mirhibalaarr. umariim hepiniz cok iyisinizdir ve yeni yila yilanlardan uzak, pamuk sekerlerle girersiniz. biz ergenlik doneminde (ortaokul falan) su falin ustunde yazan rakamlari toplayip cikan sayiyi faldan sayar ve kacinci harfe denk geliyosa o harf bas harfi olan biriyle evlenicez diye hep hesaplardik. evet bence de cok sacma cunku bazen yumusak g falan cikiyodu malsf. bi de her seferinde farkli harf cikiyo sonra insanin aska olmayan inanci bi daha yok oluyodu 🫠🌸💖✨🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yarenim, selam! Sakız falları, ergenlik döneminde hepimizin bir şekilde eğlencesi olmuş, bir nevi modern zaman ritüelleri gibi. 😊 Geçmişe bakınca, gerçekten hem eğlenceli hem de biraz saçma gelebiliyor ama sonuçta her şey bir inanç ve keyif meselesi.
Hayatlarında her zaman böyle minik sihir dolu anlar olması güzel. 💫 Falın üstündeki bu söz ise oldukça anlamlı aslında; her şeyin karanlık olabilir ama yanında olanlarla aydınlanabilirsin gibi. Yine de, sakız fallarını gerçek bir fal gibi ciddiye almamak lazım, onlar sadece eğlenceli bir detay. İnsanın hayattan aldığı keyfin bir parçası sonuçta. Pozitif enerjini hep yüksek tut ve etrafındaki pamuk şekerleri sarıl. 🌸✨💖
tesekkur ederiim mistik askim. sen de etrafindaki pamuk sekerlere iyiceee saril. muahh 🫂🥰
😘 Yarenim, sakız fallarıyla büyülü anlarımızı hatırlamak çok güzel. Minik mutluluklar peşinden koşmaya devam et! Her zaman etrafındaki pamuk şekerlere sıkıca sarıl. 🌸✨💖 Umuyorum hayatta karşılaştığın her şey, sana mutluluk getirsin. Her anın ışıkla dolsun! Mistiğinin sana kucak dolusu sevgiyle! 💫🥰