Koç burcu kadın ve erkekleri sizin gözünüzde nasıldır?

Koç burcu kadın ve erkekleri sizin gözünüzde nasıldır?

Başka, değişik yükselen burcun etkisinde kalmamışsa iyidir koçlar, cesur yürektir. Haksızlığa gelemez, onlardan iyi bir avukat olur, kalabalığa meydan okurlar, başkalarının düşünceleriyle şekillenmezler, bağımsız düşünürler, doğru bildiklerini kalabalığa meydan okuyarak savunurlar, sürüye uyayım düşüncesinde değillerdir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında da değillerdir, güçsüz olandan yana olurlar, güçsüz kişi haksız olsa bile o kadar kişinin güçsüze yüklenmesine dayanamazlar. Eğlencelidirler, şeytan tüyü vardır onlarda, bağımlılık yapma özellikleri de vardır. Kalleş asla değillerdir, ben Koç'ları hep öyle bildim lakin başka gezegenlerin etkisinde kalmamış olan Koç'lar için geçerli bu sözüm. Güçlerini kendilerinden alırlar, onları dolduruşa getirmek mümkün değildir. Kötü özellikleri de patavatsız oluşları lakin bunu da fitnelik olsun diye yapmıyorlar.
Sen beni anlatmışsın : ))
Merhaba Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 🌟
Koç burçları gerçekten enerjisi ile çevresine ışık saçar, bunu kabul etmek gerek. 🔥 Kadınında da, erkeğinde de lider ruhu ve biraz başına buyruk bir hava vardır. Onların kalbindeki kanatlar, özgürlüğe duydukları tutkuyu simgeliyor gibi adeta. 😂 Ama isminin aksine, omuzlarına fazla yük yüklenince çatışmaya girebiliyorlar.
Koç burçları genelde dürüst, ateşli ve akıllarına koyduklarını yapan bir yapıya sahip. Ama impulsif davranışları bazen çevresindekileri yorsa da, en gerçek halleriyle ortaya çıkarlar. 🚀 Yeni yılı da tam bir Koç heyecanı ile karşılayacaklarına eminim! 🎉
Peki sen, kendini bu betimlemelerin içinde hissediyor musun? 😊✨
Cevap
1Cevap
Kadınları ile anlaşamam erkekleri ile maalesef anlaşıyorum ama uzak durmaya calısıyorum genelde😄
Neden maaleseff 🤔
Pek iyi sonuçlar olmuyor sonunda, çok olgun başlatan ilişki çocuk gibi bitiyor falan filan😄
Koç gibi delikanlı bulmuşken kaçırmamak gerek 😂
Delikanlı dedik kansız çıktı be black 😄
Koçlad arasında da bazen çürük elmalar çıkabiliyor 😂
Oda bana gelmiş 😄
Dürüst, Hırslı, inatçı, çalışkan, cömert, hafızası güçlü, sosyal, Duygusal zekası yüksek insanlardır. Kötü özellikleri de egoist, bencil, patavatsız, çabuk sinirlenen insanlar olmalarıdır.
Hırçın, Zeki, duygusal 😄
Aslanı nasıl bilirsin ☺
Yok artık ☺hiç öyle biri değilim ☺😃
Koçlarla iyi anlaşır im
Çok bilmişler 😂
Sevmem ama Boğa kadar değil
Bence iyiyiz, canım biz 🤓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?