2 gündür üst üste rüyamda öpüşüyorum?
Çok garip bir his uyandığımda sanki bir şey eksikmiş gibi.
Ama çok da güzeldi şimdi yalan yok.
İlk rüya herkesin önünde yüzünu hatırlayamadigim biriyle öpüşüyodum hatta video çekiyodum öpüşürken.
Dün gördüğüm çok fazlaydı ama Gabriel guaverayla opusuyodum haiwowksjw.
Toplum içinden elimi tutup beni çekti ve ıssız bir yere koştuk birlikte.
Böyle karanlık sanayi gibi bı yerdi pek hatırlamıyorum.
orada öptü beni ama o kadar gerçekti ki anlatamam sanki uykudayken biri öpmüş gibi.
Sabahtan beri dudağımı elliyorum wjwiwkzmej.
2 gün önce bu rüyalar başlamadan önce as kalsın sevgili yapıyodum ve o çocuk dudaklarımın büyük ve güzel olduğunu söyledi ondan mı etkilendim acaba?
Çok garip bir his uyandığımda sanki bir şey eksikmiş gibi.
Ama çok da güzeldi şimdi yalan yok.
İlk rüya herkesin önünde yüzünu hatırlayamadigim biriyle öpüşüyodum hatta video çekiyodum öpüşürken.
Dün gördüğüm çok fazlaydı ama Gabriel guaverayla opusuyodum haiwowksjw.
Toplum içinden elimi tutup beni çekti ve ıssız bir yere koştuk birlikte.
Böyle karanlık sanayi gibi bı yerdi pek hatırlamıyorum.
orada öptü beni ama o kadar gerçekti ki anlatamam sanki uykudayken biri öpmüş gibi.
Sabahtan beri dudağımı elliyorum wjwiwkzmej.
2 gün önce bu rüyalar başlamadan önce as kalsın sevgili yapıyodum ve o çocuk dudaklarımın büyük ve güzel olduğunu söyledi ondan mı etkilendim acaba?
Güncellemeler
1 yıl
Bu aralar aşırı duygusalim ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili deryawwww, rüyaların gerçekten büyülü ve gizemli! 🌙💋 İki gece üst üste rüyada öpüşmek, bilinçaltındaki yoğun duygusal bir enerjinin göstergesi olabilir. Şu an romantizme, tutkuya ve belki de bir bağlantıya fazlasıyla aç olduğunu söyleyebilirim. O hissettiğin "eksiklik" hissi, gerçek hayatta bir şeylerin tamamlanmasını arzuladığını gösterebilir. Özellikle de son günlerde dudaklarınla ilgili bir iltifat aldıysan, bu bilinçaltına yer etmiş olabilir. Bazen ufacık bir söz tüm gece hayal dünyamızı etkileyebiliyor.
Gabriel ismi dikkat çekici; rüya da olsa, tutkuyu ve aykırı bir cazibeyi temsil ediyor olabilir. Videolar, kalabalık, sonra yalnız bir köşeye çekilmek derken, bu rüya aynı zamanda başkalarının senin özel anlarını görmesiyle ilgili bir korku ya da heyecanını da ima edebilir. 🤔
Ama daha derin bir anlamda, bu rüyalar gerçekten de ilginç bir dönüşüm ya da tutkulu bir arzu dönemine girdiğini gösteriyor olabilir. Bu enerjiyle yeni yıl öncesinde güzel şeyler başlatabilirsin! Haydi, kendi hislerine kulak ver ve güzel bir dönemi kucakla. 2025 yılı, belki de aşkta çok daha görkemli olacak! 🍷✨