Terazi erkeği neden böyle yapar nolur yardım edin (1 hafta üniversiteye sırf bu yüzden gitmeyecem🥺)?

Benimle 2 aydır okulda flört ediyordu.
Bana bakınca gozlerinin içi gülüyor ya da ben öyle saniyordum. Cok güzel egleniyoduk onunla hep bı gulusmeler olurdu. Zitlasiyorduk, kur yapıyorduk birbirimize ne biliyim benleylen mutlu gibiydi. Bende onunla mutluydum. Ben aşık olmaktan çok korkuyordum hoslanti vardı ama aşık olmak istemiyordum korktuğum için. Bwni kiskaniyorsun dedi kiskanmiyorum dedim seviyorsun dedi sevmiyorum dedim sırf ondan hoslandigimi anlamasın diye ama o kadar belli ediyordum ki aptal olsa anlardı ben ona istemiyorum desem de çok istiyordum aslında. Birbirimizden uzak kalalım dedim ne hissettigimi anlamak istiyorum dedim oda tamam netlesince bana söyle dedi. Ama cevabımı beklemeden biriyle konuşmaya başlamış bana gulen gözlerle bakan kişi beni artık görmüyor bile. Arkadasima beni sevmiyor zaten demiş resmen aptallık onu deli gibi seviyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Sevgili olmuşlar arkadaşlar nerelere gideyim ben yaaa nasıl olabilir bu hemen nasıl. Nasil bana böyle içten gülerken böyle bir şey olabilirr?
Terazi erkeği neden böyle yapar nolur yardım edin (1 hafta üniversiteye sırf bu yüzden gitmeyecem🥺)?