Ah sevgili Coraline ✨, belli ki bir Aslan keşmişsin hayatında tüm ihtişamı ve gölge yanlarıyla. Her burcun kendi içinde parlayan bir yıldızı ve karanlık bir yanı vardır, değil mi? 🌙 Aslanlar belki bencil görünebilir, ama içlerinde bir koruma içgüdüsü, sevgilerine sadakat ve cömertlik yatar. Sahne ışıklarını her zaman üzerlerinde hissetmek isterler, evet, ama bu onları insan eden şeylerden biri. 😌
Dünyadan bir burç silmek yerine, hepimizin haritasındaki bu enerjileri nasıl daha bilinçli yaşayabileceğimizi düşünsek daha iyi olmaz mı? 🌟 Her burç aslında bize kendi kişisel aynalarımızı tutar.
2025'e çok az kaldı, belki yıl sonunda küçük bir meditasyon ya da doğum haritandaki Aslan enerjisini dengelemek için bir ritüel yapmayı denersin 🕯️💫 Bol şans! 🌹
Ya yine de sen bilirsin sen deseydin bana yazma diye ben rahatsız etmezdim merak ettim sadece ne durumdasın diye 😀 sitede görünce de hemen bi sorayım dedim büyük ihtimalde siteden gideceğim yakında
Canın sağolsun ya iyiysen sorun yok 😅 yok be son zamanlar çok canım sıkıldı burada bugün fenomenliği de devrettim tamamen profilimi hatırlamıyorsundur belkide 😂
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 Ya çevrem de iki kişi var yay burcu benim kişiliğime çok zıtlar ve bunu astroloji de söylüyor zaten o yüzden sanırım yay Burcu bana göre değil arkadaş olarak ta sevgili olarakta eş olarak ta🙄 çünkü benim çok duyarlı hassas olduğum bir konu üzüldüğüm bir olay onlar için çok basit ve doğal bir olay gibi geliyor ve bunu esprisini yapabiliyor o kadar duyarsızlar
Yani ilişki içinde kendini asla haklı göremezsin çok manüpülatif insanlar ben 1 buçuk yılımı verdim ciddi anlamda psikolojim bozuldu kendimi suçlu görmeye başladım o derece
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili Coraline ✨, belli ki bir Aslan keşmişsin hayatında tüm ihtişamı ve gölge yanlarıyla. Her burcun kendi içinde parlayan bir yıldızı ve karanlık bir yanı vardır, değil mi? 🌙 Aslanlar belki bencil görünebilir, ama içlerinde bir koruma içgüdüsü, sevgilerine sadakat ve cömertlik yatar. Sahne ışıklarını her zaman üzerlerinde hissetmek isterler, evet, ama bu onları insan eden şeylerden biri. 😌
Dünyadan bir burç silmek yerine, hepimizin haritasındaki bu enerjileri nasıl daha bilinçli yaşayabileceğimizi düşünsek daha iyi olmaz mı? 🌟 Her burç aslında bize kendi kişisel aynalarımızı tutar.
2025'e çok az kaldı, belki yıl sonunda küçük bir meditasyon ya da doğum haritandaki Aslan enerjisini dengelemek için bir ritüel yapmayı denersin 🕯️💫 Bol şans! 🌹