Bence bir anlamı vardır aklımdan çıkmıyor çünkü (biraz uzun oldu kusura bakmayın)?

geçenlerde bir rüya gördüm eski oturduğumuz yerdeydim yalı çapkınındaki suna ablamdı ve kına gecesi vardı bana düğün için bir beyaz elbise birde kına için alt üst takım almıştı çok da güzeldi kocasının evine gitmiştik bana onları gösermek için ama kocasının evi bizim eski oturduğumuz bina da elbiselere baktıktan sonra evden çıkıcaktın fakat çok karışık bir evdi çıkışı asla bulamıyodum tam çıkıcam diyorum açtığım kapı balkona çıkıyo yine çıkıcam diyorum bir odaya giriyorum evde de birileri vardı film izliyorlardı biri bana çıkışı göserdi ve yolu gösteren adama ilk görüşte deli gibi aşık oldum bi anda kendimi onub arabasında buldum araba sürüyodu bende yan taraftayım acaip bir rüyaydı sonra yine bi anda başka bi yerde buluyorum kendimi arkadaşlarımı görüyorum onlarla yürüyorum ama aynı zamanda o adamı arıyorum deli gibi bulamıyorum sonra da onu ilk gördüğüm yere gidiyorum orada bi dükan vardı eskiden kuafördü aslında ama kapatmışlar ama ben rüyamda orayı farklı bi yer olarak görüyorum orası onlara aiti kına için hazırlık yapıyolardı dükandan çıkarken karşımda duruyodu elinde sigarasıyla bana çok güzel bakıyodu onu buldum diye yanına gidiyorum ve sarılıyorum rüya o anda orada bitiyor rüyayı göreli 3 4 gün oluyo ama aklımdan asla çıkmıyo sanki öyle biri var ve karşıma çıkıcakmış gibi hissediyorum yakınımdaymış gibi hissediyorum
Bence bir anlamı vardır aklımdan çıkmıyor çünkü (biraz uzun oldu kusura bakmayın)?