Tecavüze uğrayıp ölen Özgecan Aslan Terazi burcuymuş ona tecavüz edip öldüren Ahmet Suphi altındoken Yengeç erkeği çıktı
Şu pınar Gültekin (Terazi kadını) öldüren şahıs cemal metin avcı da Yengeç sanırım kıskançlık sebebiyle öldürmüş. Boğarak öldürüp sonra da varilde yakmış.
Esra eroldaki kadın pazarlayan sinsi manipülatif yalancı güven vermeyen tipi olan Şahin de %99 yengeç. klasik yengeç tipi var. Yüzünün verdiği vibe yengeç. Suçunu bastırmaya yönelik, canlı yayında cesurmuş gibi kendini gösterme tavırları ve laf kaşarlığı yapan hareketleri de bildiğiniz yengeç.
Sedat peker de yengeç ve o da aynı manipülatif.
Bu yengeçler var ya çok tehlikeli. Duygusal manipülasyonlarına aldanmayın. Bir balık olarak söylüyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her ne kadar yengeç erkeklerinden haz etmesem de bu kadar genelleme yapmak ve bu kadar korkunç örnekler vermek ne kadar doğru bilemedm..
Yengeçler güvenilecek tipler olmuyor genelde. Özellikle renkli gözlü gibileri tam bir fiyasko. Çevremden de tanıyorum 4 kişi ve saman altından su yürüten tipler hep. En narsist burç da zaten yengeç seçilmiş bir astrolog'un videosunda görmüştüm
Ahahahah aynen öyle
Üzücü
yengeç erkekleri aşırı tehlikeli.
Neden
Örneklere bak işte.