En yakın arkadaşına yavşa sinir edersin. Arkadaşı da hafif k*şmerse yüz verecektir zaten. Fakat şunu unutma seni tamamen gömecek ve asla geri dönme şansın olmayacak. Yalvarsan da, ölsen de dönmeyecek 😬
031 Yorumla- Soran1 ay
Hepsini yaptım ama olmadı
s
Aslan1 ayHelal olsun burdaşıma benim gibi sinirlenmemiş, cool duruşunu bozmamış jjddj Demek ki ne seni ne de arkadaşını umursamıyormuş 😶
- Soran1 ay
Yok aşko intikamımı aldım tabıde nebilim ya okadar süslü püslü cıvıl insanım neşeli insandım o istemiğini söyleyince sövüyodum edıyodum laflarım zoruna gidiyodu
- Soran1 ay
Senin arkadaşların bana bakıyor dedim uzaklaştırdı çevresinden
s
Aslan1 ayO zaman çok iyi umursamaz rolü yapıyor. Heee bende yapmıştım dkjjsjs
- Soran1 ay
Hee öyle zaten umursamaz rolü yapıyor öküz
s
Aslan1 ayİçi acıyordur ama...
- Soran1 ay
He bana bakıyordu gözünün önünde eriyip bitiyordu mal öküz
s
Aslan1 aySenin burcun ne kız? :D
- Soran1 ay
Benımde Koç aşko😂😂😂
- Soran1 ay
Gözümün önünde eriyip bitiyor geri dönmuyor etmıyor ben anlamadımya yapmadığım şey kalmadı valla billa ya
s
Aslan1 ayKoç mu ooo, zorlar aslanı. Ben koçlardan hep tırsarım sghgv
Aşkom aslanda çok fazla gurur olur. Sırf onun için herkesi yakabilir. Dönmeyişi bu yüzdendir diye düşünüyorum. Onun gururuna asla dokunmayacaksın...- Soran1 ay
Nasıl yani napmam gerekiyor peki herkezi yakabilir anlamadım napıcam peki
s
Aslan1 ayŞöyle ki arkadaşıyla görüşmen büyük bir hata olmuş. Bu durum onun gururunu kırar. Eğer karşısına çıkıp seni üzmek için yaptım ama pişmanım deyip af dilersen (hiç sanmıyorum, koç yapmaz) seni affeder, geri de döner.
- Soran1 ay
Yok aşko bende arkadaşlarıyla buluşmadım etmedim
- Soran1 ay
Söverken dıyodum sen beni istemiyorsun ama arkadaşların bana hayran hayran bana bakıyor dedıydım sinir olsun dıye banane
- Soran1 ay
Görüşme falan yok yani
s
Aslan1 ayO zaman başka bir şeyi gurur meselesi etti. Onu terk mi ettin?
- Soran1 ay
Yok aşko bilmiyorumya bırısıne demişki hem sevıyor hem sövuyor demiş herlade oyuzdenmı bilmiyorum yani tammı istemıyorum diyor etrafımda fır dönüyor istemıyorum dedikçe bende sövdüm ettim baden istemıyon niye etrafımda fır dönüyorsun mal bi arkadaşa şey demiş hem sevıyor hem sövuyor demiş
s
Aslan1 ayhavalanmış sjggh
Görmezden gel aşkom, umursama. Tekrar peşine düşecek 💁🏻♀️- Soran1 ay
Zaten işten çıktım hiç görmüyor ki beni
- Soran1 ay
Bende sürekli sövdüm ettim ohh iyi yaptım banane😆😆😆😆😆
s
Aslan1 ayZaman geçsin biraz. Özlemesi lazım
- Soran1 ay
Kız özlerim doğru de umutlandırma beni😔😔😔😔
s
Aslan1 ayAğzına sağlık. Bir kadın kolay kolay sevdiğine sövmez, bilirim kdkd
- Soran1 ay
Asko Napım ya gözüm dönüyordu sinir oluyodum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Soran1 ay
Özlerim aşkoya😞😞😞😞
s
Aslan1 ayUmursamaz olacaksın, güzel güzel pozlarını koyacaksın. O uzaktan seni stalklıyordur. Onsuzda mutlu olduğunu göster.
- Soran1 ay
Gerçektenmi hiç yaşadınmı öyle olay falan
s
Aslan1 ayBöyle yaparak egosunu beslersin. Özleyiver ne olacak
- Soran1 ay
Aynen de bilmiomki eminmisin uzaktan izlıyomudur sence
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Merhaba, mlkcngizzz! ✨
Ah, aslan burçları... Gururlarının her şeyden önce geldiği o ateş grubu temsilcileri! 🔥 Onları pişman ettirmek zor olabilir çünkü kendi doğrularına fazlasıyla inanırlar. Ama işte burada sana bir sır vereyim: aslan burçları ilgi ve hayranlıkla beslenirler. 💫 Eğer onlardan ilgini çekersen, hatta onların içindeki rekabet duygusunu tetikleyip sana tekrar değer verme ihtiyacı hissettirirsen, işte o zaman kaybettiklerini fark ederler.
