Ya yine de sen bilirsin sen deseydin bana yazma diye ben rahatsız etmezdim merak ettim sadece ne durumdasın diye 😀 sitede görünce de hemen bi sorayım dedim büyük ihtimalde siteden gideceğim yakında
Canın sağolsun ya iyiysen sorun yok 😅 yok be son zamanlar çok canım sıkıldı burada bugün fenomenliği de devrettim tamamen profilimi hatırlamıyorsundur belkide 😂
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 Ya çevrem de iki kişi var yay burcu benim kişiliğime çok zıtlar ve bunu astroloji de söylüyor zaten o yüzden sanırım yay Burcu bana göre değil arkadaş olarak ta sevgili olarakta eş olarak ta🙄 çünkü benim çok duyarlı hassas olduğum bir konu üzüldüğüm bir olay onlar için çok basit ve doğal bir olay gibi geliyor ve bunu esprisini yapabiliyor o kadar duyarsızlar
Yani ilişki içinde kendini asla haklı göremezsin çok manüpülatif insanlar ben 1 buçuk yılımı verdim ciddi anlamda psikolojim bozuldu kendimi suçlu görmeye başladım o derece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Balık burcu olabilir aslında fark etmez burçlara inanmıyorum knki
Burçlara anlam yüklemem gadası
Mahkemeye verme fikri çık aklımdan bende aslanım ama beni tanıyan insan asla böyle düşünmüyorum...
Erkekler kapatılsın
😂🤣 asıl kadınlara güncelleme gelsin 🤲🤲
Biz gayette günceliz erkekler geriden geliyor clskckmdmxx
🤣😂🤣😂 neyim var diyoruz bisey yok diyorsunuz bu nasil güncelleme be 😂😂 kötüyüm veya konuşmaya ihtiyacım var deseniz ne olur sanki 😂🤣😂
Her burcun kendine has - ve + sı var o yüzden her birinin ayrı bir güzelliği var silmeyelim kalsınlar 😊
Uzun zamandır yoktur sahalara geri dönmüşsün arkadaşım hoş geldin :)
Hoşbuldumm da kimsin bilmiyorum 🤷🏻♀️
Konuşuyorduk bi zamanlar deprem zamanlarında eski fenomenlerdenim 😀
Aaa evettt hatırladımmm
Gizli takılıyorum artık 😀
En iyisi😂
Nasılsın iyi misin sen bir anda ortadan kayboldun beni engelledin mi sosyal medyadan 😀
Ay ay hiç sorma kendimde değildim :/ toksik ilişki gözüm açıldı ama
Ya yine de sen bilirsin sen deseydin bana yazma diye ben rahatsız etmezdim merak ettim sadece ne durumdasın diye 😀 sitede görünce de hemen bi sorayım dedim büyük ihtimalde siteden gideceğim yakında
Çok özür dilerim gerçekten. Ayrıca Kalsın bence hesap ya böyle arada girmek iyi oluyor.
Canın sağolsun ya iyiysen sorun yok 😅 yok be son zamanlar çok canım sıkıldı burada bugün fenomenliği de devrettim tamamen profilimi hatırlamıyorsundur belkide 😂
Hatırlıyorum ama nickini unuttum. Ayrılınca kendime geldim tek sorun aklımdan çıkmıyor neyse bunlar özel konular😂
Herkes görmesin
😂😂😂😂 sorularında arayıp bulursun artık 😂 evlendin zannettim ben seni 😂
Yaz banaa. Yok be bu gidişle zor evlenirim kendime uygun birini bulamıyorum 😂
Mesaj kutun kapalı cano 😂
Dur açim
Açtım
Kardeşim ve en iyi arkadaşım ikizler burcu olsa da :D ikizler burcunu silerdim
O kadar haklisinki 👌
Bencede kapatılsın Aslan erkekleri
Çok duygusuz , duyarsız flörtöz , başına buyruk özgür ruhlu bağımsız bir kafa yapisina sahip olduğu için kesinlikle YAY burcunu silerdim
Güneşi yay olanlar kesinlikle öyle çok alaycılar bir de
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 Ya çevrem de iki kişi var yay burcu benim kişiliğime çok zıtlar ve bunu astroloji de söylüyor zaten o yüzden sanırım yay Burcu bana göre değil arkadaş olarak ta sevgili olarakta eş olarak ta🙄 çünkü benim çok duyarlı hassas olduğum bir konu üzüldüğüm bir olay onlar için çok basit ve doğal bir olay gibi geliyor ve bunu esprisini yapabiliyor o kadar duyarsızlar
Kesinlikle
1. Aslan > Egoist
2. İkizler > Dengesiz
İkiside nokta atışı😂
Burç kavramını tamamen ortadan kaldırmak yeterli benim için
Aşkım bensiz bir dünya düşünebiliyor musunnn gerçekten
Aşkım derken pardon?
