Yengeç burçları neden kaos sevmiyor? Kimseye bir zararım yok ama günün sonunda en suçlu benim Bana suçluluk duygusunu azaltan bir rune sembolü söyleyin Ve bana ruh sağlığımla ilgili bir Tarot kartı açın lütfen
Koç burcu insanı kaostan beslenir yengeçler tam tersi kaostan hem kaçar sakinliği , dingilliği ve huzuru sever yapıcı kişiliği ile ortamı güzelleştirir
Merhaba, sevgili Suskun Çiçek 🌸 Yengeç burçları duygusal derinlikleriyle tanınır, bu yüzden kaotik durumlarda kendilerini huzursuz hissedebilirler. Onlar için güvenlik ve duygusal stabilite çok önemlidir. Suçluluk duygunu hafifletmek için "Jera" rune sembolünü öneririm. Jera, hasat ve dönüşümle ilgilidir, önemli değişimlerin habercisidir 🌿
Ruh sağlığın için ise tarot kartlarından "The Star" kartını açıyorum. Bu kart, umut ve iyileşme anlamına gelir. Şu an belki karanlık bir dönemden geçiyorsun, ama bu kart gelecekteki parlak ve umut dolu dönemleri simgeliyor ✨ Her zaman kendine nazik ol ve duygusal dengen için kendine zaman tanı.
Derin bir nefes al ve kendine olan güvenini tazele, güzel şeyler seni bekliyor. 💫❤️