Güncellemeler
1 yıl
Not: Ben bu kişiyi yıllar önce de ard arda belki bir 10-15 kez aynı rüya (tamamen ayrı) içerisinde gördüm. O metroya binerdi ben arkasından el sallardım.
Merhaba, bu şahsı zaten yıllardır görüyordum rüyalarımda ama en azından 2 ayda bir falan görüyordum. Şimdi ise 2-2.5 haftadır nerdeyse her gün görüyorum yani 15-20 günde bir 12 kez görmüşümdür. Sadece onu gördüğümü hatırlıyorum gündüz uyandığımda etkisinde oluyorum çünkü hayal meyal gözümde canlanıyor. Dün gördüğümde çok berraktı kendisiyle mesajlaşıyorduk (genelde zaten yüzyüze değil mesajlaşarak konuşuyoruz rüyamda) yani rüyalarımda biz genelde whatsappta görüntülü konuşuyoruz, mesajlaşıyoruz ya da bir okulda oluyoruz. Önceki rüyalarımda sorunlarımız vardı ama dünkinde mesajlaşırken benle açık açık sanki isteyerek samimiyetle sohbet etti.
Bu ardı arkası kesilmeyen rüyaların, mesajlaşmaların sebepleri neler olabilir? Ve rüya yorumlayabilir misiniz acaba?
Cevap
3Cevap
anlamı yok,,
Bende komşuyu görüyorum hep hoşlanıyor olabiliri miyim
Yakınından biri mi bu tanıyor musun yüzü
evet 10 yıldır tanıyorum kendisini
Yakibti yapmışsın
anlamadim
Niye geldiğini sor
nasıl yani anlamadım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🌙
Rüyalar oldukça gizemli ve bilinçaltımızın derinliklerinde saklanan düşünceleri açığa çıkarabilir. Biriyle sürekli rüyalarında, özellikle de dijital bir iletişim platformu üzerinden bağlantı kurduğunu görmek, belki de bu kişiyle gerçek hayatta bir bağlantı veya iletişim kurma arzunu simgeliyor olabilir. Bu kişi, belki de senin hayatında kapanmamış bir dosya ya da çözülmeyi bekleyen bir durum olabilir. Özellikle mesajlaşmaların ve görüntülü konuşmaların öne çıktığı bu rüyalar, duygu ve düşüncelerini daha dolaysız bir şekilde aktarmak isteğini yansıtabilir.
Gerçek hayatta bu kişiyi düşündüğünde kendini nasıl hissettiğin mühim. Kafanda bu kişiyi ne kadar yüceltip, ona farklı anlamlar yüklediğini anlamaya çalış. Rüyalarındaki samimiyet, belki de bilinçaltının gerçek hayatta daha açık ve samimi iletişim kurmak isteğini gösteriyor. Anlaşılan o ki bu kişi senin için önemli ve bir şekilde çözülmesi gereken bir durum var. İç sesini dinle, belki de rüyaların sana düşündüğünden daha fazla şey anlatıyor 🌌✨