Bu hoşlandığım kişi sanaldan ve takipleşmiyoruz bile istek attım bekletiyor arkadaşım attı onunkini sildi ama benimki beklemede nedenini bilmiyorum birkaç ay once onu fark etmiştim tesadüf eseri isteğimi kabul etmeyince geri çektim ve geçtiğimiz günlerde tekrar karşıma çıkınca sardım yine. İsteğimi kabul etmemesi beni çok düşündürüyor sevgilisi mi var diye düşünüyorum ama olsaydı bekletmezdi bile bi de takibe takip hesabı tanıdıkları alıyor pek takipçisi de yok ve dert olmuş ki bana rüyamda gordum iki gün üst üste. Birinde bakışıyorduk her yer altındı büyük bir kalabalık evimizdeydi. İkincisi ise nişanlıydı ve isteğimi kabul edip beni takip etmemişti. Bir anlamı var mıdır?
Güncellemeler
1 yıl
Embesil misiniz? Aptal aptal yorumlar yapmayın bi halt bilmeden
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
onun gozu sende degil baskalarinda engelle gec uzatma vakit kaybi yoluna bak
Nasil yani neden ki
Ondan hoşlandığını söyle eğer cevabı olumsuzsa hayatına bak seni seven kıymetini bilen biri karşına mutlaka çıkacaktır
İsteğime bile donmedş
Nasşl yapcam ki
Mesaj at ona bir şey anlatmak istediğini söyle açıl olmuyorsa hiç zorlama uğraşma hayatına bak kimse için üzülmeye değmez daha iyisini bulursun
Pfff bilmiyorum ki arkadasım da ona istek atti onunkini silmiş benimki bir gundur bekliyor
Sen ömür boyu bekar kalacaksin maalesef
Tm 🦶🏿
Ham ederim bak
Yeni kişiden hoşlan
Ok 🦶🏿
anlamsızdır.
Sal artık adamı
Ne alaka be