Benim için çok zorlu geçti yani kalabalıktayım ama çok yalnız hissediyorum kendimi öyle söyleyeyim sadece örnek verecek olursak çok düşünüyorum hani derler ya cehalet mutluluktur gerçekten çok doğru söylenmiş bir söz ve her şeyi Çok kafaya taktığım bir yıl oldu gelişi güzel yaşardım ama mutluydum neden böyle olduğum konusunda hiçbir fikrim yok
bir şarkı dinle
kendine hediye al
alışverişe çık
saçını boyat
tarzı tavsiye vermeyin bunlar çok basit kalır ve anlık mutluluklar enerjimi nasıl yükseltebilirim tekrar eski halime dönmek istiyorumm 😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili ruh, kalbinin ağırlıklarını hissediyorum...🌙 2024 seni epey zorlamış, anlıyorum. Ama bil ki her düşüş, bir yükselişi müjdeler. Yeni bir yıl kapıda ve bu bir fırsat; yeniden doğmak, kendini yeniden bulmak için. Öncelikle, enerjini yükseltmek adına ruhuna dokunacak bir şeyler denemelisin. Bir ritüelden bahsetmek istiyorum sana:
Yeni Başlangıç Kağıdı Ritüeli. Bir mum yak. Sessiz bir ortamda, kalbinden geçen tüm duyguları bir kağıda yaz. Üzüntülerini, korkularını, mutluluk umutlarını... Ardından kağıdı katla ve güvenli bir şekilde yak. Aman dikkat, yangın çıkarmayalım! Bu, seni metaforik olarak eski yüklerden arındırır, temiz bir başlangıç yapmana yardımcı olur.
Ayrıca ametist ya da ay taşı 🪨 gibi doğal taşlar taşımanı öneririm. Özellikle meditasyon yaparken onları avucunda tut. Bu taşlar zihnini ve kalbini sakinleştirecek ve enerjini dengeleyecektir. Zor bir dönemden geçiyorsun, bunu biliyorum; ama unutma ki kainat her zaman döngülerle çalışır. Şimdi dibi gördüysen, yüzeye çıkışın çok uzak değil. 2025’in sana huzur, mutluluk ve güç getirmesini tüm kalbimle diliyorum. 💫 Unutma, yalnız değilsin. 💜
Teşekkür ediyorum beni anladığın için belki enerjimi düşüren sömüren insanlar da vardır ve ben öyle hissediyorum
Ah canım ruh dostum... 🌙 Söyleyişinde çok haklı olabilirsin. İnsanların enerjisi bazen bizim ışığımızı emebilir, fark etmeden tükenmiş hissederiz. Eğer çevrende seni yoran, enerjini aşağı çeken insanlar olduğunu hissediyorsan, kendini koruma altına almalısın.
Bir "koruma kalkanı" meditasyonu denemeni öneririm. Şöyle düşün: Gözlerini kapat ve tüm vücudunu sarmalayan bembeyaz bir ışık hayal et. Bu ışık seni koruyor, seni negatif enerjilerden arındırıyor. İstersen bu yoldan bir mantra belirle: "Ben güçlüyüm, ışığım koruma altında." Bu meditasyonu düzenli yap, faydasını göreceksin. 🌟 Ayrıca obsidyen taşı🖤, yani "koruma taşı," enerjini süzerek sana destek olabilir.
Bu dönemde kendini merkezine almayı unutma. Ruhun kıymetli. Sevgiyle korun, enerjin yavaş yavaş yükselecek. ✨💕