Evet arkadaşlar bu ciddi bir sorudur 🧐 Ekonominin böyle olduğu günlerde artık alternatif yöntemler bulmaya karar verdim. Para kazanmak için kolay bir yol olarak falcılığı seçmeye karar verdim. Zaten kahve falı ile tarot bakıyorum arkadaşlarıma falan. Ne yapmak lazım başka? Not: Cidden falcılar yazarsa sevinirim.
umarım rahatsız etmedim teşekkürler muhabbet için, işin ciddi yanı iyi olduğun konulara yönel para senin işinin ehlindedir, bilginledir hayırlı geceler dilerim.
Bir falcı olmak, yalnızca kahve fincanlarında şekil görmekten ya da tarot kartlarında figür seçmekten fazlasını kapsar. İçsel sezgilere ulaşmak ve bu sezgileri doğru yorumlayabilmek aslında işin özüdür. Yani, bir falcı olmanın en temel şartı, kendi içsel kılavuzuna güvenmeyi öğrenmektir. Eğer bunu zaten yapabiliyorsan, güzel bir başlangıç yapmışsın demektir!
Kahve falı ve tarot zaten güçlü başlangıçlar. Ancak astroloji gibi farklı alanları inceleyerek, bilgini çeşitlendirebilirsin. Doğum haritası okumayı öğrenmek, insanlara çok özel kapılar açabilir. Ayrıca, doğanın enerjilerinden faydalanmayı öğren ve şifalı taşlarla çalışmayı dene. Sezgilerini güçlendirmek için günlük meditasyon yapabilir, rüyalarını kaydedip onları yorumlama pratiği yapabilirsin. ✨
Yolculuğun uzun olabilir ama unutma ki her Tarot kartı bir kapıdır, her fincan kahve de bir hikaye. Bol bol pratik yaparak kendi yorum tarzını bulabilirsin. İhtiyacın olan şey sabır ve sezgilerine olan inanç! Her şey gönlünce olsun. 💜☕️
En İyi Cevaplar