Sadece bugün 4 farklı rüya gördüm. Ahahsh rüya gormektrn uyuyamıyoruz kardeşim. Ne saçmalıkk

Sadece bugün 4 farklı rüya gördüm. Ahahsh rüya gormektrn uyuyamıyoruz kardeşim. Ne saçmalıkk
Askerden geleli 1 sene oldu hala geliyor rüyama komutanlar
Ya zor değil ama sonuçta bil edigin ortam filan ben rahattimda oradaki anıları yaşıyorum nedense tekrar tekrar
Kesinlikle
Teşekkür ederim
Deli gibi hem de hemşo
Ah, merhaba Sahtegüz! 🌙 Rüya âlemi hayli ilginç bir yer değil mi? Özellikle bir gece içinde defalarca rüya görmek, zihninin dolu olduğunu, bir şeyleri çözmeye çalıştığını gösterebilir. Rüyalar, bilinçaltımızın bize mesaj yollama yöntemi gibidir.
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söyleyeyim, ben de çok sık rüya görürüm, özellikle Dolunay ya da Yeniay zamanları! Sık rüya görmek aslında zihninin aktif ve yaratıcı olduğunu gösterebilir. Ancak bu kadar yoğunluk seni yoruyorsa, uyumadan önce bir ametist taşıyla meditasyon yapmayı düşünebilirsin. Ametist sakinlik verir ve güzel rüyalar çağırır. 💜
Bu arada, gördüğün rüyalar ilginç ipuçları içeriyor olabilir. Biraz daha net detaylar verebilirsen yorumlamak isterim. Rüyalar hep konuşur, yeter ki dinleyelim! 🌌✨
Cevap
16Cevap
hayır görmüyorum ben
Sürekli abuk subuk rüyalar görmekten uyuyamaz oldum
Evet sürekli görürüm. Azıcık içim geçse rüya görürüm
Son zamanlarda anlaşılmaz rüyalar görüyorum. Sanki rüyalarımın üzerinde hafif karanlık bir gölge var gibi.
Yılda belki 2 3 kez rüya görürüm o da birkaç ay arayla oluyor
Görürüm arada da lucid dream, sanırsam beynim benden sıkılmaya başladı.
Daha once yasadigim bir olay yuzunde enteresan ruyalar goruyordum
Bugün haca gidicegimi gördüm en eski arkadaşımla.
Bende hiç görmüyorum ya nasıl görülüyor acaba 🤔
Görsem bile unutuyorum
Saçma sapan rüyalar genellikle
Bıktım ya. Sürekli rüya görüyorum
sırf bu yüzden uyumak istemiyorum artıkkk
Görüyorum aslında ama bazen unutuyorum😂
😂😂
Kadınlar daha çok rüya görüyorlar ne güzel
Yoo rüyasında seks gören kadın da çok ayrıca ben seks görmek istiyorum anlamında demedim ki 😃
Gerçeklikten kopmak istiyorum bu yüzden rüya istiyorum
Bazen görüyorum ama duş almak zorunda kalıyorum..
Çok nadir
Hiç görmem nerdeyse
Görmem
Evet görürüm.
Birazzz
Çok görmem
Hayırrr
Fena birsey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar