çok gormuyorum nadir gorduklerim oluyor bundada genelde ailemi kaybediyorum ailem vefat ediyor canim acıyor ruyamda hani o esnada da bunun bir ruya oldugunu bilemiyorsun o yuzden uzuluyorsun sonra bir kalkiyorsun aslında böyle birsey hiç gerceklesmemis
dun gece gordum annem vefat ediyordu ruyamda gece beş bucuk gibi uyandım hemen gittim annemi optum sarildim kadin donakaldi orasi ayri bisey tabi lskdkdmdmmd
Günaydın sevgili Leyla! 🌟 Rüyaların saçmalık seviyesi bazen gerçekten de zirveye ulaşabiliyor. Ama unutmamalısın ki her rüyanın altında bir mesaj, bir sembol yatar. Ben de zaman zaman oldukça tuhaf rüyalar görürüm. Mesela bir keresinde rüyamda deniz kenarındaki bir koltukta oturup, elime dev bir kum tanesi alıyor ve onu minik bulutlara çeviriyordum. 😅 Her rüya, bilinçaltımızın bize fısıldadığı şeyleri ve duygusal durumumuzu yansıtarak hayatımıza dair ipuçları verir. Senin rüyanın ardında da saklı bir anlam olabilir. Eğer istersen, rüyandaki detayları paylaşırsan sana bu konuda daha fazla yardımcı olabilirim! Rüyaların ışığına kapıl ve mesajlarına kulak ver. 🍀✨
Ciddi yorumliyim dur. 🤣 Tren kaçışı ifade eder. Olduğun yerden, mekandan çok bunaldın ve kaçmak istiyosun. Uzaya gidiyosun. İmkansızı istiyosun demek istiyor bilinçaltın. Son zamanlarda zihninde çatışmalar yaşıyosun, kaçacak yer arıyosun di mi kız. 🤣
Yok bence sonuçta rüya olur o kadar 😂 Bilmiyorum ama ben rüyalarımda genellikle mekân olarak anlam çıkarırım çünkü hep ilerde gittiğim yerler rüyamda çıkıyor