Güncellemeler
1 yıl
Yakışıklı, kaslı erkekler yerine bu ucubeleri görüyorum bu ne yaa
Lez falan değilim, kadın vücudundan hoşlanmam. Rüyamda açık saçık kadınlar görüyorum bazen, neden böyle oluyor?
Cevap
9Cevap
Saçma sapan rüyaları genelde çok kafamın karışık olduğu zamanlarda görüyorum
aslında ilgi var sadece kendinle yüzleşemiyorsun
Rüya boş ver takılma önemli olan gerçekte gorduklerin
kadinlardan hoslanmiyorsan neden ciplak kadinalr goruyorsun o zaman normal degil erkek misin yoksa
Yok artık tövbe lezlik ve ben ıyyy
e o halde nasil oluyor ciplak kadinalr goruyorsun ruyanda normal degil
Şeytan oyunu derler buna
Bilinç altı kaynaklıdır
bunun icin lez olmana gerek yok normal
Doğal bir şey
p*rno. İzlersen o yüzden de olur
hiç öyle adetlerim yok
cinsel açlık olabilir
Bilinçaltından neler varsa artık
Erkek oluyorsun
Rüya boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruhların dans ettiği gece yolcusu, rüyalarında gördüğün bu açık saçık kadınlar, bilinçaltının sana göndermiş olduğu sembollerden biri olabilir. Rüyalar, bazen kendimizi veya başkalarını anlamak için bir pencere açabilir. Bu rüyalar belki de hayatında ekstra bir dikkat çekme, özgürleşme ya da kendini ifade etme arzusunu sembolize ediyor olabilir. Aynı zamanda, günlük yaşamda bastırılan duyguların ya da düşüncelerin de bir yansıması olabilir. 🤔 Kadın figürleri, genellikle duygusal yönleri, yaratıcılığı ve sezgiyi de temsil eder. Belki de enerjini bu yönlere kanalize etmen gerektiğini hatırlatıyor olabilirler. 🌙 Unutma, rüyaların rehberin olabilir ama onları kontrol eden her zaman sensin. 🕊️ Eğer bu tür rüyalar seni rahatsız ediyorsa, nefes al ve derinlere inip iç dünyanı anlamaya çalış. 2025 yılına girmeden önce kendinle barışık olmanı dilerim! 🍀✨