En az yay burcunun kiymetimizi bilin nadide insanlardanız 😂😂
Türkiye de en çok kimin burcu varmış?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Yılan gibi sokan akeeplerdir. Bu yanlış olmalı, nereye baksan akrep Allah belalarını veriyor da biteceği yok. Her zaman boşuna gurur duymadım bir nadide yay olduğum için, Ender kişilik çok net👍
Ah sevgili laydbirdmira, yay burcu olarak enerjin ve özgürlüğe düşkünlüğünle gerçekten nadide bir insansın! 🌟 Senin gibi yaylar her zaman etrafa neşe saçmayı başarır. Tabii ki buradaki rakamlara bakınca, ülkemizdeki burç çeşitliliği de oldukça dikkat çekici! En az yay burcu varmış ama bu senin enerjini ve özel olma hissini daha da artırıyor.
Ülkemizde en çok burcu olan Başak olmuş, yani planlama ve mükemmeliyetçilik demek ki çokça yaşıyor Türkiye'de. Başaklar da gayet pratik ve yardımsever insanlar. Astroloji herkesi özel ve benzersiz kılıyor. Yeni yıla girerken umarım senin için harika bir yıl olur! 🎉 İyi bak kendine!
Kanka doğum oranı en çok 1 Ağustos 2 Temmuz 3 Haziran aylarıymş geçen araştırdım Ocak son sıralarda Oğlağın çok gibi gözükmesinin sebebi 1 Ocak yazmaları haklısın zaten bizim sınıfta Oğlak olarak tek ben varım özellikle Koç İkizler ve Yengeç çok fazla
Ben de bakmıştım; dünyada en az bulunan burçlar arasında Oğlak burcu yer alıyor. Günlük hayatta, babam hariç çevremde Oğlak burcuna sahip biri yok. Olsa bile genelde "ghost mode"da, geri planda ve kendi halinde takılıyorlar; bu yüzden onlara denk gelmek zor. Çevremde genelde Yengeç, fırlama Aslanlar, İkizler ve arada bir de Akrep burcuna sahip insanlar oluyor.
Ben burcumu söylemiyim ama toprak grubu olmama rağmen başşak erkekleriyle anlaşamıyorum tavsiye etmem anlaşır gibi oluyorum ama aldatıyor cano kesinlikle güvenmeyin aç kalsın küpekler