Arkadaşlar özellikle geceleri gözüken insan silüetinde evde dolaşan gölgeler gören var mı?

Merhaba herkese, bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım ama net bir yanıta varamadım. İlk yaşadığım olay eve ilk taşındığımızda gerçekleşti, 8 yaşlarındaydım. Yatarken kapı açıktı ve duvara ışık vuruyordu. Ama duvarda bir erkek gölgesi vardı. Küçükken çok korkardım böyle durumlardan. O yüzden yanılsama sandım. Ama baya baya görüyordum. Annemle babamla yatıyordum, hırsız sandım ve annemi uyandırdım, bakmasını istedim hiçbir şey yok dedi. Ama 2 3 kere aynı saatte tekrarlandı bu durum sonrasını pek hatırlamıyorum. Ailede bir kaç kişi daha görmüş ama ses çıkarmamışlar. Aslında 8 yaşımdan 17 yaşıma kadar bir sürü şey gördüm gölgeyle ilgili. Kapı açmalar yavaş yavaş, fısıldamalar vs. 3 yıl önce daha sıklaştı bu durum örneğin: biz şehir dışındayken, annem gece uyurken, gölge babamın silüetinde gelip (annemle babam ayrı yatar) anneme seslenmiş bir konuda gülo diye seslenerek (ayriyeten annemin ismi gülendam ve babam gülo der kısaca) ısrar etmiş annem bağırmış en sonunda ve içerden efendim gülo sesini duymuş, annem babam olmadığını anlayıp hemen ışığı yakmış. Bu tarz şeylerden sonra hocaya gittik, hoca kötü bir varlık olduğunu yüzünü gösterdiğinde korkudan delirebileceğimiz bir varlık olduğunu söyleyip okudu ve muska verdi. Bir süre karşılaşmadık. Gitti sandık ve rahatladık. Ama bu yıl daha farklı şeylere tanık oldum ve mantık sırasına koydum. Ailemden ablamın başına gelen bir olay, wc ye gidiyor ve yapmadığı halde küçük bir k*ka görüyor bu 3 4 kez tekrarlanıyor. Aynı zaman dilimi içerisinde benimde kafama kendi tabirimle su gelmişti ama ev sapasağlam tavanda buhar tarzı bi durum yoktu. Muhtemelen benimde kafama işendi. Ve bende 3 hafta öncesinden kimse hiçbir şey yapmadığı halde çok pis bir koku aldım. Bunun üzerine 2 gün sonra yanıma azıcık içip bıraktığım soda, biraz içilmiş daha sonrasında akşam yemeğinde yenen köfteler azalmıştı. Arkadaşlar demek istediğim şu, bu nasıl bir varlık bilmiyorum ama kısaca yiyor, içiyor, dolaşıyor, kapı kapı geziyor hatta üzerine tuvaletini bile yapıyor. Özellikle geceleri gelip hafif hafif kapı açıyor. Gıcırdıyor hatta kapı. Bundan 2 gün öncesinde diğer ablamın odasının kapısı açıldı biraz ve yanımda ki ablama, duydun mu ablamın kapısı açılıyor diye seslendim daha sonrasında 5 sn kadar daha devam edip bitirdi. Yani sese karşı bile duyarlı. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Uzun oldu ama açıklayıcı olsun diye...

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar psikolojik bir sorun falan değil, gayet iyiyim çok şükür. Dua oku falanda diyorsunuz onlar sadece etken. İş tamamen öyle çözülmüyor. Zaten cümlede belirtmişim eve ilk taşındığımız günde olan bir şeydi. Yani evde sorun var fakat ben ne olduğunu bu zamana kadar pek sorgulamadım. Korkmayayım diye ama şimdi merak ediyorum. Lütfen yaşayan veya bilgisi olan birisi cevaplasın teşekkürler...
Güncellemeler
1 yıl
Artı şunu da belirteyim. O evde oturmaya başladığımızdan beri aile içi çok mutlu olmadık. Enerjisizdik genel olarak. Yani hayatımızda ki bazı süreçleri ev belirledi. Bu sadece bizde yaşanmıyordu. Eve gelen misafirler içim sıkıldı, uykum geldi falan derdi. Bir kişi, insan enerjisinden beslenen bir varlık olabilir yazmış bu yüzden olumsuz bir varlıksa olumsuz duygularla beslenir, bu mantıklı.
Arkadaşlar özellikle geceleri gözüken insan silüetinde evde dolaşan gölgeler gören var mı?