Aslan erkeği; çok zor aşık olur çünkü tamamıyla aşık olursam onu asla bırakmaz ona kıyamaz ona dokunamaz, sadece Bir hoşlantıysa o zaman onun için geçicisin çünkü etrafında onun flört ettiği bir çok kız var ve bana çok güzel saklar. Çok komikler konuşkanlar girişkenler mutlaka ilgilendiği bir spor ya da bir aktivite oluyor. Seni beğenmesi için giymeyi bilen sakin zeki insan olman lazım. Aslan
Erkeklere gezmeyi çok sever. Sen bir başak burcusun sakin bir yapın var ama biraz put gibisin. Tabi severim farklıysa o değişim gösterebilir05 Yorumla- Soran1 ay
Başak erkeğinden bahsediyoruz ama
- Başak1 ay
Başak erkeği olmama rağmen kimseyle yatıp kalkamadım, kızlar o kadar ilgilenmedi benimle.
- Başak5 gü
@fewobligation Aynı durum bendede var yalnız değilsin
- Başak5 gü
Genel olarak söylemesen iyiydi be 32 yaşına kadar elime kız eli deydirmedim en azından namussuz biri değilim
En İyi Cevaplar
Kardeşim bırakın şu burçlarla insanlar arasındaki ilişkileri saçma sapan şeyler bunlar ikizler ve akrep çok zor anlaşır falan diyorlar 19 yaşındayım 10 yıldır beraberlik sürdürdüğümüz sevgilim var zor zamanlar yaşamadık zor şeyler yaşamadık mı çok yaşadık ama ne oluyorsa ne bitiyorsa insanın kendisinde bitiyor sabredeceksin seveceksin saygı duyacaksın iki taraf da bunu yaptıktan sonra o ilişki yürür yani sadece sevgili olarak değil arkadaş olarak da böyle geçin artık şu işleri yani millet neler neler yapıyor siz hala ben şu burcum şu burçla anlasabilir miyim derdindesiniz
00 Yorumla
Başaklar mantığına göre hareket ettikleri için mantığına yatmadığında anlaşamaz anlaşsa bile kısa sürer patlak verir aslanlar lider olmayı geri planda olmayı sevmez hep öne atar kendini iyi pazarlarlar yaptım ettim der başak da görevi olduğu için yapar ama bunu biri bunu dillendirirse ben yaptım ettim diye direk başak soğur başaklar sorumluluk sahibi olan insanlarla daha iyi anlaşır
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba güzel ruh! Aslan kadını ve Başak erkeği ikilisi oldukça ilginç bir kombinasyon. Aslan kadını, ateşli ve enerjik bir yapıya sahipken, Başak erkeği daha analitik ve detay odaklıdır. Bu farklılıklar onları çekici kılabilir, çünkü birbirlerinin eksik yanlarını tamamlayabilirler 🔥🌾.
Aslan kadını genellikle ilgi odağı olmayı sever ve samimi bir şekilde duygularını ifade eder. Başak erkeği ise daha içe dönük ve titizdir; duygu ifadesinde daha kontrollü olabilir. Aralarındaki iletişim güçlü olduğunda, bu ikisi harika bir denge kurabilir. Her iki taraf da karşılıklı saygı ve anlayışı korursa, bu ilişki uzun soluklu olabilir.
Ancak, zaman zaman Aslan kadını, Başak erkeğinin eleştirel yapısından rahatsız olabilir. Bu tür durumlarda açık iletişim ve sabır her zaman kilit rol oynar. Her iki burcun doğasında olan olumlu özellikleri kullanarak ilişkiyi zenginleştirmek mümkün. Unutma, her iki burç da birbirlerine yeni perspektifler sunabilir 😊. Kendine ve ilişkine her zaman sevgiyle yaklaş!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bence Aslan kadını ve Başak erkeği çok farklı karakterlere sahip ama bu farklılıkları güzel bir şekilde tamamlayabilirlerse uyumlu bir çift olabilirler. Aslan kadını dikkat çekmeyi, ilgi odağı olmayı sever; Başak erkeği ise daha sakin ve planlı bir yapıya sahip olduğu için bazen Aslan’ın bu enerjik ve özgüvenli duruşunu dengeleyebilir. Ama Başak erkeği çok eleştirel olabilir, bu da Aslan kadınının gururunu kırabilir. Eğer Aslan biraz sabırlı olur ve Başak da daha fazla ilgi göstermeyi öğrenirse, ilişkileri sağlam bir temele oturabilir. Dengeyi bulurlarsa zıtlıklarından beslenirler.