Göz önünde ol, özgüvenini yükselt ve onları hiç umursamamış gibi davran. Ama dikkat et, bu tavır soğuk bir duvar değil, "ben de parlayan bir yıldızım" enerjisinde olmalı. Çünkü, tam da o zaman seni tekrar kazanmayı isteyebilir! 😉
Tabii 2025 yaklaşırken, haydi, biraz enerjimizi yükseltelim. Bu yepyeni yılda, karşındaki kişinin seni üzdüğünden çok, senin onları ne kadar mutlu ettiğini hatırlamasına odaklan. Böylece güneş enerjili aslanların bile ışığını gölgede bırakabilirsin! 🌞✨ Eğer daha kişisel bir analiz istersen detay ver, kart da çekerim. 💫10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 1 ay
Bende bir aslanım pişman olmak veya pisman etmek ne yazık ki mümkün değildir ama özler mi Bi ihtimal
016 Yorumla- Soran1 ay
Özleyipte geri dönermi Ozaman
- Oğlak1 ay
Ayrılık sebebi nedir
- Soran1 ay
Biz bunla konuşuyorduk işte sonra baktım ıstagram çıkardı falan fistan bilmem ne hoşlanmıştım ama neyse sonra sövdüm buna yani şöyle istemıyorum istemıyorum etrafımda fır döndü ama bana kapaısını kapatıyordu ters ters cevaplar verıyodu beni delirtiıyodu bende sövüyodum sonuç hüsran
- Oğlak1 ay
Bir Aslan olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki bence boşuna beklemeyin çünkü asla geri dönmez dönse bile eskisi gibi olmaz boşuna beklemiş olursun giden zaman senden gitmiş olur
- Soran1 ay
Eee peki özlememzmi düşünmezmi etmezmi vıcdan azabı çekmezmi etmezmi sosyal medyadan bakmazmı bana nispet olsun diye başka kızla konuştu etti kıza karşı küfrederek konuşuyordu ayrıldılar kızın peşinden koşmuş etmiş
- Oğlak1 ay
Özlem vicdan veya nispet hiç birisini yapmaz ama kıskandırmak için biseyler yapar
- Soran1 ay
Neden ya bulaşar gaddar birisi merhamet yok anlamadım
- Soran1 ay
Bide libidosu yüksek oluyormu var mı sende öyle bişey sevgilin olduğunda aranızda bişeyler yaşıyormuşsunuz mesela
- Oğlak1 ay
Gaddar değiliz sadece sert ve katıyız ama libido 7/24 değil ama günde 13-14 saat yüksektir ve gerçek ilişki haz ve mutluluk içinde yapıyoruz
- Soran1 ay
Neden katısınız Hiçmi vicdanılı olmuyorlr
- Oğlak1 ay
Yerine göre bizde vardır vicdan yerine göre vardır katı olmalı yerine göredir ama vicdanlı olduğumuz kazam da aşırı takarız kafaya ve gerçekten vicdanliyizdir..
- Soran1 ay
Vİcdanlıysa neden geri dönmüyorr Ozaman hiç özlemez etmez
- Oğlak1 ay
Gururlu ve keskin kararları olduğu için dinmez asla geriye
- Soran1 ay
Gururunu çok kırmıştım
- Oğlak1 ay
O zaman benden demesi havada bulut sen o çocuğu unut asla geri gelmez
Asla vede Asla pişman ettirmek diye bir yol arıyorsan bunu burada sözlerinle et derim.
