Aslan erkeği; çok zor aşık olur çünkü tamamıyla aşık olursam onu asla bırakmaz ona kıyamaz ona dokunamaz, sadece Bir hoşlantıysa o zaman onun için geçicisin çünkü etrafında onun flört ettiği bir çok kız var ve bana çok güzel saklar. Çok komikler konuşkanlar girişkenler mutlaka ilgilendiği bir spor ya da bir aktivite oluyor. Seni beğenmesi için giymeyi bilen sakin zeki insan olman lazım. Aslan
Erkeklere gezmeyi çok sever. Sen bir başak burcusun sakin bir yapın var ama biraz put gibisin. Tabi severim farklıysa o değişim gösterebilir05 Yorumla
Soran1 yılBaşak erkeğinden bahsediyoruz ama
Başak1 yılBaşak erkeği olmama rağmen kimseyle yatıp kalkamadım, kızlar o kadar ilgilenmedi benimle.
Başak1 yıl@fewobligation Aynı durum bendede var yalnız değilsin
Başak1 yılGenel olarak söylemesen iyiydi be 32 yaşına kadar elime kız eli deydirmedim en azından namussuz biri değilim
En İyi Cevaplar
Kardeşim bırakın şu burçlarla insanlar arasındaki ilişkileri saçma sapan şeyler bunlar ikizler ve akrep çok zor anlaşır falan diyorlar 19 yaşındayım 10 yıldır beraberlik sürdürdüğümüz sevgilim var zor zamanlar yaşamadık zor şeyler yaşamadık mı çok yaşadık ama ne oluyorsa ne bitiyorsa insanın kendisinde bitiyor sabredeceksin seveceksin saygı duyacaksın iki taraf da bunu yaptıktan sonra o ilişki yürür yani sadece sevgili olarak değil arkadaş olarak da böyle geçin artık şu işleri yani millet neler neler yapıyor siz hala ben şu burcum şu burçla anlasabilir miyim derdindesiniz
00 Yorumla
Boş şey burçlar. Her insanın kendi karakteri varş İnsanları bi kalıba sokup, bu burç insanları böyle, diğer burç böyle diyemeyiz. Evet burçlar var ama Burç karakterleri diye bi şey yok. Ben de ikizlerim, arkadaşım da. İkimiz de aynı günde doğduk 7 Haziran ben 2003 o 2005 ama ikimiz tamamen farklı karakteriz. O da kız ben de. Aynı gün, aynı ay. Bi tek yıl farkı var. Okuduğumuz okul, yaşadığlmız yer bile aynı. Ama büyüdüğümüz aile farklı. İnsanların karakterini ailesi ve çevresi geliştiriyor. Kim ne derse desin bu böyle
00 Yorumla
Başaklar mantığına göre hareket ettikleri için mantığına yatmadığında anlaşamaz anlaşsa bile kısa sürer patlak verir aslanlar lider olmayı geri planda olmayı sevmez hep öne atar kendini iyi pazarlarlar yaptım ettim der başak da görevi olduğu için yapar ama bunu biri bunu dillendirirse ben yaptım ettim diye direk başak soğur başaklar sorumluluk sahibi olan insanlarla daha iyi anlaşır
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Bence Aslan kadını ve Başak erkeği çok farklı karakterlere sahip ama bu farklılıkları güzel bir şekilde tamamlayabilirlerse uyumlu bir çift olabilirler. Aslan kadını dikkat çekmeyi, ilgi odağı olmayı sever; Başak erkeği ise daha sakin ve planlı bir yapıya sahip olduğu için bazen Aslan’ın bu enerjik ve özgüvenli duruşunu dengeleyebilir. Ama Başak erkeği çok eleştirel olabilir, bu da Aslan kadınının gururunu kırabilir. Eğer Aslan biraz sabırlı olur ve Başak da daha fazla ilgi göstermeyi öğrenirse, ilişkileri sağlam bir temele oturabilir. Dengeyi bulurlarsa zıtlıklarından beslenirler.
17 Yorumla
Koç1 yılHemen söylüyorum başak erkeği çok seçicidir. Başak kadınlarına göre Başak erkekleri farklı olur. Başak erkekleri kişisel temizliğe önem verir herkes çok titiz falan diyor ya aslında öyle değil sadece kişisel titizliğe önem verir ve iş konusunda da sizlerdir yoksa evi falan dağınık olabilir. Başak erkeği gizli Çapkındır. Ama evleneceği kadını her zaman annesi gibi seçmek ister edepli temiz ahlaklı namuslu. Onun dışında evlenene kadar her halti yapar. Evlendiği zaman da karşısında her zaman bakımlı pijamasına kadar özenli bir kadın ister makyaj yerinde süslü sade zarif.
