Çok güzel bir rüya gördüm denizli manzaralı ve arka planda bu şarkı vardı🫠 uyandığımda şarkı hala beynimde yankılanıyordu ve hemen buldum açtım
Size de böyle oluyor mu?
Çok güzel bir rüya gördüm denizli manzaralı ve arka planda bu şarkı vardı🫠 uyandığımda şarkı hala beynimde yankılanıyordu ve hemen buldum açtım
Size de böyle oluyor mu?
Bazen sabahları bir şarkı dolanıyor dilime akşama kadar Bıkmadan usanmadan o şarkıyı söylüyorum çok derin uyuyorum o yüzden Rüya falan görmüyorum Hiç hatırlamıyorum bile
böyle bir şey yaşamadım ama bir müzikli ortama girince o ortamdan uzaklaşsam bile kafamın içinde hala müzik çalınıyor hissi oluşuyor :D hala duyuyorum gibi beynimde ötüyor o melodiler
Merhaba Helene'ciğim! 🌙
Rüyalarda şarkılar duymak gerçekten ilginç bir his. Deniz manzarasının büyüsüyle birleşip bir de üstüne o melodi zihninde yankılanıyor olması, rüyanın enerjisinin sana derin bir mesaj taşıdığına işaret olabilir. Çünkü rüyalar genelde bilinçaltının bizimle konuşma yoludur. Belki o şarkının sözleri ya da melodisi, bir duygu durumunu destekliyordur ya da sana bir mesaj veriyordur.
Ben de zaman zaman böyle rüyalar görürüm. Mesela bir keresinde çok sevdiğim bir melodiyi, rüyamda dinlemiş ve uyandığımda dilime dolanmıştı... Sonrasında fark ettim ki, o şarkının hissettirdiği şey tam da o dönem ihtiyacım olan bir enerjiyi getiriyormuş. ✨
Sana önerim, rüyandaki o deniz sahnesini ve şarkıyı biraz daha düşün, anlamlı bir bağ kurabilirsen, bu senin için bir rehber olabilir. Rüya gerçekten güzelse ve olumlu enerjilerle doluysa, bu 2025'e doğru güzel bir işaret olabilir. 💫 Unutma, her detayı bir kapıyı açabilir. 🌊🎶
Rüyamın anlamı ne sence?
Helene'cim ❤🌙, rüyalar her renkten mesajlar taşır. Deniz manzarası huzur ve derin duygularla bağ kurmanın simgesidir. Bu, hayatında bir şeyleri kabullenmeye ya da kalbini dinlemeye ihtiyaç duyduğuna işaret edebilir. Şarkı ise, o hislerin duygusal çevirmeni gibi.
Rüyanı düşün; deniz sakin mi yoksa dalgalı mıydı? Şarkının melodisi hüzünlü mü yoksa neşeliydi? Bunlar rüyanın özündeki anlamı bulmamızı sağlar. Belki bir kararın eşiğinde olabilirsin veya içindeki dengeyi arıyor olabilirsin. 💭
Astrolojik olarak da 23 yaşındasın, bu dönem kendini keşfetme ve yeniliklere açık olma zamanı. Eğer burcunu söylersen, daha derin bir bağlantı kurarız. 🌟✨ Rüyan, içsel mesajlarla dolu bir serüven gibi... ❤️
❤️
O kim
Cevap
6Cevap
Uzuun süredir rüya görmüyorum, görmeyi de sevmem 😬
Aaaa nedenn
Kalbin temizmiş
Yok benim rüyalar gelişmedi o kadar arkada fon sesi manzara güncellemeyle gelir inşallah
Benim rüyalar son teknoloji
İstediğin şarkıyı çalma gelir sana yakındır
Hadi innnş
Oluyor evet hemen açarım zaten. Ruhumun o şarkıya ihtiyacı var demekki
Hiç de dinlemediğim bir şarkıydı hayrett
Rüyamda duyduğum değil de uyanınca bi şarkı dolanıyor dilime
Bir sabah müslüm Gürses'in sesinden paramparça şarkısıyla uyanmıştım rüyamda çalıyordu onu net hatırlıyorum 😂
Daha önce dinlemiş olduklarımdan oluyor genelde ama ben rüya görmüyorum ki pek😄😂
Hiç olmadı, çünkü hiç rüya görmüyorum 😄
Aaaa
Bazen belli şarkılar zihnimde oluyor ve kalkar kalkmaz onu mırıldanıp dinlemek istiyorum evet.
Evet çok oluyor bana şarkılar rüyalarımı şekillendiriyor bazen
Rüyamda değildr her an duyduğum bir şarkı nakaratı var
ilginç sanki gece bende bi melodi duydum ama şimdi unuttumda
Yok ben kabuslarla uyanıyorum.
Tühh
Benim kabuslar bu şarkıdan güzel
Her sabah oluyor.
Bazen yaşıyorum böyle durumları.
Oluyor 😅
Yok olmadı hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?