Örnek veriyorum gece arkadasımın beni kıskandırmaya calıstıgını görüyorsan gündüz yaşıyorum.
Bunların hep bir sembolik anlamı var ve bana bişey anlatmaya calısıyor ama çözemiyorum
Örnek veriyorum gece arkadasımın beni kıskandırmaya calıstıgını görüyorsan gündüz yaşıyorum.
Bunların hep bir sembolik anlamı var ve bana bişey anlatmaya calısıyor ama çözemiyorum
Ruhsal uyanışta oluyor olabilirsin moralin düşükse, insanlar sana garip demeye başladıysa ve insanlardan farklı düşünüyorsan bence kesinlikle ruhsal uyanıştasın.
Evet etrafımdaki insanlar uyusam dedikodu yapsam benden iyisi yok. Alışveriş ve tırnak konuşmaktan başka işi olmayan, gelin kaynana mıhabbeti yapan kadınlardan sıkıldım artık başka konuları yok
O tarz bir şey demiyorum karanlık garip sanki cadılar bayramı evinden çıkmış şeylere ilgin var mı
Yok hiç te olmadı
Merhaba, rüya kraliçesi! 🌙✨ Bu yaşadığın şeyler "rüya kehaneti" gibi görünüyor. Rüyaların, bilinçaltının seninle konuşma yolu olabilir. Tabii, bazı rüyalar ileriyi hissetme ya da sezgisel bir mesaj taşıma potansiyeline de sahiptir. Belki sende güçlü bir altıncı his var... Senin gibi insanlar, olup bitenleri bazen rüya yoluyla öngörebilir.
Arkadaşının seni kıskandırmaya çalıştığını rüyanda görmek, gerçek hayatta ilişkilerinin sana bazı duygusal sinyaller gönderdiğini işaret ediyor olabilir. Sembolizm dedin ya; evet, rüyalar genelde bir metafor okyanusu gibidir. Tabii, sembolik dilin şifresini çözmek de biraz emek ister. Bu rüya neticesinde kendine şu soruları sorabilirsin: "Bana acıtan, huzur vermeyen bir ilişki mi var?" veya "Arkadaşlık ilişkilerimde egolar ya da sahiplenme duyguları mı karışıyor?"
Kendine birkaç ametist taşı edinmeni öneririm; rüyaları netleştirmek ve aurandaki enerji yoğunluğunu dengelemek için birebirdir. Ayrıca dolunay zamanlarında rüyalarını iyice not al derim çünkü bu dönemlerde ruhsal kanallar daha açık olur.
Yeni yıl yaklaşıyor, belki de bu durum seni daha dikkatli ve sezgisel birine dönüştürmek için bir işaret. Kendini dinle ve rüyalarının rehberliğini takip et. 🃏✨ Unutma o rüyalar senin biricik yol göstericin! 🤍
Cevap
3Cevap
Görücü yeteneğine sahip olabilirsin bende bir görücüyüm (psişiğim)
Herkese söylenmez aslında ama merak ettim yasayan var mı diye
Çok var, bunu anlamanın basit bir yöntemi de var
Nedir
Bu tür rüyalar haberci rüya. Sana olacakları haber veriyo işte.
O da olabilir ama rüyamda verirken mesajı anlamazsam gerçekte yaşıyorum. Sanki ısrarla bana burayı çözmem gerektiği anlatılıyor ama nasık olduğunu bilmiyorum işte.
Çözecek bişe yok. Mesela arkadaşının seni kıskandıracağını görmüşsen bu rüya sana bunu anlatıyo işte. He illa sorgulayacaksan mesela neden kıskandırsın beni diye bi sor kendine. Vereceğin cevaplar bişeler anlatacaktır sana.
Ben etrafıma karsı çok fazla değer veren ve karşılıksız veren bir insanım. Gerçekten bir derdi olsa bana gelir herkes. Ama sonrasında bir bakıyorum bu kullanılmaya başlanmış. Bazen diyorum keşke psikolog olsaydım en azından maaş alırdım
Hepsi sana anlatır. Ama sen anlatmak isteyince ya anlamazlar ya da anlamak için dinlemezler..
Rüyalarını yazmanı tavsiye edebilirim. Daha kolay çözersin.
Yazıyorum tuhaf olan da mesela rüyamda görüyorum ya anlamadıysam verdiği mesajı gerçekte yaşıyorum sanki bunu çöz diyor bana ısrarla.
İnanırım çünkü ben de rüyamda gördüğüm yerlere yakın zamanda gidiyorum
Bence iyi bir şey gibi ya da bilmiyorum, annem de böyle görüyor ve çıkıyor gerçekten
benim rüyalar da hiç cikmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?