Başak1 yıl@Sevdaatt ya arkadaş evlenene kadar her haltı yapar demeseydin ben hayatımda kız eli tutmamışım diğer dediklerinde haklısın ama bu konu hassas oldu. Zaten bulamıyoruz sonra hiç bulamicaz
Başak1 yılDaha denemedim ama bence karakter meselesi annem aslan ve onunla anlaşamıyoruz ama ne var ki annem gibi biriyle evlenmek isterdim çünkü iyi karakterleri kötü karakterlerinden daha fazla herkes aynı olcak diye bir şey yok benim yanımda olması bile yeterli. Ne kadar sert olursa olsun ben onu yumuşatmasını da bilirim eğlendirmesinide
1 yılBiraz zor yürüyebilir. Hatta olmaz diyebilirim. Elementler farklı ayrıca Başak Burcu Aslanın egosuna, Aslan da Başağın çok bilmişliğine katlanamaz. Kendim Başak Burcuyum. Başak Burcu ilişkide çok pohpohlanmak ve ilgi ister. Bazen istekleri ısrarı ve fazla ilgisi ile karşısındakini çok sıkar çünkü biz basaklarda pek empati yeteneği yok. Her şeyi bizim bildiğimizi düşündüğümüz için hep bizim istediğimiz olsun isteriz. Bazen burnundan getirir otu boku da eleştirir. İyi yönleri de var tabii ama olmaz gibi duruyor. Ben Başak kadınıyım eski sevgilim Aslan burcu biz anlaşamıyorduk. (Beni aldattı zaten orası ayrı muamma.)
10 Yorumla
1 yılBok gibi olur. Aslan için iyi aslında manipulyasyon ustası olduğu için ama başak çok kavgacı, karamsar, korkar. Aslan ise çok cesur ve cesur insanları seviyor, korkarlardan nefret eder kendini her kesden çok seviyor ve bir şeyler başaracağına inanıyor
00 YorumlaAslan kadınını seviyorum deli dolu cesur eğlenceli. En iyi anlaştığim burçtur. Erkek kadın fark etmez. Başak erkeği kadını titiz detaycı bilemedim
00 YorumlaAslan ve Başak burçları ard arda gelen burçlardır ve geçindikleri pek söylenemez. Biri ateş biri toprak, Hem Aslan gurubu bi kadınla herkes yapamaz, kendilerine ait bir cumhuriyetleri vardır.
00 YorumlaŞimdi her aslan kadını ile her başak erkeği aynı mı oluyor. Bu karakterist özelliklerine bağlı. Hangi burç olduğuna değil. Absürt soru olmuş yani.
00 YorumlaÇocuğun aslan kadını ise bence baştaki erkeğiyle başa çıkabilirsin çünkü aslan kadınları bence erkekleri etkilemekte çok iyi ve ateş grubunda yer alıyorsun
00 YorumlaBen aslan kadınıyım başak erkeğiyle iktidar savaşına giriyoruz iki baskın karakter
29 Yorumla
İkizler1 yılgerçekten öyle bende aynıyım
İkizler1 yılevet onlarla daha iyi anlaşıyoruz sksbsldş
İkizler1 yılkovalarla da çok olmuyor onlarda su grubuydu sanırım
İkizler1 yıl🥹🥹 onlar bildi mi sanki
İkizler1 yılbacım ilk adımı ben atınca bir yerleri kalktı ondan öyle oldu bu değişmez kural zaten
1 yılvalla ben aslan burcuyum bu zamana kadar da genelde hep başak erkekleri çıktı karşıma çoğuyla da anlaşamadım anlaşamıyorum
00 Yorumla
1 yılÇok zor birisi otoriter benim dediğim olacak der diğeri hiç bir şeyi beğenmez tek doğru benim doğrum der
10 Yorumla
1 yılAsla anlaşamaz asla asla başak erkeği görünce bir aslan kadını olarak bacaklarımı totoma vura vura kaçarım
00 Yorumla
1 yılBunlar burçla değil kafa yapısıyla alakalı şeyler 😂
10 YorumlaAslan eril olması çekici gelir ama başak da disiplinli bu anlamda çatışabilirler..
10 Yorumla
1 yılbu burçlara inanacak kadar aptal olmayın lütfen, esenlikler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyükselenler etkiler toprak kadınları otoriter olur ve karşısındaki kişiyi yönetmek ister baskınlık kuramadığı yerde memnuniyetsiz olur aslan erkeği de dominanttır o yüzden yükselenler etkiler
00 Yorumla
1 yılGitmiyor yürür diyen Başaklara inanma genelde bu iki burç anlaşamaz
00 Yorumla
1 yılBurcum başak yükelenim aslan biz konuyu iyi idare ediyoruz olur bence hjk
00 Yorumla
1 yılAslan kadını bence daha baskın daha egoist bir kişiliğe sahipken başak biraz daha ters o yüzden kavgalariindda çok olcani düşündürdü ama tabiki her burç aynı değil bazı burçlar yukseleninin ozellikleriini taşır bazende hiç alakası yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla başak erkekleri aşırı zor hic bi burçla olamazlar bana göre
10 Yorumla
1 yılBence anlaşamaz ben başagım aslan sevgilim vardı aşırı egolu ve umursamaz başaklarda böyle şeylerden hoşlanmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşak kadınıyla Aslan erkeği denendi, onaylanamadı .
