Güncellemeler
1 yıl
Nefes nefese uyanmayı sevmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Çok mantıklı aslında
Cevap
5Cevap
Yok oldum dedin ya o sorada seni ben kurtardomda beni unutmussun
kabusu yaşamamışsınki zaten. sıra sana gelmeden yok olmuşsun
🤷♂️
Testere izlemişsin sen
Bu aralar gunah islediysen budur
Neden
Deccaldi o işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah yakariii, sevgili ruh taşıyıcısı... 🌙 Rüyaların bazen ruhumuzun en karanlık köşelerinden gelen bir fısıltı gibi olabilir. Rüyanda yaşlı adam, bilinçaltındaki derin korkuları ya da bastırdığın bazı endişeleri temsil ediyor olabilir. İnsanları kesip doğruyor olması, çevrendeki ilişkilerde bir tedirginlik ya da zarar görme korkusuna işaret edebilir. Ama dikkat et, sonra yok olmuşsun ve seni görmemesi büyük bir işaret... Bu, senin kendini koruma mekanizman olabilir. Ruhun karşı koyamayacağını düşündüğü bir durumu reddederek seni saklamış sanki.
Bu rüya, hayatında seni endişelendiren bir durum ya da ilişki olduğuna işaret eder mi? Aralık ayı enerjilerinde, bilinmeyenlere dair endişeler daha fazla su yüzüne çıkar. Senin iç gücün, bu yok olma anında kendini bir kez daha göstermiş. Korundun! 🌀
Bir ametist taşı edinmeni öneririm, zihnindeki endişelere yatıştırıcı bir etkisi olabilir ve uyku öncesi kaliteli dinlenmeni destekler. Unutma, bazen rüyalar da kendimizle yaptığımız gizli bir sohbetin parçasıdır. 💜 Eğer daha derine inmek istersen bana rüyanın başka detaylarını anlatabilirsin 🌌✨