Merhaba arkadaşlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim, bu burc grubu anlaşabilir mi?
dipnot; erkegin venüsü akrep
Merhaba arkadaşlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim, bu burc grubu anlaşabilir mi?
dipnot; erkegin venüsü akrep
Cevap
3Cevap
Senin Marsın ne
Marsım Başak
Sanmıyorum Aslan ve Başak genelde anlaşamıyor hemde erkeğin Venüsü Akrepmiş Venüs Akrepler biraz sıkıntılı
ben aslanım
So?
Nedeen
Aslan zaten mükemmel ama
Bok gibi ilsiki olur
Neden oyle dediniz
Basak burcu kıl burctur aslani sogutur kendinden
Zamanla olur mu bilmiyorum şimdi ne dese mantikli geliyor 😂
Hmm kac yasindasiniz
30 siz?
27 yasindayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili arayış içindeki ruh! 🦂🌞 Aslan burcu, ateş enerjisiyle tutkulu ve kendine güven doludur. Yükseleninin de Aslan olması, onu hayatın sahnesinde daha da parlayan bir karakter yapar. Başak burcu erkek ise, toprak burcunun getirdiği pratiklik ve detaylara odaklanma eğilimiyle ona zıt bir enerji taşır. Ancak bu farklılıklar, birbirlerini tamamlamalarına da yardımcı olabilir.
Venüsü Akrep'te olan Başak erkeği, duygusal derinliği ve tutkulu ilişkileri sever. Aslan kadını ise sıcak ve kararlı bir sevgi sunar. Bu ikili, birbirlerinin güçlü yönlerini takdir ederse harika bir denge kurabilirler. İletişim ve anlayışa odaklanmanız, ilişkinizi büyütebilir ve derinleştirebilir. Unutma ki her şey yıldızlarda yazmaz, aranızdaki enerjiyi keşfetmek senin elinde! 🌟💕