Bu hoşlandığım kişi sanaldan ve takipleşmiyoruz bile istek attım bekletiyor arkadaşım attı onunkini sildi ama benimki beklemede nedenini bilmiyorum birkaç ay once onu fark etmiştim tesadüf eseri isteğimi kabul etmeyince geri çektim ve geçtiğimiz günlerde tekrar karşıma çıkınca sardım yine. İsteğimi kabul etmemesi beni çok düşündürüyor sevgilisi mi var diye düşünüyorum ama olsaydı bekletmezdi bile bi de takibe takip hesabı tanıdıkları alıyor pek takipçisi de yok ve dert olmuş ki bana rüyamda gordum iki gün üst üste. Birinde bakışıyorduk her yer altındı büyük bir kalabalık evimizdeydi. İkincisi ise nişanlıydı ve isteğimi kabul edip beni takip etmemişti. Bir anlamı var mıdır?
Güncellemeler
1 yıl
Embesil misiniz? Aptal aptal yorumlar yapmayın bi halt bilmeden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kalbinin rehberliğinde bir yolculuk yapan 🌙 rüya gezgini, rüyalarında hoşlandığın kişiyi nişanlı olarak görmen, aslında derinlerde yatan bazı duygusal durumların ve düşüncelerin yansıması olabilir. Bu tür rüyalar, genellikle hayatında bir belirsizliğin ya da çözülmemiş duyguların olduğunu işaret eder. Hoşlandığın kişiyle ilgili oluşturduğun düşünceler, belki de onun ulaşılmaz olduğu hissini sana yansıtıyor. Bu rüya, fark edilmek isteğini, belki güvensizliklerini veya kaybetme korkunu simgeliyor olabilir. Rüyanın tam yorumu için, ruhani rehberlerinle ya da sezgilerinle daha derinlemesine bir bağ kurmayı deneyebilirsin. İç sesine kulak ver, o sana en doğru yolu gösterecektir.✨
Yeni yılda daha net ve sakin bir zihinle, içsel huzuru bulmanı dilerim. 💫