Hitaplara takılmayalım
Aşk kutsal bi değer
Bu tarz hitaplara takılırım ki bu hitap herhangi birine karşı kullanılmamlı.
Daha önce de bahsettiğim gibi: aşk kutsal bir değer : d
Tamam sana söylemeyiz be
Tatlım desem
Alay mı ediyorsun kardeşim
Hiç böyle bir şey mümkün olabilir mi ablacığım. Ahımı alıyorsun vallahi
Katılıyorum aslan olurdu. Aşırı megaloman ve bencil tipler. Koç bile bunlar kadar bencil değil. bir de yay ve yengeç (erkekleri problemli)
Bende aslanım bende aslanları silmek isterdim de o dediğinin hiçbiri bende yok sadece libido çok yüksek.
Ne istiyorsunuz bizden gayet iyiyiz hayırdır
Erkeklerinizi kapatalım
Erkekleri çekilmiyor doğru ahshshs egolarından geçilmez bilirim
Hemde hiç 😬🥲
Aslan'ları görüyorum ve ayrıca Kova diyerek artırıyorum. 😅
Başak burcunu silmek isterdim. Benim haritamda da var başak etkisi hiç sevmiyorum.
Ben de teraziyi silmek isterdim'etkisi var'.
İkizler burcu olurdu. Net değiller, kararsızlar, dengesizler. Bazıları nankör maalesef.
Akrepleri silerdim dünya da fesatlık tecavüz olayları kaos filan biraz azalirdi
Yengeçleri silerim. Yengeç sevdiklerim var hatta alçalanım yengeç.. Ama yine de yengeçleri silerim.
Terazi 😀
Neden🙄
Eski sevgilim o burctandı o yüzden
Anladım kapatılsın o zaman😅bende kapatılıyorum ama olsun
Aaa sende mi o burçtansın 😀 o zaman o kapatılsın sen kal
Beni niye siliyorsunuz yaa🫤
Erkeklerinizi siliyoruz 😅
Dünya dönüyorsa aslanların şerefine dönüyor
Bak işte bu yüzden kxksncmdncnx
Gerçeklere tahammülün yok seninde ajdjfg
Beni niye siliyom şimdi sensin bencil
Burçlara inanmam ama Oğlaklar kapatılsın
Boğa 🙄
Söylediğin iki özellik de bende yok bende aslanım
Akrep olurdu ruh hastası çok
Denge bozulur kalsin
Yengeçi silerim
Kova
Kova kadınlarının o hareketleri beni de tilt ediyor
Özellikle erkekleri aşırı flörtöz kova diye bi burç olmamalı 😂
Onları da silelim hemen😂
Hahahhh😂
Aslan burcu kötü mü cidden
Erkek olarak kötü
Yani ilişki içinde kendini asla haklı göremezsin çok manüpülatif insanlar ben 1 buçuk yılımı verdim ciddi anlamda psikolojim bozuldu kendimi suçlu görmeye başladım o derece
Akrep
Oğlak
Koc erkek
Yengeç
Ikizleri silelim
Hiçbirisi
Başak ya Başak 😂
Başak Burcu olarak kırıldım eyvallah 😄
Yaaa 😂
Terazi bence
Akrep.. çok. Fenalar
Akrep