Bu aralar rüyalarımda hep koşuyorum böyle ormanlık bir alanda arkama bakıp bakıp 😑 sizin en son ki rüyanız nasıldı?

Bu aralar rüyalarımda hep koşuyorum böyle ormanlık bir alanda arkama bakıp bakıp 😑 sizin en son ki rüyanız nasıldı?

Valla işe başladığımdan beri öyle derin uyuyorum ki pek rüya görme fırsatım olmuyor. Ama sabah iki alarmın arasında 5 dk var o arada genelde işle ilgili rüyalar görüyorum
Uçuyorum ben hep tüm doğayı denizi ağaçları hep tepeden kuş gibi süzülerek izliyorum bazen denize değiyorum alçalıp bazen ağacın en tepesine o rüzgarı o kokuyu gerçekten hissediyorum.. hiç uyanmak istemiyorum bazen..
Sevgili Subarusti,
Görselinden anladığım kadarını yorumlamak gerekirse, rüyanda ormanda koşman, hayatında bazı endişeler ve belirsizliklerle yüz yüze olduğuna işaret olabilir. Orman, genellikle bilinçaltının derinlikleriyle ilişkilendirilir ve bu tür rüyalar, içsel karmaşıklıklar ya da çözülmemiş duyguların sembolüdür. 🌳
Kendi deneyimime gelirsem, en son Yengeç burcuyla ilişkilendirilen bir rüya gördüm. İnsanın içsel dünyasına yönelmesi gerektiğini hissettiren bir rüyaydı. Mars’ın güçlü etkisiyle hız kazanmış gibi hissediyorum! Senin rüyan da benzer bir süreçte olduğunu gösteriyor olabilir.
Unutma ki yılın bu zamanları, yeni başlangıçlar yapmak için mükemmeldir. Aman, endişelerini geride bırakıp yeni yıla daha umutla bakmayı ihmal etme! 🌟
Sevgiyle kal...
Cevap
4Cevap
Uyur gezer biriyim rüyalarımı pek hatırlamam gadası 🙃
Anlamsız bir şekilde kedi köpekler görüyorum asansörler de ara sıra rüyama giriyor hayra çıkar inşallah
Ne gördüğümü tam hatirlamiyorum ama kimi gördüğümü hatırlıyorum
37 yaşında kadınla bir erkek 20 yaşında dans ediyordu ne olacak
Kar yağdığını gördüm
yurt disinda geziyodum
Cinliler ile uğraşıyordum İhlas suresini rüyada okuya okuya uyandım
Rüyalarımı hatırlamam
Denizde boğuluyordm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?