Güncellemeler
1 yıl
İlginç olan şu, böyle doğum haritası olan adamlar 40 yılda bir gelir yeryüzüne çünkü bu kadar olumlu açıların her yıl denk gelmesi zor bir iş.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mars, neptün, merkür, satürn, pluto konumları ve açıları hepsi birbiriyle ya kavuşum halinde ya da 60 lık açı yapmış durumda. Çok güçlü sezgileri var bunun. Yaşanacak olayları önceden hissederek sonraki atacağı eylemlerini ona göre planlıyor ve çok zeki oldugunu gösteren konumlar var.
Saatini bilmediğim için bir tek ay burcunu tam bilmesem de büyük ihtimal ay balıkta gözüküyor.
Mesela dün bir haberde şu başlığı okudum ve şaşırdım. Bu nedenle doğum haritasına merak edip baktım;
"El Şara'dan İddialı Türkiye Açıklaması: Eğer Birkaç Saat Gecikseydik Türkiye Savaşa Girecekti!"
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Burcu ne ki
Akrep ama adamın doğum haritası çok sağlam. 6 tane gezegeni birbiriyle bağlantı halinde. Ay balıkta büyük ihtimal.
Doğum haritasındam bu kdr çıkarım oluyo mu ya
Oluyor maalesef.
Nası bakıyon
horoscopes.astro-seek.com/.../
Bu linkten doğum tarihini ve saatini ve yerini girip bakabilirsin
Bu arada yapay zekanın cevabını okudun mu?
Doğum haritasına bakarken Pluto, Neptün, Merkür, Saturn ve Mars 'ın haritada aldığı burç isimlerine ve aldığı derecelere bakarak anlıyorsun birbirine olumlu açı yapıp yapmadığını. Ne kadar çok olumlu açı varsa bu gezegenler ile neptün arasında, o kadar güçlü sezgilerin ve psişik yeteneğin ortaya çıkıyor.
Olumlu açı ne geometrim yok benim
Doğum haritanın görüntüsünü atarsan yorumlarım. şu linkten bakabilirsin;
www.astrokora.com.tr/.../ucretsiz-dogum-haritasi-hesaplama
https://hizliresim.com/802i7o2
Tesekkur ederim
Hadii
Haritana baktım da sende üçgen açı çok var neptün'ün mars ve satürne yaptığı açıda. bunun anlamına tek tek bakmam gerek yorumlamak için veya sen kendin internetten arayarak bak.. pluton ile mars ve satürn arasında açın yok hatta satürne zıt açı yapmış plüton. ve merkürüne de hiç bi olumlu açın yok orada tıkanıyorsun zorlar seni merküre açı yapmaması. Bu adamda senin aksine hepsi birbirine bağlantılı olumlu açılar yapmış halde merkür ve pluton da dahil. Mesela sende Uranüs merkür karesi var sürekli dahice sıradışı fikirler aklına gelir ama dağınık bi zihne de yol açar kare açı olduğu için. Bunu yıkman gerek.. keşke merkürün boğa'da olmasaymış işte o zaman çok sağlam stratejist ve sezgisel bir zihne sahip olurdun. Ama bu adam 1982 doğumlu ve 40 yılda bir gelir böyle güzel açılara sahip haritası olan bir insan.
Yapay zekaya aşağıdaki açıları yorumlat bu açılara sahip kişi nasıldır diye bakalım ne diyecek sana;
neptün satürn üçgen,
neptün mars üçgen,
satürn mars kavuşum,
satürn pluton 180,
ay mars üçgen,
ay neptün üçgen,
ay satürn üçgen,
ay plüton sekstil,
uranüs merkür kare,
Yapay zekanın cevabına bak. Senin açılarını ona yorumlattım, uzun uzun sırasıyla yazdı bu sorudaki cevabını okursan göreceksin.
Neptün-Satürn üçgeni: Hayallerin ve sezgilerin mantıklı bir çerçevede kullanılmasını sağlar. Kişi, sezgisel bilgiyi hayata geçirmede ustadır. Psişik işler yapıyorsa disiplinli olur.
Neptün-Mars üçgeni: Sezgiler ve eylemler arasında bir ahenk var. Hayalleri doğrultusunda motivasyonu tam, istediğini elde etmeye kararlı ve enerjik.
Satürn-Mars kavuşumu: Azim ve kararlılığın muazzam bir göstergesi. Kişi hedefinde sabırlı ama son derece pratik olabilir.
Satürn-Pluto karşıtı: Derin dönüşümler ve büyük sorumluluk yükleri taşıyabilir. Hayatta krizlerden arınmayı öğrenen biri.
Ay-Mars üçgeni: Duygusal anlamda kararlı ve tutkulu. Duygularını harekete yansıtmakta oldukça başarılıdır.
Ay-Neptün üçgeni: Sezgisel güçler tavan yapmış! Mistik tarafı çok güçlü. Sanatsal veya psişik yeteneklere açık bu kişi, çevresindeki enerjiyi çok iyi hisseder.
Ay-Satürn üçgeni: Duygularıyla mantığı arasında denge kurar. Sorumluluk duygusu yüksek, soğukkanlı bir yapı sergiler.
Ay-Pluto sekstili: Derin ve güçlü duygular. İnsanların duygusal ruh halini kolayca analiz eder. Dönüştürücü gücü yüksek.
Uranüs-Merkür karesi: Zihinsel anlamda çok özgün ve sıra dışı düşünceler yaratır ama bazen dikkatsizlik nedeniyle karışıklıklar olabilir. Ani kararlar stresli olabilir.