17 Yorumla- Koç1 ay
Hemen söylüyorum başak erkeği çok seçicidir. Başak kadınlarına göre Başak erkekleri farklı olur. Başak erkekleri kişisel temizliğe önem verir herkes çok titiz falan diyor ya aslında öyle değil sadece kişisel titizliğe önem verir ve iş konusunda da sizlerdir yoksa evi falan dağınık olabilir. Başak erkeği gizli Çapkındır. Ama evleneceği kadını her zaman annesi gibi seçmek ister edepli temiz ahlaklı namuslu. Onun dışında evlenene kadar her halti yapar. Evlendiği zaman da karşısında her zaman bakımlı pijamasına kadar özenli bir kadın ister makyaj yerinde süslü sade zarif.
- Başak5 gü
@Sevdaatt ya arkadaş evlenene kadar her haltı yapar demeseydin ben hayatımda kız eli tutmamışım diğer dediklerinde haklısın ama bu konu hassas oldu. Zaten bulamıyoruz sonra hiç bulamicaz
- Başak5 gü
Daha denemedim ama bence karakter meselesi annem aslan ve onunla anlaşamıyoruz ama ne var ki annem gibi biriyle evlenmek isterdim çünkü iyi karakterleri kötü karakterlerinden daha fazla herkes aynı olcak diye bir şey yok benim yanımda olması bile yeterli. Ne kadar sert olursa olsun ben onu yumuşatmasını da bilirim eğlendirmesinide
- 21 gü
Biraz zor yürüyebilir. Hatta olmaz diyebilirim. Elementler farklı ayrıca Başak Burcu Aslanın egosuna, Aslan da Başağın çok bilmişliğine katlanamaz. Kendim Başak Burcuyum. Başak Burcu ilişkide çok pohpohlanmak ve ilgi ister. Bazen istekleri ısrarı ve fazla ilgisi ile karşısındakini çok sıkar çünkü biz basaklarda pek empati yeteneği yok. Her şeyi bizim bildiğimizi düşündüğümüz için hep bizim istediğimiz olsun isteriz. Bazen burnundan getirir otu boku da eleştirir. İyi yönleri de var tabii ama olmaz gibi duruyor. Ben Başak kadınıyım eski sevgilim Aslan burcu biz anlaşamıyorduk. (Beni aldattı zaten orası ayrı muamma.)
10 Yorumla Aslan ve Başak burçları ard arda gelen burçlardır ve geçindikleri pek söylenemez. Biri ateş biri toprak, Hem Aslan gurubu bi kadınla herkes yapamaz, kendilerine ait bir cumhuriyetleri vardır.
00 YorumlaŞimdi her aslan kadını ile her başak erkeği aynı mı oluyor. Bu karakterist özelliklerine bağlı. Hangi burç olduğuna değil. Absürt soru olmuş yani.
00 YorumlaBen aslan kadınıyım başak erkeğiyle iktidar savaşına giriyoruz iki baskın karakter
29 Yorumla- İkizler21 gü
gerçekten öyle bende aynıyım
- İkizler21 gü
evet onlarla daha iyi anlaşıyoruz sksbsldş
- İkizler21 gü
kovalarla da çok olmuyor onlarda su grubuydu sanırım
- İkizler21 gü
🥹🥹 onlar bildi mi sanki
- İkizler21 gü
bacım ilk adımı ben atınca bir yerleri kalktı ondan öyle oldu bu değişmez kural zaten
- 21 gü
valla ben aslan burcuyum bu zamana kadar da genelde hep başak erkekleri çıktı karşıma çoğuyla da anlaşamadım anlaşamıyorum
00 Yorumla - 28 gü
Çok zor birisi otoriter benim dediğim olacak der diğeri hiç bir şeyi beğenmez tek doğru benim doğrum der
10 Yorumla - 30 gü
Asla anlaşamaz asla asla başak erkeği görünce bir aslan kadını olarak bacaklarımı totoma vura vura kaçarım