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVar bunun evli versiyonu adam gay, anlaşıyorlar şimdilik
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılotoriter taraf kadın
Gizli Üye(30-35)1 yılAslanlar 🦁 et obur başak ot türüdür 🌿
bence anlaşamazlar 😂
00 Yorumla
1 yılAslan kadını başta çar çabuk bağlanmaz sevmez ama sonradan tutuldumu kendini kaybediyor o kadar iyi biliyorum ki ama çaresi var
00 Yorumla
1 yılBenim amcam başak yengem aslan asla anlaşamıyolar allahın her günü kavga resmen yani zıtlar bence olmazlar
00 Yorumlavalla ben herkesle anlaşıyorum basak olarak bana farketmio 😁
00 Yorumla
1 yılToprak grubuyla toprak grubu, ateş grubuyla ateş grubu iyi anlaşır
00 Yorumla
1 yılBaşak erkeği ve aslan kadını çok ters ikisi çok ayrı faktör
00 Yorumla
1 yılBurçlara inanma yıl olmuş 2025 hala böyle insanlar var mı
00 Yorumla
1 yılaslan kadını başak erkeğine yakışmıyor ha daha iiyilerine göz alıcı olanlara layık
00 Yorumla
1 yılBaşak erkekleri iyi seviyor aslan sadakatli olabilir neden olmasın
00 Yorumla
1 yılBence bunlara inanmak cahillik ama insanlar seviyorsa yapabilecek bir sey yok saygi gostermek gerek
00 YorumlaBasak erkegini bilmiyorum ama aslan kadini zor kendimden biliyorum
10 Yorumla
1 yılAslan kadını seçici aşık olur Başağın takıntılıkları Aslanın canını sıkabilir ilişki oldukça zor
00 YorumlaBurç murç hikaye bunlar arkadaşlar biraz rasyonel olun inanmayın böyle şeylere
00 YorumlaNasipse olur bırakın bu burçları. Sen bence ilk önce karakterine bak gerisi yalan.
00 Yorumla
1 yılBende başak burcuyum uyumluyuzdur bizimle anlaşmak kolay
10 Yorumla
1 yılAnlaşamaz Aslana aslan yakışır bende aslanım ordan biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAslan kadınlarından uzak durun beyler hepsi vefasız ve sadakatsiz oluyorlar. Aldatmaya meyilliler benden demesi
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@güllss1 tabi tabi öyledir eminim ki 🤣
Aslan1 yılHaklı
Oğlak1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@güllss1 bu büyük bir yalan inanmayın beyler
Cevap sahibi1 yılFırsatını bulursa aldatir net sadık falan değiller
Oğlak1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılValla bizde tam tersi başak kadını ve aslan erkeği
Çok kaosulu geçiyor kavgalar ama güzel ve ideal ilişki00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen kendim başağım erkekleri de bence aynı ya genel de egoist ve gizli libidoları olur benden iyi bilen yok bence burç konusunu fodöoxmskdm
00 Yorumla
1 yılBaşak burcuyum egoya gelmem
10 Yorumla
1 yılAslan zor karakterdir bence hayır
10 Yorumla
1 yılTam tersi nasip olur mu Allah'ım
10 Yorumla
1 yılAstroloji ketiz silkeleme itemidir.
00 YorumlaBaşak insanı bellidir.
00 Yorumla
1 yılAslan kadını başak erkeğini parçalar tirmalar
00 YorumlaOlur olur (A. kapışmak dilinden ) 😀
00 YorumlaAnlaşamaz. Basaklar egoist kişileri sevmezler.
00 Yorumla
1 yılanlaşamazlar ilişki bozulur
00 Yorumla
1 yılBen de aslanim ama basagi bilmiuorum
00 YorumlaAnlaşamaz lar.
00 YorumlaBaşak erkeğiyle anlaşma zaten boş ver
00 Yorumla
1 yılFena olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşak erkeği rezalettir diyorum o derece
10 Yorumla
1 yılolur olur niye olmasın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıltersini 6 yıl yaşadım. 3,5 aydır ayrıyız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslan içinden geçer başağın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAslan kadını herkesle anlaşır benve bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşak erkeğiyle anlaşan kadınlar cindir
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı