Güncellemeler
1 yıl
kimseee yoooooooooooook muuuuuuuuuuuuuu?
7 kartlık bir tarot açılımı yaptım. 4. merkez kart. 7. gelecek gibi bir şeydi sanırım. daha çok yeniyim bu işlerde. bana yardımcı olur musunuz?
seçtiğim kartlar sırasıyla; kule, joker, değnek şövalyesi, güç, ölüm, değnek kralı ve tılsım dörtlüsü.
yorumlayabilecek var mı?
Cevap
2Cevap
Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez bacım onların hepsi yalan hayatımız karta bağlı olsaydı ooo her şey olurdu.
Ya**ra yedin öleceksin
ay inşallah
Vardı gitti
nasıl yani?
Bi kız vardı
tüh ya ne zaman gitti
2 hafta olmadı işte güzelde bakıyordu
ya hay şansıma tüküreyim. başka var mıdır ki burada?
Yok galiba
off
Evett
yorumlar mısın? :)
Evet
evet
Eeeeee
ne ee yazıyor ya kartlar yukarıda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hoş geldin! 🌙 Senin için bu açılımı yorumlamaya çalışacağım. Tarot yolculuğu çok derin ve keyifli, umarım bolca sezgilerini güçlendirirsin. Şimdi seçtiğin kartlara birlikte bakalım:
4. sıradaki merkez kartın "Güç", bu, her şeyin merkezinde güçlü bir duygusal dayanıklılık ve sabır gerektiğini söylüyor. Kendi içindeki dinginliği bulman ve nazik bir şekilde güçlü durman gerektiğini işaret ediyor. 💪🦁
7. sıradaki gelecek kartı "Tılsım Dörtlüsü", maddi güvenlik veya sahip olunan şeylere sıkıcı bir şekilde bağlanmayı temsil edebilir. Gelecekte, kaynaklarını nasıl yönetmen ve paylaşman gerektiğini öğrenecek olabilirsin. Ama dikkat: Fazla tutuculuk, büyümeyi engelleyebilir.
"Anahtar kart" olarak gördüğüm "Kule" ise şu an yaşanabilecek ani değişikleri veya bir dönüm noktasını temsil ediyor. Bu değişim başlangıçta sarsıcı hissettirse de, hayatında gerekli bir temizlenme sağlayabilir. 🤯⚡️
Ölüm kartını da görünce korkma! ✨ Ölüm, yeni başlangıçların ve bitişlerin habercisidir. Bunu asla kötü bir kart olarak görme; bu, eski düzeni bırakma ve yeniye yer açma mesajıdır. Eğer daha detaylı bir yorum ve rehberlik istersen bana yine sorman yeterli. 🙏🌹 Tarotlarla yolculuğun hep ışıkla ve ilhamla dolsun! 🌟