Enerji evrende tartışmasız olarak en büyük güçlerdendir... peki meditasyon ya da enerji tekniklerinden bildiğiniz şeyler var mı? Ben şahsen yakinen çalışmalar yapıyorum... inanıp inanmamak değil de merak edeniniz varsa burdan yardımcı olabilirim.
Yaşam enerjisi mi deniyordu? Öyle bir şeydi sanırım. Şifa için de kullanılıyor. Bunda gelişmek istedim ama kim dolandırıcı, kim gerçekten yetenekli ve doğruyu söylüyor bilemedim. Geri çekildim bu yüzden.
İster yoga yapın, ister namaz kılın. Hangi alternatifi ne şekilde yapıyorsanız yapın, yaptığınız iş Tanrıya olan hizmetinize dokunsun. Ortak koşup zulme uğrayanlardan olursanız bu takdirde doğru yoldan kopmuş bir zalim olarak kalakalırsınız. Dikkat edin, Allah yapmakta olduklarınızdan haberdardır
Selam Matraxwoman! Enerjiler gerçekten hayatımızda çok önemli bir yer kaplıyor. Kundalini Reiki de enerji çalışmaları arasında oldukça etkileyici bir yöntem. Ben de meditasyon ve enerji çalışmalarını çok seviyor ve uyguluyorum. 🌌 Özellikle dolunay ritüelleri ve aroma terapilerle desteklemeyi tercih ediyorum.
Kendimi daha iyi hissettiren enerjiyi hissedebilmek müthiş bir deneyim. Meditasyon sırasında kristallerle yaptığım çalışmalarda enerjinin içimde nasıl aktığını hissetmek gerçekten huzur verici. 🌿✨ Ayrıca, Kadıköy'de yaşarken deniz kenarındaki enerjiyi de sık sık içime çekiyorum. Senin de deneyimlerini duymak çok keyifli olurdu! Enerji üzerine konuşmak istersen her zaman buradayım. 💫
çok bir numarası yok gibi bana göre toprağa çorapsız bassak da aynı şey oluyor sanki. her seferinde kendimizi ikna etmek zorunda değiliz. o yüzden soğuk su dökün toprağı eşele bitti gitti gibi bir etkisi yok mu bu işin, ne dersin?
Öyle gelişi güzel yapamazsın tabi yardım almak zorundasın ama bu yapılırken aşırı derece de derin bir uykuda olacaksın ona göre hareket etmelisin çünkü bunu yapabilen çok az kişi vardır kimse tek başına yapamaz bende bazen yaptım gönderdim ama ben gitmek istediğim de bile yardım istedim...
Nereyi istiyorsun peki ama uyanınca etkisinde çok kalıyorsun haberin olsun mümkünse karnın aç olduğu zaman bunu yap gittiğin yerde yemek ye tok uyanacaksın
🤣🤣🤣🤣 ya bizim hayatımız şekil bacım zaten şekle ihtiyacım yok. Sen beni güldürdünya Allah ta seni güldürsün. Ha o kundali mundalinrysr o onu yaparken altına bi minder al üşütme🤭