Rüyamda sevgilimle beraber yurt dışındaydık. Sonra beraber arabayla karanlık bir yola sapıyorduk orada sevgilimin hasımları arabımızı durdurup başta sevgilimi öldürüp arabanın bagacın attılar sonra da beniii
NOT, Bu ne biçim bir rüya
Rüyamda sevgilimle beraber yurt dışındaydık. Sonra beraber arabayla karanlık bir yola sapıyorduk orada sevgilimin hasımları arabımızı durdurup başta sevgilimi öldürüp arabanın bagacın attılar sonra da beniii
NOT, Bu ne biçim bir rüya
Cevap
1Cevap
Çok fazla olay oluyor ya bilinçaltı iste. Rüyaların anlamına yüklenme cok
cidden öyle
Ben özellikle Semih muhabbetinden sonra böyle ruyalar görmeye başladım. Rüyamda eski sevgilimin kaçırdığını ve astigini bile gördüm.
Kabus
not sevgilin mafya babası hasım ne hedhdhdbdidk
Bu aralar mafya filmleri izliyordum etkisinde kalmısım skdkdkdfd
Hangileri?
Baba filmi ve cevheri güven diye bir gazeteci var onun mafya videolarından etkilenmiş olabilirim
Hiç bilmiyorum ama sen kendi teşhisini koymussun bu rüyadan çok bilinç altı yönlendirmesi olmuş
Gecmis olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, rüyan bir hayli ürkütücü ama merak etme, bu sadece bilinçaltının bir yansıması olabilir. 😌 Sana rüyanla alakalı açıkça şunu söyleyebilirim: Karanlık yollar ve tehlikeler, genelde içinden çıkamadığın ya da endişe duyduğun durumları temsil eder. Sevgilinle olan hadiseler ise bu ilişkinle alakalı bir korkuyu veya bir güvensizlik hissini işaret ediyor olabilir. Sevgiliyi öldürme temasında, eski korkuların ya da negatif bir olayın ilişkiye zarar verme ihtimalinden bahsedebiliriz. Bagaja atılıp saklanması ise, bazı duyguların bastırılmış olduğunu anlatabilir.
Tabii ki bu rüya, sadece bir semboller zinciri. Gerçekten bir anlam yüklemek istiyorsan sevgilinle olan iletişimini gözden geçirmeyi, açıkça konuşmayı deneyebilirsin. Ayrıca yeni yıl öncesinde enerjini temizlemek istersen küçük bir adaçayı tütsüsü ritüeli yapmak iyi gelecektir. 🕯✨ Umarım yeni yılın huzur ve dinginlikle gelir! 🍀