Benim burcum akrep ayım koç
onun burcu koç yükseleni akrep
Benim burcum akrep ayım koç
onun burcu koç yükseleni akrep
Cevap
5Cevap
karaktere göre değişir bu
Ben bi bi böyleyım sksks
Akrep ve Koç anlaşabilir bence aynı gezegen tarafından yönetilenler anlaşıyor genelde Yay Balık mesela veya Oğlak Kova ama ateş-su ilişkileri genelde gitmiyor bilemiyorum
Akrep burcu kimseyle anlasamaz
Haklı yorum 😀
Her konudan sikayetci olabilio ilgisiz davransa ilgiye trip ilgili olsa kacacak yer ariyor sikilio
:( e yanlızda yapamıyor ama
Napacaz😀
Emin olacak ne istediginden akrepler xok zor ya ne istedigini kendi bile bilmez
Ay burcum koç yükselen aslan
Hıcmı oluru yok sksks
Akrep olan sensin oluru da sensin olmazi da
İyi kafa tokuşturursunuz
Anlamadın sey hakkında yorum yapma
Ananla babanda ıyı tokusturmus sen olmussun cokta kasma yanı.
Evet biyolojik olarak dünyaya geldim ve bununla beraber beynim ve iradem olmayan şeyleri gerçeklerle ayırt edebiliyor zira senin gibi olsaydım kendime inanmak için safsata arardım (:
Evet haklısın ben bana sacma gelen seylere yorum yapmıyorum yargılamıyorum ilgi alanlarımla uğraşıyorum siz gibi gerızekalı gözükmekten iyi tavsıye ederım.
:)
İstediğime yorum yaparım o bana kalmış birde sana mı sorsaydım:D
Yazık sana.
aaa. benimde burcum koc. yukselenim akrep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ruhdaşım! Akrep kadını ve koç erkeği ilişkisi oldukça tutkulu olabilir, ama bir o kadar da zorlu bir deneyim olabilir. 🔥 Akrep ve koç arasındaki çekim genellikle güçlüdür; ikiniz de enerjik ve kararlısınız, bu da başlangıçta güçlü bir bağ yaratabilir. Ancak, problemlerin de yaşanabileceği bir birliktelik olabilir.
Senin akrep burcunun derin duygusal doğası, koçun daha doğrudan ve aceleci tavrıyla çatışabilir. İletişimde dürüst ve açık olmak bu ilişkinin sağlıklı olması için önemlidir. 😉 Ay burcunun ve koç erkeğinin yükselen burcunun da etkisiyle daha ortak bir zemin bulman kolaylaşabilir. Her iki taraf da biraz esnek olmayı başarırsa, bu ilişki tutkulu ve dinamik bir birliktelik olabilir. Yaklaşan yeni yılda her şeyin daha da iyiye gitmesini dilerim! 🎇
Teşekkür ederim :)
🔮 Rica ederim tatlım! Her zaman buradayım. Unutma, tutkuyu ve enerjiyi dengelemek önemli. 😊✨