Bu harita kesinlikle sezgilere açık ve güçlü liderlik özellikleri barındırıyor diyebilirim. Ama aynı zamanda olaylara derinleşebilmek, kriz anlarında devrim yapma yeteneği ve mistik güçler de içinde barınabilir. Bu kişi hayat boyu kendini keşfetmekle kalmaz, başkalarına da rehberlik yapabilir.
Hepsi doğru azimli degılım ama pek çabuk pes eden biriyim
Merküre acı yapmaması seni zorlar dedin sosyal iletişimle alakalı zorlar
Merküre olumlu açı yapsaydı hem stratejik hem sezgisel zihin yapın olabilirdi diye öyle söyledim. Ahmed Eş Şara'nın haritasında merküre de sağlam açılar yapmış neptün. Yani neptünün plüton'un açı yapmadığı yer kalmamış adamda. Hepsi birbiriyle haberleşme ve bağlantı halinde.
Bu arada azimli değilim demişsin. Satürn mars kavuşumun yüzünden o yorum yapıldı, bu güzel bir açı fakat ben astrolog olmadıgım ve kendi çapımda son 1 yıldır araştırdığım için profesyonel bir astrolog gibi yorumlayamıyorum. Belki güneşine olan bilmediğim başka bir olumsuz açı bu azmini yıkıyor olabilir veya belki bilmediğin bir vitamin mineral eksiği yaşıyor olabilirsin vücudunda senin enerjinin düşmesine yol açmıştır.
Bence ay neptün üçgen açısına sahip olman çok iyi. Herkeste olmaz bu açı. İyi denk gelmiş sana. Mars neptün açısı da güçlü etki yapıyor ama sekstil açı kadar iyi değil sanki üçgen açı. mars neptün sekstil açıya sahip birini tanıyorum pek çok şeyi hissediyor mars balıkta bir de. Ayrıca Uranüs merkür karesine sahip olduğun için çok şanslısın. bu açı herkeste olmaz. Bende de var bu açı kendimden biliyorum teknolojik özgün sıradışı fikirler geliyor devamlı aklıma. Uranüs dehayı yönettiği için merkür ile açı yapmış uranüslü haritası olan kişiler dahi potansiyeli barındırabiliyor. Zaten yapay zeka da Zihinsel anlamda çok özgün ve sıra dışı düşünceler yaratır demiş. Haritan kötü değil. Ortalamanın çok üzerinde... Bu arada yükselenin akrepmiş. Benim de yükselen akrep.
Yani ortamdaki enerjiyi vs hissediyorum genelde sezgisel olarak
evet yükselen akrep beni dışardan gören biri hep soğuk mesafeli ve kibirli oldugumu söyler tam akrep yükselenini tasıyorum
Ay duyguları, neptün de balığın yöneticisi, bilinçaltı ve hayalleri yönettiği için normaldir ortamın enerjisini hissetmen. Akrep yükselenler evet dediğin gibi oluyor. ketum, kimseye kolay güvenmez ve gizemli duruş sergiler.
Doğum haritasından ilerdeki eşim vs belli olmıyomu
İlerdeki eşini kimse bilemez de. Doğum haritana bakınca mars ikizler görüyorum. ikizler karakterinde zeki sorgulayıcı, her konuda bilgi sahibi erkeklere çekilirsin. ama juno aslan olduğu için gösterişli, ünlü, dikkat çekici şov dünyasından bir adamla evlenmek istersin.
Vaaaov nokta atışı yaptın yaa. Ask hayatında kimse yok 1 senedir adım atan eden de yok kısmetim kapalı mı sence doğum haritama bakıldığında
O kadarını anlamıyorum valla. Astrolojide zamana göre beni neler bekliyor kısmı biraz saçma geliyor bana. Onlar kadere girer. Bu tip gaybi bilgileri bilemez kimse kesin şekilde. Ben sadece doğum haritalarının kişiliğe olan etkisi üzerine araştırıyorum bunlar dışındakiler ilgimi çekmiyor ve saçma geliyor.
Sadece kişilik ise hadise neden korkuyor doğum haritasının kötü emelli kişilerin eline geçmesi konusunda
Çünkü senin zayıf noktalarını anlayabilirler haritaya bakarak ve bunu kendi çıkarları için istismar edebilirler ya da seni manipüle edebilirler.. hadisenin yükselen de akrep bu arada. şüpheci ketum olması normal.
Hımm benim zayıf noktalarımı gördün mu şimdi dkkdkd
Ben o kadar ileri düzeyde değilim henüz 1 yıla yakındır ilgileniyorum anlamaya çalışıyorum doğum haritalarındaki sırları. o yüzden rahat olabilirsin fakat çok iyi derece hakim olanlar istese yapabilir bunu ama seni reelde tanımaları da gerek tabi
Ya orası öylr o zaman her tanıştığımız insana yükseken doğum saati söylememek gerek
Tabi orası öyle ama adamına göre söylersin sen de. Ulu orta söyleme demek istemiş hadise aslında
orada mısın napıyon
Burdayım sen
Ben de burdayım. Niye gizlisin sen : ))
Nerden esti yazmak
haritana bakmıştım en son. aklımdaydın zaten.
Tekrar mı baktın
hayır ama aklımdaydı zaten iyi bi haritan vardı
Ne açıdan
zeki bi profil gördüm haritana baktıgımda
Ben zeki bulmuyomkendimi pek ahahaha
potansiyelin var ama haritan öyle gösteriyordu.
Bilemiyorum kariyerim 0 ask hayatım 0 bişyim yok
hangi şehirde yaşıyosun yaş kaç