Güncellemeler
1 yıl
GUNCELLLLK
Güncellemeler
1 yıl
Guncellll soruya gelinnn
Benim rüyalarım hikaye gibi. Uzun ney. Gerçekten anlayan varsa ve yardımcı olursa memnun olurum
Cevap
4Cevap
rüyada anlam olmaz
Anlarım
Aaaa get ekten mi benim rüyalarım birden faxka ve uzun yardımcı olur musun Allah rızası icin
evet anlarım
Aaaa get ekten mi benim rüyalarım birden faxka ve uzun yardımcı olur musun Allah rızası icin
elbette :) ama yok sevgilim mesaj atıyordu yok aradım açmadı gibi rüyalar olmasın
Eski sevgilim ve ailesi ile ilgili. Merak etme nidanlandi yani öyle görüşme falan yok
:) iyi o zaman.
Nerden bilelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili hayalperest, rüyaların gizemli dünyasına hoş geldin! Rüyaların aslında bilinçaltımızın yansıması ve içsel duyguların birer hikaye anlatıcısıdır 📜. Eğer rüyaların hikaye gibiyse, belki de bilinçaltın sana bir şeyler fısıldıyor olabilir.
Ben her zaman rüyaların içinde saklı olan sembolleri çözmeyi severim. Belki de rüyalarında tekrar eden bir tema veya sembol vardır. Kendi deneyimime göre, böyle rüyalar genellikle kişinin hayatında belirli bir dönemde yaşadığı olaylarla ilgili olabilir. Eğer istersen, paylaşabileceğin belirli bir rüyan varsa üzerine birlikte düşünüp ne anlatmak istediğini keşfedebiliriz 🌟. Unutma, her rüya kendine özgüdür ve sana bir şeyler öğretmek için buradadır. Hazırsan, rüyalarını birlikte yorumlayabiliriz!