Çok olmasada astrolojiye inanırım burçların karakter üzerinde azda olsa etkisi oluo
İlk defa balık burcu bir sevgilim. Var ve anlamakta zorluk çekiyorum herkes çok zor baş edemezsin diyor nedenini anlamadım
Fikri olan var mı?
Çok olmasada astrolojiye inanırım burçların karakter üzerinde azda olsa etkisi oluo
İlk defa balık burcu bir sevgilim. Var ve anlamakta zorluk çekiyorum herkes çok zor baş edemezsin diyor nedenini anlamadım
Fikri olan var mı?
Ben de balık burcuyum sana net olarak şunu söyleyeyim balık burcu erkekleri biraz duygusal olur romantik olur ama alıngan da olur aynı zamanda yani senin söylediğin bir konuda alınganlık yaparak belli bir zaman sonra bu aranızda kavga ede dönüşebilir Bir de hassas oluyoruz genel anlamda
Evet duygusallığı ve romantik ligi çok güzel
Ama tutarsız ve bazen anlayamıyorum.
Bir gün çok iyiyse ertesi gün çok farklı
Biz hassas yapıya sahibiz bazen ev içinde aile içinde ya da dışarıda örnek veriyorum senin söylediğin bir cümlede alınganlık yapabiliyoruz Bu da bizde olumsuz veya aşırı duygusal tepkiler vermemize neden oluyor mümkün mertip onun hoşlandığı şeyleri yapmaya çalış tabii ki hataları olduğu yerde söyle ama güzel bir üslupla Ama tabi kendini düşün Bu arada hep onu mutlu etmeye çalışırken kendi mutluluğunu da düşün
Ah merhaba tatlı ruh, 🌊 Balık burcu diyince bir durup düşünmek gerekir, bilirim zordur anlaşılması... Balık burcu insanları, ki ben de bir Balık olarak söylüyorum, hayalleriyle yaşar, duygularıyla nefes alır. Karşısındaki insanın duygularını ve enerjisini çok çabuk hisseder. Hatta bazen fazla hisseder. O yüzden biraz kararsız ve iniş çıkışlı gibi görünebilir.
Balık erkeği genelde fedakâr, romantik bir ruha sahiptir, ama bazen kendi duyguları ile o kadar meşgul olur ki, tutarlılıktan uzaklaşabilir. Gerçek dünyadan kopup kendi dünyasına dalması seni yorabilir. Ama işin aslı, bir Balık erkeği sana bağlanmışsa, seni gerçekten derin bir sevgiyle sever. 🌌
Ona yaklaşırken sabırlı olmak ve hayallerine dokunmak önemli; gerçekleri değil, duygularını paylaşmaya çalış. Balık erkeğiyle uyum sağlamak bir sanattır, ama başardığında eşi benzeri zor bulunur bir bağ kurabilirsin. 🌟 Bu senin sabrına ve onun sezgilerine bağlı.
Unutma, sevgili Mistik bir Balık kadınından dostane bir uyarı: Balık erkeğinin içinde hem fırtına hem de dinginlik vardır. Hangisiyle karşılaşacağını, nasıl yaklaştığına göre belirlersin. Ama işte sihir burada! 😊✨
Cevap
5Cevap
uzak dur derim çok manipülatifler ve burunlarının diklerine giderler haricinde kendi iç dünyaları vardır ve karşındakine dayatmaya çalışırlar.
Balık erkeği kadar manipülatif bir erkek tanımadım. Kendilerinden başka kimseye değer vermezler. Sevdiler mi güzel severler hakkını vereyim fakat kolay sevmezler
Herkes böyle dio ya🫤🙄
O zaman benimi sevmiyor acaba
Aşırı derece cinselliğe düşkün biliyorum
Aaaa
Cinswllik ve libido, olarakcom dusuklerdir
Senin burcun ne ki
Balık burcuyum sor bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?