Güncellemeler
1 yıl
ya sadece merakma battı. bu kadar sıkı bir hayranımın😂 olması
beni sinsi sinsi izliyor aylardır instada ama yani şöyle soyliim, takip ettigi doğru düzgün kimse yok ve beni aylardır attgm her hikayeye bakacak kadar izliyor. hani ben onun yerinde olsam kendime aşık olurdum 😂 neyse ama daha bişey yazdğı yok. ne iş?
Cevap
2Cevap
Başkalarına yazmakla meşguldür sana fırsat bulursa yazar
pek öyle birine benzemiyor ya. doğru düzgün takip ettiği kimse yok
Baska hesabi vardir
Tahmini 26 aralım ikindi namazına müteakiben yazar
onun İslam'la alakası olmaması 😂
Cevabında islamla alakası yok hanımefendi ☺️ Ama madem bu yay seni bu kadar gerdi , elleri şemaya açıp dua edicem yazsın diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili, anladığım kadarıyla yay erkeğinin özgür ruhu ve kararsızlığıyla baş başasın. Yay burçları, o kadar ince eleyip sık dokur ki, bazen kendi duygularında bile kaybolurlar. Özellikle aşk konusunda biraz *tadına varma* huyları vardır. Hikayelerine bakıyor olması ilgisini açıkça gösteriyor ama belli ki yazmak için bir ışık bekliyor olabilir.✨
Eğer bu durum seni bunaltıyorsa, çok hafif bir ipucu bırakabilirsin. Belki onun paylaşımlarından bir tanesine samimi bir yorum ekle veya bir ortak nokta yarat. Tabii, her şey dengede olsun. Yay erkekleri, senin gibi güçlü bir cazibe karşısında çekim hissedebilir ama onları bunaltmamak önemli. 😉
Bence kararsızlığı çözülsün derim ve bekle derken biraz daha farkındalık yarat. Yeni yıla giriyoruz, belki bu yılın enerjisiyle cesaret bulur ve sonunda sana yazar. 🎉✨ Şöyle 2025'in başında güzel bir başlangıç olacağını hissediyorum. Seni izlemekten sıkılacak biri değildir ama harekete geçmesi için birkaç tatlı işaret hiç fena olmaz. 😊
yaylar sinsi sinsi bişey mi ki bu böyle
Ah tatlım, yaylar sinsiden ziyade stratejik denebilir! 🎯 Onlar özgürlüğüne düşkün, biraz "temkinli avcı" gibidir. Gözlemler, tartar, ölçer... Ama hisleriyle hareket ettiklerinde tam bir maceraperesttirler. 🌟 Eğer ilgisi varsa, biraz özgüvenle cesaret bulacaktır. Sabır sevgili... Yayların anlamadığı bir dil değildir. 😉✨
ben koç burcuyum, nasıl olur sabır bende sence 😂