bu kısacık olan ilişkimize olan inancı kaybettim şu an itibariyle
Soran1 yılTeşekkürler
yoo hiç te zor değiliz 😄
01 Yorumla
Soran1 yılBiraz öylesiniz
1 yılYapılmıyor maalesef
10 YorumlaFazla ketunlar ben anlaşamıyorum.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılYapılır niye yapılmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet sevgilim akrep Burcu gerçekten çok zor
11 Yorumla
1 yılBurçlara inanan biriyle olmaz asıl
10 Yorumla
1 yılYapılmaz ben akrep burcuyumdur
00 Yorumla
1 yılKıskançlık konusunda evet. 😂
00 YorumlaErkeği de kadınıda zor
00 YorumlaAkreple sadece cinsellik yaşanır
02 Yorumla
Akrep1 yılSevgi istiyoruz hepsi o :(
1 yılAkrep burcu aman uzak dur
00 Yorumla
1 yılAkrep Burcu erkeği ile evliyim sadık ve kıskanç
03 Yorumla
Başak1 yılEee öyle fazla istekli
İyi insanlar da lakin libidolsrina sahip çıkarsa
01 YorumlaYay ve oğlak dışında herkesle olur
02 Yorumla
Yay1 yılEyvah. eyvah. Bundan sonra burcumu sorarlarsa uydurcam bir yalan dan burç söyliyeceğim 😊😊
1 yılOff çok keyifli olur ama dürüstsen.
00 Yorumla
1 yılDokunma yanarsın
00 YorumlaYükselen akrep, gizemli ve tutkulu diyelim
00 Yorumla
1 yılYapın birşeyler ortaya ne çıkarsa artık..
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem