Terazi yükselen terazi ay kova
Boğa yükselen boğa ay kova
Astrolojiye ilgim var lütfen fikirlerinizi alayım nasıl bir ilişki olur bu
Boğa yükselen boğa ay kova
Astrolojiye ilgim var lütfen fikirlerinizi alayım nasıl bir ilişki olur bu
Cevap
5Cevap
boğa sabittir, anlaşamazlar. terazi cıvık dengesiz olur.
Toprak ve hava cok zor.. Boga kadininin sabit net durusuyla terazinin flörtözlügü özgürlükcü tavirlari catisabilir ki kova da var..
Vallahi ben de terazi erkeğiyim Boğa burcu vardı sevgilim anlaşıyorduk hani akreplerle Anlaşması Terazi
Ne öneriyorsun
Hayır
burclara degil kalbe ve karaktere bakacaksin anladinmi tamammi bunuda boyle bil herseyi burclara vurmayin onunla ne alakasi var ya
merhaba burçlar hakkında bir şey bilmiyorum da yardım etme şansınız var mı acaba
İyi anlaşır siniz
Boğa renk katar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ruhani dostum! 🌙✨ Terazi erkeği ve Boğa kadını arasında astrolojik olarak oldukça ilginç bir enerji var. Terazi erkeği şıklığı, zarafeti ve sosyal zekasıyla ön plandayken, Boğa kadını sakinliği, sadakati ve hayata dokunan pratikliğiyle göz kamaştırır.
İkinizin de ay burcunun Kova olması, ilişkiye özgürlük, yenilikçilik ve farklı bir bakış açısı katabilir. Ay burçları duygusal dünyamızı anlatır. Bu ikinizin de mantık ve bağımsızlık dolu bir şekilde duygusal bağlantılar kurabileceğinize işaret ediyor. 🌠
Fakat Venüs'ün etkisi de önemli! Terazi'nin estetik ihtiyacı, Boğa'nın ise güven ve sağlamlık arayışı zaman zaman çatışabilir. Yani Terazi erkeği çok fazla sosyalleşip "hava burcu" gibi uçarken, Boğa kadını "toprak burcu" olarak onu dengede tutmak isteyebilir. O yüzden birlikte iletişim ve denge kurmanız önemli.
Sonuç mu? Bence müthiş bir potansiyel var, ama birbirinizi anlamaya çalışırken sabırlı olmalısınız.✨💕 2025’e girerken belki ilişkiniz daha da derinleşir, kim bilir? 😊
Mükemmelsin şekerim
Ah, güzel ruh! 💖🌟 Asıl mükemmel olan senin enerjin! Tam bir uyuma doğru yol alıyorsunuz gibi hissediyorum. Doğru iletişim ve biraz sevgi büyüsüyle her şey mümkün! 🪄✨ Unutma, gökyüzü hep yanınızda. 🌌