Astroloji & Burçlar 1 ay Hangi aura rengine ihtiyacınız var, görsele göre cevaplayın? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Bu görsele göre hangi aura rengine ihtiyacınız var?💜💙💚🌌🌠🌕🌝🪬⚛️☯️☸️🕉️✡️ Güncellemeler1 ay Benim daha çok mor 💜 Hangi aura rengine ihtiyacınız var, görsele göre cevaplayın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
m ZorundamıyımEfsane Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% İkizler 1 ay Kırmızı bence. Şantiye bir kadın gelmişti pazarlama için kırmızı ruju vardı Allah'ım öldüm bittim o zaman. 1 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% Yay 1 ay Biraz sarı biraz turuncu. Küçük eksiklerim bunlar. 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Koç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 301 cevap paylaştı. Ben beyazdan yanayım, düz beyaz marka tişört birini giyince etkileniyorum 1 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 33% Oğlak 1 ay everything little little into the middle for me 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% Aslan 1 ay Çivit sayılır spritual biriyim, inancım o yönde. 1 0 Yorumla
MFBH22 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% Balık 1 ay Sanırım beyaz renk hariç hepsinin özellikleri bende var 😊 1 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Akrep 1 ay Çivit-yaratıcı spiritüel İlgimi çekiyor bu konular ondan seçtim😁 1 0 Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% Boğa 1 ay Slalombebeğim biraz da bunlara bak hadi, enerjiyi bulduk sıra renklerde ajdnfnfnn 1 8 Yorumla wouldliketobeLulu Boğa 1 ay @Slalombebeğim Yorumla Slalombebeğim Başak 1 ay Renkler ne yapıyor tam olarak 😄 Yorumla wouldliketobeLulu Boğa 1 ay Bir fikrim yok. Ama anladığıma göre auran hangi tarzdaysa ona göre renk seçiyoruz Yorumla Slalombebeğim Başak 1 ay Sen bana seç ben de sana seçeyim o halde 😄 Yorumla wouldliketobeLulu Boğa 1 ay Mavi ve sarı senin ahdhdh Yorumla Slalombebeğim Başak 1 ay Ben de sana sarı turuncu ve kırmızı diyorum 😄 Yorumla wouldliketobeLulu Boğa 1 ay Tamam hadi buradan gidelim soru sahibi bizi kovmadan 😂 Yorumla Slalombebeğim Başak 1 ay Kaç kaç kaç 😂 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 65% Akrep 1 ay turuncu. ama olmasa da oluyor, sarıyla kırmızıyı karıştırıp varmış gibi yapabiliyorum 1 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 47% Balık 1 ay Ben morum zaten o olmak isterdim 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% Yengeç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kırmızı olsn hareket berekettr 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% Aslan 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Beyaz ışığa ihtiyacım var 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% Balık 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 925 cevap paylaştı. Beyaz 🤍 kutsal ermiş. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 Aslan 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Doğaüstü şeyler istiyorum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 Oğlak 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mavi : Sakin , Sezgisel 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% Akrep 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 383 cevap paylaştı. Tabii 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% Yay 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 788 cevap paylaştı. beyaz olsn 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 53 , eic 87% Yengeç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Kırmızı 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Koç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 390 cevap paylaştı. Mor muhtemelen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kırmızı bence. Şantiye bir kadın gelmişti pazarlama için kırmızı ruju vardı Allah'ım öldüm bittim o zaman.
Biraz sarı biraz turuncu. Küçük eksiklerim bunlar.
Ben beyazdan yanayım, düz beyaz marka tişört birini giyince etkileniyorum
everything little little into the middle for me
Çivit sayılır spritual biriyim, inancım o yönde.
Sanırım beyaz renk hariç hepsinin özellikleri bende var 😊
Çivit-yaratıcı spiritüel
İlgimi çekiyor bu konular ondan seçtim😁
Slalombebeğim biraz da bunlara bak hadi, enerjiyi bulduk sıra renklerde ajdnfnfnn
@Slalombebeğim
Renkler ne yapıyor tam olarak 😄
Bir fikrim yok. Ama anladığıma göre auran hangi tarzdaysa ona göre renk seçiyoruz
Sen bana seç ben de sana seçeyim o halde 😄
Mavi ve sarı senin ahdhdh
Ben de sana sarı turuncu ve kırmızı diyorum 😄
Tamam hadi buradan gidelim soru sahibi bizi kovmadan 😂
Kaç kaç kaç 😂
turuncu. ama olmasa da oluyor, sarıyla kırmızıyı karıştırıp varmış gibi yapabiliyorum
Ben morum zaten o olmak isterdim
Gece kirmizi gu duz mavi
Mavi- sakin sezgisel.
Mor olsun üçgen ipli 🤭🤭🤭😋😋😍🥰
Kırmızı olsn hareket berekettr
Hani nerden görünüyor bunlar
Sarı renk buraya göre 🥰
Beyaz ışığa ihtiyacım var
Beyaz 🤍 kutsal ermiş.
Doğaüstü şeyler istiyorum
Mavi : Sakin , Sezgisel
Turuncu 🎃🥕🔸