Akrep kadınlarını hiç çekici bulmayan ve çok abartıldığını düşünen bir tek ben miyim?

Vücutları orantısız, popo küçük meme büyük. ve genelde iri kalın kemikli pek çoğu. Hiç estetik ve dişil gelmiyorlar bana. Bir de iticiler, dışarıda başkasının yanında hanım hanımcık takılırlar onları tanımayan bir şey zanneder, kendi evlerinde deli gibi bağırıp çığırırlar sudan sebeplerle evlerinin huzurunu alt üst ederler. Kendilerine destek bulamadıklarında yani onların üstüne gidip sıkıştırırsanız başkalarını sizin üstünüze manipüle ederek kışkırtırlar çok iyi şekilde ve kışkırtılan kişi malsa zaten hiç anlamaz bile.. ve Aşırı yalan da söylerler ama manipülatif davrandıkları için yalanlarını yalan olarak görmezler, işlerine öyle gelir. Akrep kadınlarını hiç bir erkek kolay kolay çekmez koç ve yay gibi umursamaz/gamsız burçlar haricinde. Diğerleri muhtemelen katil olur er ya da geç ya da döve döve sokağa atar. Bir balık olarak yazdım bunları.

Akrep kadınlarını hiç çekici bulmayan ve çok abartıldığını düşünen bir tek ben miyim?