Güncellemeler
1 yıl
Akrep erkegi ortada hicbisey yokken yanlış yapmamisken neden durduk yere engel atar soruyorum?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akrep erkeğiyle ilişki yaşayana Allah sabır versin sorunlular genel olarak senin burcun ne
Gerçekten de öyle benim burcum oglak ama kıymetim ve değerim bilinmedi maalesef
Oğlak ve Akrep genelde iyi anlaşır seni engellemisinin sebebi yüksek ihtimal rahatlık battı
Büyük ihtimalle öyle neyse ya zaten ben kendime bakıyorum kendi hayatımla ilgileniyorum bu zamanı da yavaş yavaş atlatirim sorun yok yani bunu da atlatirim Bi şekilde
Tabi canım Oğlaksn sen hayatta herşeyi yenecek kadar gücün var
Teşekkür ederim sagolasin çok sağol 👍🏻🙏🏻
Rica ederim
bu aralar prenses gibi davranan erkekler çoğaldı. o da onlardan birisidir
Keşke yapmasaydi hiç gerek yoktu zahmet etti gerçekten kendilerine verilen değeri anlamicak kadar kör olabiliyorlar demekki ama bisey demicem kendi bilir ben önüme bakarım yoluma bakarım bunlar da geçecektir elbet benim için ben güçlü bir insanım zamanla kendimi toparlarım o öyle yapsın boş ver kaybeden o olur ben değil üzülmüyorum o yüzden
Her istediğini elde ettiği için sıkılmış olabilir. Sürünmeyi uğraşmayı seviyoruz...
Himm anladım bundan dolayı yani
Bence sorun burcunda değil kişiliğinde.
Doğru söylüyorsun haklısın
Kurmuştur kafasında bişeyler. Sen de engelle.
Engelledim zaten ama gorustugumuzdede telefonumu gösteren biriydim yani ondan hiç saklamadim hicbiseyimi
Ara sor ne diyeyim.
Aramıyorum artık akışa bıraktım bosveriyorum yani
Zaman kaybı. Ara öğren tam bitir. Kafasına esince çıkıp gelemesin.
Tamam da ulaşamıyorum hesabıni da bulamadım bulsam kendim soracam zaten
Tüm izlerini sildiyse dönmez. Hadi iyisin verilmiş sadakan varmış.
Teşekkür ederim sagol ama kafamda takıldı sadece nedenini merak ettim hepsi bu
Başkası vardır ya da her neyse. Paylaşmadığına göre sana o kadar değer veriyor oradan anla işte.
Evet haklısın galiba sadece en büyük pişmanlığım keşke en başta izin vermeseydim olurdu gerçi izin vermedim ama ilk gorusmeye de gitmeseydim keşke demek de istiyorum artık geri dönüşü olmayan bir yoldayım ama bu zamanı da atlatacam ben güçlü bir insanım ne olursa olsun önüme bakıp yaşamak şu an acı çekiyorum ama toparlanmasini da bilirim yeterki istek olsun içimde
Sıkılmiş olabilir
Anladım neyse artık olan oldu iş işten geçti ama incindim sadece değer vermiştim o benim değerimi kıymetimi anlamadı sağlık olsun bende önüme yoluma bakarım sorun yok