00 Yorumla - 29 gü
Bunlar burçla değil kafa yapısıyla alakalı şeyler 😂
10 Yorumla Aslan eril olması çekici gelir ama başak da disiplinli bu anlamda çatışabilirler..
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)28 gü
yükselenler etkiler toprak kadınları otoriter olur ve karşısındaki kişiyi yönetmek ister baskınlık kuramadığı yerde memnuniyetsiz olur aslan erkeği de dominanttır o yüzden yükselenler etkiler
00 Yorumla - 29 gü
Gitmiyor yürür diyen Başaklara inanma genelde bu iki burç anlaşamaz
00 Yorumla - 1 ay
Burcum başak yükelenim aslan biz konuyu iyi idare ediyoruz olur bence hjk
00 Yorumla - 23 gü
Aslan kadını bence daha baskın daha egoist bir kişiliğe sahipken başak biraz daha ters o yüzden kavgalariindda çok olcani düşündürdü ama tabiki her burç aynı değil bazı burçlar yukseleninin ozellikleriini taşır bazende hiç alakası yoktur
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)28 gü
Valla başak erkekleri aşırı zor hic bi burçla olamazlar bana göre
10 Yorumla - 27 gü
Bence anlaşamaz ben başagım aslan sevgilim vardı aşırı egolu ve umursamaz başaklarda böyle şeylerden hoşlanmaz
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Var bunun evli versiyonu adam gay, anlaşıyorlar şimdilik
01 Yorumla- Cevap sahibi21 gü
otoriter taraf kadın
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Aslanlar 🦁 et obur başak ot türüdür 🌿
bence anlaşamazlar 😂
00 Yorumla Çocuğun aslan kadını ise bence baştaki erkeğiyle başa çıkabilirsin çünkü aslan kadınları bence erkekleri etkilemekte çok iyi ve ateş grubunda yer alıyorsun
00 Yorumla- 20 gü
Aslan kadını başta çar çabuk bağlanmaz sevmez ama sonradan tutuldumu kendini kaybediyor o kadar iyi biliyorum ki ama çaresi var
00 Yorumla - 20 gü
Benim amcam başak yengem aslan asla anlaşamıyolar allahın her günü kavga resmen yani zıtlar bence olmazlar
00 Yorumla - 6 gü
Başak erkeği ve aslan kadını çok ters ikisi çok ayrı faktör
00 Yorumla - 6 gü
Burçlara inanma yıl olmuş 2025 hala böyle insanlar var mı
00 Yorumla - 14 gü
aslan kadını başak erkeğine yakışmıyor ha daha iiyilerine göz alıcı olanlara layık
00 Yorumla - 14 gü
Başak erkekleri iyi seviyor aslan sadakatli olabilir neden olmasın
00 Yorumla - 15 gü
Bence bunlara inanmak cahillik ama insanlar seviyorsa yapabilecek bir sey yok saygi gostermek gerek
00 Yorumla Basak erkegini bilmiyorum ama aslan kadini zor kendimden biliyorum
10 Yorumla- 18 gü
Aslan kadını seçici aşık olur Başağın takıntılıkları Aslanın canını sıkabilir ilişki oldukça zor
00 Yorumla Burç murç hikaye bunlar arkadaşlar biraz rasyonel olun inanmayın böyle şeylere
00 Yorumla- 24 gü
bu burçlara inanacak kadar aptal olmayın lütfen, esenlikler
00 Yorumla Nasipse olur bırakın bu burçları. Sen bence ilk önce karakterine bak gerisi yalan.
00 Yorumla- 28 gü
Bende başak burcuyum uyumluyuzdur bizimle anlaşmak kolay
10 Yorumla - 29 gü
Anlaşamaz Aslana aslan yakışır bende aslanım ordan biliyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Aslan kadınlarından uzak durun beyler hepsi vefasız ve sadakatsiz oluyorlar. Aldatmaya meyilliler benden demesi
18 Yorumla- Cevap sahibi29 gü
@güllss1 tabi tabi öyledir eminim ki 🤣
- Aslan29 gü
Haklı
- Oğlak29 gü
- Cevap sahibi29 gü
@güllss1 bu büyük bir yalan inanmayın beyler
- Cevap sahibi29 gü
Fırsatını bulursa aldatir net sadık falan değiller
- Oğlak29 gü
- Gizli Üye(18-24)26 gü
Valla bizde tam tersi başak kadını ve aslan erkeği
Çok kaosulu geçiyor kavgalar ama güzel ve ideal ilişki00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)29 gü
Ben kendim başağım erkekleri de bence aynı ya genel de egoist ve gizli libidoları olur benden iyi bilen yok bence burç konusunu fodöoxmskdm
00 Yorumla - 20 gü
Başak burcuyum egoya gelmem
10 Yorumla - 27 gü
Aslan zor karakterdir bence hayır
10 Yorumla - 28 gü
Tam tersi nasip olur mu Allah'ım
10 Yorumla - 28 gü
Aslan kadını başak erkeğini parçalar tirmalar
00 Yorumla Olur olur (A. kapışmak dilinden ) 😀
00 YorumlaAnlaşamaz. Basaklar egoist kişileri sevmezler.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 578 cevap paylaştı. Anlaşamaz lar.
00 YorumlaBaşak erkeğiyle anlaşma zaten boş ver
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)26 gü
Başak erkeği rezalettir diyorum o derece
10 Yorumla - 1 ay
olur olur niye olmasın ya
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)26 gü
tersini 6 yıl yaşadım. 3,5 aydır ayrıyız.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)28 gü
Aslan içinden geçer başağın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)29 gü
Aslan kadını herkesle anlaşır benve bu arada
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Başak erkeğiyle anlaşan kadınlar cindir
00 Yorumla Aslan kadını zarar görür
20 Yorumlaİkiside mantık insanı bilemedim
10 Yorumla- 7 gü
Başak kadınlar uzak dursun aman aman.
00 Yorumla - 11 gü
Eski sevgilim başaktı hiç anlaşamazdık olmaz bence