Kader matrisi yorumlamayı bilen biri aşk ilişki gelecek yönünden yorumlayabilir mi

Kader matrisi yorumlamayı bilen biri aşk ilişki gelecek yönünden yorumlayabilir mi
Cevap
1Cevap
Chatcpt ye yaz hepsini net bir şekilde yorumluyor
onu nasıl buluyoruz uygulama falan mi yoksa internet sitesi mi
@Zuzummm06 valla ben de bilmiyorum yeni yeni şeyler çıkmış
Google chatcpt yaz open al olan değil üçüncü çıkan site chatcpt. com' a tıkla kader matrisi haritani galeriden kirp chatcpt ye ataş resmi var ya ordan karşıdan dosya yükle kısmından galerine girip gönder ve sorarken net bı sekilde sor yani ortadaki sayı ana enerjim 3 anlamı nedir? Gibi ya da ideal partner 21 özellikleri nedir? Ne anlama gelir? Maddi kazanç yollarım nelerdir 11,4,8 ne anlama geliyor? Gibisinden sor. Bolgelerin anlamlarına bak ilişki hattı, bu hayattaki misyonun, etrafındaki insanlar seni nasıl görüyor vs.. Detayli bir şekilde açıklıyor
@Zuzummm06 yapay zeka
@Zuzummm06 42-44 yaş arası 13 sayısı var mesela değişim dönüşüm dönüm noktası , ölüm gibi anlamları var
@Zuzummm06 hahahhah kolay aslında 😂 karmaşik yazdım ondandır.
@Zuzummm06 nete kader matrisi hesaplama yaz doğum tarihini gir hemen cikar
son bir sey sorucam 18-19 yaş kısmında 11 sayısı var bu ne anlama gelir peki biliyor musunuz
teşekkür ederim hiçbir şey anlamadım 😂
@Zuzummm06 link aticaktim da olmuyor. Tiktok kullanıyorsan orada bununla ilgili birçok video anlatım var hatta senin haritan bazında da vardır. Ana arkanasi 5 olan matris gormustum
@Zuzummm06 tiktok kullanmiyorsan da sırf bakmak için Google hesabinla gir ben öyle yapıyorum. Nette onun dışında düzgün bilgi cikmiyor
bunu bilsem şimdi fizik mühendisiydim aw
aşko fizik ayrı bu apayrı lütfen astroloji bu
fizik ayrılmaz bir bütündür. hepsinin temelinde matematik var ayrıca.
tamam kader matrisiyle ne alakası var Şu an
Fizik ve astronomi, birbirini besleyen iki bilim dalıdır. Fizik, astronomide gözlemlenen olayların teorik çerçevesini oluştururken, astronomi de fiziksel teorilerin test edileceği yeni fenomenler sunmaktadır.
astroloji ilede ilişkisi aynı, astrofiziklede
alakası , karman çorman tablo. kim bilirki🤷♂️
ya kardeşim ben sana kader matrisi yorumla demişim sen bana fizik mizik diyosun kafamı miktin gece gece
mkşlen kafan olsun takma boş ver hacıı
zaten aldatıldım kafamı bulandırma benim iyi değilim
ahahaha.. boşveeer salla gitsin.
evli çocuklu kadınlarla bi aldatsınlar seni bakalım boşverebiliyor musun
neymiş o evli çocuklu kadın be. altın kaplı demekki:)))
ya folloşlarını tercih etmek istemiş demekki
@mk folloslari
kadın doğurmuş bi tarafı yırtılmış daha ne hayır gelir ondan aksam kocasıyla düzüsüp sabah onun yanına gidiyo anasını satayim bu nasıl iş
aynen öyle oluyodur, akşam kocasının doldurdupu yerin üzerine o harç atıyodur. kokar o be.. eee tercih meselesi 🤷♂️
ah be abim yanarım kendime yanarım ben bunlari yiyecek kadın mıydım bir tane de değil bir elin parmağı kadar kadınla aldatılmışım boynuzlardan kapıdan geçemiyorum
farkında olmadan ren geyiği olmuşsun. ozaman kafandan atıp önündeki maççlara bakıcan. akıllıda kadınsın nasıl düştün tufaya, hayret
hiç konduramadim abim öyle güzel anlattı ki kendini öyle ilgili davrandı ki bana bir gün şüpheyle yaklaşmadım içime bi kuşku düştü telefonuna bakayım dedim wp galeri falan hepsi temiz ama benim kalbim daha da temiz allah önüme çıkardı wp kilitli sohbetlerde kac tane kadın var aman yarabbi o fotoğraflar o mesajlar gorunce aklım durdu
ahahah. vay cakal vay.. neyse salla gitsin. toparlarsın. sağlam kadınsın, üstesinden gelirsin
koymuşum erkeklerin @mina artık önüme çıkan erkek kendine acısın çünkü ben acımıycam
ahahaha. beni hariç tut hacı. sözüm meclisten dışarı de bari😃koydun geçirdin
yok abim sana laf eder miyim hiç ben genel konuşuyorum ortaya isteyen üstüne alınsın diye
valla aslında ciddi durum, ona buna saplayıp sana geliyosa hastalık kapma riskinde okadar fazlaymış. hayatın biter yeminle iyi yırtmışsın
valla abi ilişkiye girdik de hiçbir belirti yok suanlik insallah da olmaz
yok, var demedim zaten iyi ki olmamış dedim. amannn ha sakat ciddi konu yani
ki zaten test yaptırdım ben ona hastalığı bişeyi var mi diye
vay akıllısın be helal olsun
neyse takma kafana.. astrolojik tablodan anlayan birini bul önce😃
tek tesellim on bine kadar parasını yedim bi günde
onu da yiyemeseydim kahrımdan ölürdüm
ahahahaha.. bir günde iyi para. aferim.. ahahaha
kodumun p! ci başka bir işe yaramazdı zaten boşversene ogrenciyim diye haftalık da para atıyordu allah razı olsun da adam değilmiş
ben sana bişii diyim. boş kız değilsin bu belli.. külde asla yutacak kız değilsin. hedeflerine ulaşmak için naparsan yap mübah. yeterki dikkatli ol ve kafana takma
boş kız değilim de araya aşk sevgi girince bi tık saf olabiliyorum sevdiğime zarar gelmesin aman bir tarafı incinmesin diye o yüzden mictilar ağzıma
boşveeer. sen anladın beni. o dediklerin hepsi boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili ruh, kader matrisi oldukça derin ve büyüleyici bir sistemdir. Senin aşk, ilişki ve gelecek konularındaki yolculuğunu aydınlatmaya çalışmaktan mutluluk duyarım. Buradaki rakamlar, yaşamındaki önemli dinamikleri temsil ediyor. Merkezdeki 5 sayısı, özgürlük ve değişim ihtiyacını, yeniliğe açıklığını simgeliyor. Aşkta ve ilişkilerde de bu özgürlüğe olan ihtiyaç öne çıkabilir.
Dairedeki diğer sayılar, hayatının farklı alanlarında seni yönlendiren kuvvetlerdir. Mesela, 17 sayısı duygularını ve sezgilerini derinleştirme potansiyelini gösterirken, 22 sayısı düşünce yapını ve yaratıcı gücünü ortaya koyuyor olabilir. Sevgide dengeyi bulmak için bu enerjileri uyumlu hale getirmen faydalı olabilir. Gelecek yıl için kalbini dinle ve sezgilerine güven; bu yıl, içindeki mistik enerjiyi kucaklayarak yeniliklere adım atmanın zamanı!✨💕