Sevdiğim adam (eski sevgilim) ilgili rüyamı yorumlar mısınız?

Ben anneannemlerdeyim anneannemle denize gitmeye karar veriyoruz anneannem işte güneş gözlüğü güneş kremi vs çantayı hazırlıyor bende evin önünde bekliyorum sonra anneanneme diyorum ki anneanne dolmuş geçiyor hadi sonra o dolmuş gidiyor derken tam o sırada bir şey oluyor tam hatırlamıyorum biri diyor ki sevdiğin adam eski sevgilin şu konumda seni bekliyor bende herşeyi bırakıp hemen gidiyorum sonra çok enteresan harabe bir yere giriyorum son o bana sevdiğim adamın yerini söyleyen kişi diyor ki tuvalete git sevdiğin adam orada seni bekliyor ben diyorum ne alaka tuvalet ama gidiyorum bakıyorum korkuyorum bulamıyorum sevdiğim adamı sonra aradan max 2.5 saniye geçti ben tekrar bakıyorum tuvalete derken tuvaletlerden birinde oturmuş beni bekliyor ben orada bir çığlığı bastım o da böyle tepki vereceğini bilseydim çağırmazdım dedi aşırı sert bakıyordu zaten sonra çıkıyoruz arabayla bir yere doğru gidiyoruz sonra ne olduğunu hatırlamıyorum ama ben anneannemin evindeyim annemde ben sevdiğin adamla konuştum sana numarasını vermemem gerektiğini söyledi dedi ben anneme nasıl yalvarıyorum ama ben senin kızınım vereceksin diye sonra vermiyor bende telefonu elinden alıp sevdiğim adamın numarasını kendime atıyorum wp den sonra arıyorum hemen konuşmaya başlıyoruz ama wp den değil telegramdan sonra konuşuyoruz hasret gideriyoruz derken benim aklıma malum soru geliyor aşkım sana bir şey sorucam ama kızma bana diyorum o hiçbir şey demiyor ve ben soruyorum mit ajanı mısın? Tam cevap vermesini beklerken rüya bitti uyandım bu arada söylemeyi unuttum arabada giderken türklükle ilgili şeyler söylüyordu ama ne diyordu tam hatırlamıyorum
Güncellemeler
1 yıl
En önemsediğim yerde rüya bittiiiiiiiiiii
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ben rüyamın bir noktada saçma olduğunu düşünüyorum sevdiğim adam beni bir yere çağırmaz kendisi gelir ama olsunnnn yaaaa onun döndüğünü rüyamda gördüm inşallah gerçektede görürüm🥺🥺🥺
Sevdiğim adam (eski sevgilim) ilgili rüyamı yorumlar mısınız?