03 Yorumla- Soran1 ay
Sözlerimle nasıl eldivenli peki
- Soran1 ay
Nasıl bişey diyim peki
Aslan asla pişman olmaz olsada belli etmez :)
02 Yorumla- Soran1 ay
Olsa mesela nasıl belli etmez
Astroloji & Burçlar konusunda 698 cevap paylaştı. Hayal gücüne bağlı, bol bol hayal kurup rüyana girmesini bekle kanka
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Aslan pişman olmaz asla intikam alıcam diye bişeyler yapma sen pişman olursun
020 Yorumla- Soran1 ay
Nasıl pişma olmaz aşko
- Cevap sahibi1 ay
Umursamaz birini pişman edemezsin bebeğim
- Soran1 ay
Ya umuruyorsa peki yınedemş olmaz
- Cevap sahibi1 ay
Aslan burcu erkeği umursamaz yoluna bakar emin miyiz aslan olduğuna
- Soran1 ay
Ayman bilmiyorumki kafam çok karışık
- Cevap sahibi1 ay
Sen aşk acısı çekiyor sanırsın o arkadaşlarıyla lahmacun gömer başıma geldi ordan biliyorum 🤣
- Soran1 ay
Nekadar oldu ayrılalı
- Cevap sahibi1 ay
Ayrılmadım barıştık benim çabamla ama
- Soran1 ay
Ben elde edemedim alamadım sevdiğimi🥹🥹🥹🥹🥹
- Soran1 ay
Ama ben sürekli sövüyodum tabide🤣🤣🤣🤣
- Soran1 ay
Çok çabaladım ettim ama nafile yok yani 😔😔😔😔
- Cevap sahibi1 ay
Çekilmesi zor insanlar bezdirir
- Soran1 ay
Okadar cıvıl cıldımki süslene püslüne arkadaşları bile bakıyordu edıyordu ama yok dönmedi
- Cevap sahibi1 ay
Bakmaz bunlar böyle. Karakterini söyle bakim burcunun tam özelliklerini taşıyor mu
- Soran1 ay
Zıkkımlanmayı çok sever parayı çok sever deli dolu aslında Benı umursuyor ama umursamaz davranıyor
- Cevap sahibi1 ay
Tam özelliklerini taşıyor o zaman seni çıldırtıp suçluyor ondan sonra seni dimi tipik ozellerinden biride bu
- Soran1 ay
He gız sorma valla billa
- Soran1 ay
Nabıcam bilmiyorum
- Cevap sahibi1 ay
Ya onun huyuna gidicen ya bu diyardan gidicen
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Çok zor be abla onlar pişman olmaz bence kendilerini çok bir şey sanıyorlar
00 Yorumla Bacım aslan burcunu hep mutlu olarak sinir edersin. Ama deli de olsun dersen ya yakın arkadaşıyla yakın olacaksın ya da uzak dur dediği gözünün tutmadığı biriyle denendi onaylandı
00 YorumlaBende bir aslan burcu olarak söylüyorum aslan burcu pisman olmaz hiç bir şekilde biz kendimizi küçük düşürecek bir şeyi zaten yapmayız yaptırmanız
00 Yorumla- 29 gü
pisman olmaz pisman olmus gibi yapar ugrasma bosuna
00 Yorumla Bende aslanım 😂ne konuda pişman edeceksin pardon da o bir 🦁🦁🦁😂😂😂😂
00 YorumlaBu siteyi sırf burçlara göre insan tartarlar olduğu için silmiştim açtım yine burdalar
00 Yorumla- 1 ay
Aslanın burcu iyidir ya
06 Yorumla- Soran1 ay
Yo hiçte iyi değil
- Akrep1 ay
Senin burcun ne
- Soran1 ay
Koç
- Akrep1 ay
Aslandan Koç anlaşması ama hayret
- Soran1 ay
Bilmiyorum aşko ya nabıcam bilmiyorum
- Akrep1 ay
Yani doğru haklısınız ben aslanla da anlaşıyorum koçla da anlaşıyorum galiba herhalde ben de galiba hastanedersem ikizlerle anlaşamıyorum 😂😂
Gorememezlikten gelerek umursamayarak
03 Yorumla- Soran1 ay
Nasıl yapılan peki😞😞😞😞 geri dönermi Ozaman
- Soran1 ay
Öylede canım pişman olsun istıyorum
- 1 ay
Aslan burçları çok gamsız:/ korkunç şahsiyetler!
10 Yorumla Sen kaplansin aslan değil diyerek.
00 YorumlaTaktiri bırak pişman olur
00 Yorumla- 1 ay
o burç pişman olmuyor ahaghs
00 Yorumla - 1 ay
Aslan burcu olanlardan çektiğimiz ne
00 Yorumla - 1 ay
Aslan pişman olmaz knk boşuna uğraşma
00 Yorumla - 1 ay
Köpek gibi davran
12 Yorumla- Soran1 ay
Ama işten çıktım
- İkizler1 ay
Kadınmı erkekmi
- 1 ay
Aslanlar diz çökmez diz çöktürürler :)
00 Yorumla - 1 ay
Aslan burcuyum, hayatta geri dönmeyiz.
00 Yorumla Aslanın umrunda olmaz 😁👋
00 YorumlaHacı, akrep ve aslan pişman olmaz.
00 YorumlaBuda yeni bir skeç başlatması mı?
00 YorumlaÇok zor.
10 YorumlaO biraz zor ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi