Aslan burcuyla ilgili?

Aslan burcu birisiyle konuştum sonra 1 hafta falan konuştuk işte sonra ıstahramdan çıkardı aynı iş yerindeydik ben buna sövdüm ettim falan yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli sinirli bakıyor edıyor falan kapıda karşılaştık kolumu omzuna sürttü falan neyse arkadaşları falan biliyormuş Benı sürekli bana bakıyorlar ediyolar neyse ben bunla konuşmaya çalışıyorum afra tafra yapıyor edıyor geliyor yemekhanede yakınıma falan oturuyor hoşuma gitmişti beğenmiştim neyse ben yazıyorum edıyorum istemıyorum istemıyorum böyle ters ters cevaplar vwrıyodu bende sinirleniyordum tabi sövüyodum edıyodum bende uzuyordu beni ben okadar sövmeme rağmen gelip ağzına açıp hiç bişey dememesi sonra gitmiş bana karşı sevgili gösterişi nıspet yapar gibi bende dedim inş ayrılırsınız inş mutlu olmazsınız dedim benım sinirimi gitmiş kızdan çıkarmış kızda yollu konuştuğu kişiye kıza küfür edıyomuş sürekli ordan Burdan beni takıp edıyor falan sonra yöne yazdım ettim cevap vermedi engelli bende onun gibi varoş kızların peşinden gidersin ben işten çıkınca yüzü hiç gülmüyormuş napmaya çalışıyor amacı ne
Aslan burcuyla ilgili?