Kadını da erkeği de hasettiler tüm tanıdıgım boğalar. İçten içe kıskanıyorlardı senin başarını çekemiyorlardı.
Diyelim genç bi kızla ilişkiye başlıcaksın kız senden hoşlanıyor, bunu bi boğa görsün karalamaya başlar bula bula bu kızı mı buldun çok çirkin vs vs.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tanıdığım boğa burçlarından yola çıkarak boğa olmaz arkadaş da sevgili de alttan alta evet istemiyorlar sizin iyi bir şeylere sahip olmanızı
Kesinlikle öyleler. Ben bir kızla ilişkiye başlıcaktım saf gibi boğa burcu arkadaşın hasetliğine inanıp kızı salladım. kız da aşırı iyiydi ve tatlıydı sırf kara esmer çirkin diye kızı aşağılamıştı hasetlik yapıp.
Boğaları iyi gibi gösteriyorlar da inan gram iyi değiller sinsiler.
Sen başak mısın?
Evettt
Nasıl bildin ya
Bilemeyecek bişey yok bilgisayardan siteye girince gösteriyor emojide burcunu ama tabi doğum tarihini üye olurken doğru girdiysen geçerli
Her gün yeni bir şey öğreniyorum bunu bilmiyordum
Anladım.
Toprak grubu olmanıza ragmen başaklar boğalardan bin kat daha iyi ve anlayışlı buluyorum ben. En azından boğalar gibi haset olmuyosunuz takıntılı olsanız bile.
Burçlara çok inanma sen çünkü gram takıntılı değilim
Her başakta takıntı olmuyor zaten. Yükselen, ay, merkür mars falan bunlar değiştiriyor takıntı şiddetini. Bazılarında çok az oluyor bazıları aşırı takıntılı oluyor. Aşırı takıntılı başaklardan değilsen sorun yok.
Bu arada Aslanlar berbat.
Aslanlar da aynı boğalar gibi haset oluyor.
Zaten boğa ile aslan yansıma burçtur. Birbirlerinin aynaları.
Koç ile de başak da birbirlerinin yansıması.
Sen burçlardan anlıyorsun baya belli
Eh işte.
Yani anlıyorsun
Benim haritam kötü ama ya
Doğum haritanı görmeden bişey diyemiycem.
Yani işte yükselenim boğa
Venüs yengeç
Merkür aslan
Ay oğlak falan
Ee sen bu haritayla zaten istesen de takıntılı olamazsın ki 😂 birbiriyle alakasız burçlar hep. Ay oğlak iyi bi konum değil ay için. seni ciddi, otoriter kişilik yapar. çok gülmezsin, şakaya gelemezsin. aslan merkürler çok sever abartmayı birşeyler anlatırken. bence merkür için iyi bi konum değil. jüpiter, mars ve satürnünü de yazsaydın keşke ama açılar da önemli işte haritanın tümüne bakarak yorumlamak lazım.
Bakar mısın peki
Eee ben ölim o zaman bu nasıl bir şey o konum kötü bu konum kötü
Bakarım merak ettim açılarını falan.
Yazsana dm den
Senin dm kapalı
Şu an bir dene
senin satürn venüs kavuşumun var.
anlamı şöyle;
Bu açı altında doğmuş kişilerin başkalarıyla ilişkilerini geliştirebilmek için kişisel çaba harcamaları gerekir. İlişkilerinin çoğu kısıtlayıcı ya da tatminsiz olabilir. Kullanıldıkları ya da bir şeylerin eksik olduğu hissine kapılabilirler. İstediklerini elde edebilmek için diğer insanlardan daha fazla çaba harcamaları gerekir. Karamsarlıkları, önlerindeki en büyük engeldir. Bu konum aynı zamanda paraylada ilgilidir. Sanatçılar için iyi bir açıdır. Sabirli olur faydalı detaylara dikkat ederler. Ritim, melodi ve uyumları iyidir. Son derece doğrucudurlar. Toplumsal kişiler oldukları için kapalı tutumlu esler yerine akli başında esler seçerler. Paralı ve toplumu alakadar eden evlilikler yaparlar. Depresyonlara elverişli tiplerdir. kişi çekici olsa bile bunu önemsemeyebiliyor ve giyimine pek dikkat etmeyebiliyor ya da çekici olsa bile bu konuda kendine güvenemeyebiliyor ya da gerçekten Satürn baskın ise çekicilik potansiyeli frenlenebiliyor ilişkilerinde aşk hayatlarında zorluklar yaşanabilir hayatında aşkı bulmak ve yaşamak zor olabilir aşk ilişkilerinde utangaç biri olabilir ret edilmekden korkar özellikle gençlik yıllarında bu yüzden hayatında biri olmayabilir birisi ona sevdiğini söylediği zaman bile ona şüpheyle yaklaşabilirler iyi zaman geçirirse bunun için bir bedel ödemesi gerektiğini düşünür sevilmeyen ve sevgiye layık olmayan biri olduğunu düşünebilir kişi bu yüzden soğuk duygusuz davranır işini ve sorumluluklarını aşk hayatının önünde tutar bu kişinin kendine karşı şefkatli olması gerekir
Su grubu kadınları çok yapıyor onu bizzat gördüm şahit oldum ama topraklarda da var özellikle Başaklarda belki haklı olabilirsin
Halam da boğa burcu acaba ondan mi böyle 🤣🤣
Çekememezlik çok mu var?
Bi o halami sevmiyorum 👀 çok kıskanç ve bencil herkesi kıskanır ve aynisini yapar
Kizim beyaz tenli onun kizi esmer diye esmer çocuklar daha tatli dedi bana 🤣🤣
Engelesem gidip anneme söylüyor yenge beni engeledi söyle çıkarsın diyo abim de engeledi sevmiyoruz onu
İyi çözmüşsün. tebrik ederim. Peki senin burcun ne?
Koç
Güzel.
Koçlar iyidir. Zeki oluyorlar herşeyi hemen kavrıyolar.
Aslanlar berbat.
Aslanlar da aynı boğalar gibi haset oluyor.
Zaten boğa ile aslan yansıma burçtur. Birbirlerinin aynaları.
Koç ile de başak yansıma.
Yükselen de başak benim 👀
Boğa veya aslan olmasından her türlü iyidir başak yükselen :D
Ya kiz kardeşim biri aslan biri başak aslan olaniyla anlaşamıyoruz sinir ediyo beni
Heh işte bir de ateş grubusun sen koç o aslan ona rağmen anlaşamıyorsun. çünkü geçimsizler. Başak olan senin antiscia yani ayna burcun o yüzden anlaşma şansın daha yüksek aslana göre. aslan ile boğa aynı fabrikanın üretimi gibi düşün işte. ikisi de aynı biri yan sanayi 😂
Ama ikisi çok iyi anlaşıyor Allah'tan benden küçükler de takmıyorum onlari 😂😂evet küçüğü daha iyi ona göre
Ne münasebet
Ne münasebet olan ne? Gördüklerim yalan mıydı