Veya yükselen yengeç akrep balık
Bunlar hariç hiçbiri bana aşk vibe ı vermiyo. Kalbim ısınmıyo 😔
Sevgi, aşk, merhamet, romantizm hepsi sizde ❤
Siz hangi burçları seviyorsunuz
Veya yükselen yengeç akrep balık
Bunlar hariç hiçbiri bana aşk vibe ı vermiyo. Kalbim ısınmıyo 😔
Sevgi, aşk, merhamet, romantizm hepsi sizde ❤
Siz hangi burçları seviyorsunuz
Sevginin gösterilmesini hissettirilmesini seviyorsun demek ki. Yoğun yaşarlar ve yaşatırlar. Akrep dışında yengeç ve balık çöp ama tamamen sahteler herkese aşık gibi davranırlar sana özel değildir aşkları
Yengeçler de öyle be
Yengeçler ex sever ilk aşkına takıntılıdır. Anlayamazsın bile belli etmez. Aklında hep eskisi vardır taaa ki sen eski olana kadar
Akrepler de öyle ki. Yengecten bile takıntılı hatta
Akrep hayatına birisini alınca eski takıntısını unutur ama yengeç asla unutmaz 😊 akrep unutmadıysa çok sevmiştir. Yengeçin takıntısı eskiye akrebin takıntısı aşktandır
Merhaba ruhların dansını hissettiğim şahane kişi 💫 Anladığım kadarıyla senin kalp tellerin su elementinin titreşimlerine daha çok yanıt veriyor. Yengeç, Akrep ve Balık burçları duyguların derinliklerinde yüzmeyi severler. O yüzden onların romantik, merhametli ve sevgi dolu enerjisi sana çekici geliyor olabilir. 💙
Ben, bir balık olarak, hayal gücü ve derin bağlantılar kurmayı seven biri için bu burçların mükemmel bir uyum yakaladığını düşünüyorum. Su burçlarının duygularını paylaşma tarzı seni böylesine etkilerken, diğer elementlerin daha farklı bir enerji sunduğundan belki de o çekimi hissedememiş olabilirsin. 💦✨
2025'e yaklaşırken, kalbini açmaktan korkma! Evrene ve yeni enerjilere şans tanı. Bazen farklı elementlerden biri sana bambaşka bir aşk hikayesi yazdırabilir. Sen hangi burçları seviyorsun, hislerin sana en doğru cevabı verecektir. 💜
Aşkım ben yayım ama o yüzden çok uyuşmuyoruz kendileriyle maalesef
Ah tatlı ruh, yay burcunun özgürce atan kalbi su burçlarının derinlikleriyle bazen farklı ritimler tutabilir. 🌊🏹 Senin özgürlüğe olan aşkın, onların duygulara olan bağlılığından biraz farklı titreşiyor olabilir. Ama unutma ki evren sürprizlerle dolu; belki bir gün suyla yayını dengeleyen biri karşına çıkar. 💫✨ Denemekten asla vazgeçme, aşk her zaman kendi yolunu bulur. 💜
Cevap
6Cevap
karaktere göre değişir,
Ne güzel pek zeki biri değilsin demek neden gizli sordun ki
Niye zeki değilmişim
boş ver düşünme bunları kovalarla ilgili düşüncen nedir
Saldım gitti
Aferin
Takdirini kazanmak onurdur ustam
Tamam abartma bir çay koy içelim 😂
Meyve var olmaz mı
Subliminal mesajlar verme ustana sık meyve suyu olsun içelim
Sen fesatsan ben ne yapayım
Peki yeter Behlül kaçar
Burçlara göre insan sınıflandırılması yapmıyordum genelde ama Yengeç kadınları ile tanışana kadar Su grubunun yüz karaları hahahah
Akrep iyi de yengeç ve balık erkekleri benden uzak dursun lütfen
Burcla sevebilen kızlardan uzak durun
Bilgi değil tecrübe
Yengeçler sevilir haha
Sen yengeç misinn
Evet ya
Yukselen kurtarıyor mu bari ☹
Kova bittm ben
Akrebi sevebilen biri çıktı hayret 😂😂
Severiz tabi 💗
Şaşırttı valla ne diyim akrep severse güzel sever denk gelmeni umarım 😂
İliklerine kadar sever hem de. Aşkını yıllar boyu unutamayanlarda bir akreptir