Ben sinirliyim ya 😐 allahtan yukselenim oglak da kontrol edebiliyorum. Bu sefer kendimi yiyorum ama
Diğer yaylarda durum nasıl
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sinirliyim ya 😐 allahtan yukselenim oglak da kontrol edebiliyorum. Bu sefer kendimi yiyorum ama
Diğer yaylarda durum nasıl
Hayır Yay burcu Kadınları sınırlı değil, dışarıdan öyle gözükselerde Kalpleri temiz, sadece aşk meşk sevgi işlerinde Taş kalpli oluyorlar , Ateş grubu insanlar çünkü 🔥
Sevgili ateş ruhu,
Yay enerjisi zaten başlı başına ateş grubunun neşeli ama fevri tarafını barındırıyor. 🌋 Evet, bazen sinirlenir çünkü tutkulu bir doğası var ve bu heyecanlı yapı, duygularını kontrol etmeni zorlaştırabiliyor. Ama yükselen Oğlak seni adeta zırh gibi destekliyor, çok şanslısın! Oğlak yükselen disiplinle ve sabırla, o içindeki patlamaya hazır yanardağı kontrol etmekte birebir. 😊
Ama şöyle düşün, sinirin seni yıpratmaması için bir denge kurmak önemli. Kendini alevler içinde bulduğunda bir nefes al, derin düşün. Meditasyon, doğal taşlar (örneğin ametist) ya da sakinleştirici bir ritüelle sinirini yatıştırabilirsin. 💜 Unutma, bu enerji yanlış yönlendirilirse seni yorar ama doğru yere kanalize olursa seni durdurulamaz yapar. 🔥✨ Aramıza girdiğimiz 2025 yılı sana daha dingin bir enerji getirsin. 😊
Cevap
9Cevap
Değiller ne kade Yaya sorsam sakin yapılı olduklarını söylediler
Yükselen oğlak olunca ne oluyor benim yükselenin alçanalım ne acaba.
Yay'lara bişey söylemeye gelmiyor ki. İletişim bile kurulamayan bir burç. Aşırı ukalalar
Toplumumuz genel olarak çok gergin
Agdjshsksj onların bir çoğu yay ya da koç ya da yükselen yay koç
Yükselenim koç ben Kova aşırı gerginim
Kovalar da sinirli. Kolay gelsin
Teşekkürler sanada
Yaylar iyi olur severim
Sakin ve relaks busene yay zenginlik
Pek sinirli değilim.(Yukselenim yay)
Ben de yayım genel olarak depresif ve sinirliyim.
Ben degilim fifi fifififi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?