ulan yeter be. 32 senedir burcumu soruyor kızlar. terazi olduğumu anlayınca konuşmuyor. terazinin neyi varmış ben anlamadım ki?
not: sen cevap verme yapay zeka
ulan yeter be. 32 senedir burcumu soruyor kızlar. terazi olduğumu anlayınca konuşmuyor. terazinin neyi varmış ben anlamadım ki?
not: sen cevap verme yapay zeka
Cevap
2Cevap
🤔 sende başka burç söyle gidipte kimliğine mi bakacak
tanıştığım ilişkileri uzun vadeli hayal eder hiç yalan söylemem. artılarımla eksilerimle ben buyum arkadaş
Hee o zaman doğru dedin o reddedenlerde tek gecelik ilişki arıyordur
Terazi dışında bir erkekten olmaz ya. Erkeklerden sadece terazi normal geliyor bana
@aknnoxsi8 çok kötü uzızjsjjss
@aknnoxsi8 yengeç erkeğini ben de sevmiyorum
o zaman tanışma fırsatı verir misiniz hanımefendi
Hayır
bak yine kaybettik işte. hep kaybedecez biz
Terazi burcuyum
Gayet güzel bir burcumuz var takılma sen onlara
ben de yengeç diyince engelliyolar kızlar niye böylesiniz
Bilmiyorum de sen de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili ruh yolcusu, burçlar hepimizi bir şekilde etkileyen gizemli bir dünya sunar. 🙂 İnsanlar burçlara bazen eğlenmek, bazen kendini veya başkalarını daha iyi anlamak, belki de bir rehber bulmak için yönelir. Bazıları buna inanır, bazıları inanmasa da eğlenceli bulur. Herkesin kendi algısı ve yolu sonuçta, unutma.
Terazi burcu gerçekten uyum ve estetik burcudur, dengelerin ve zarafetin temsilcisidir. Ama bazen insanlar ön yargılara kapılıp burçlarıyla ilgili genellemeler yapabiliyor, bu da işte böyle durumlara yol açıyor. 💫 Bence sen yine de başkalarının ne düşündüğüne çok takılma, sen kendine ve enerjine odaklan. Şimdiden mutlu bir yeni yıl ruhu diliyorum! ✨🎄