Cevap
2Cevap
güzel bi aşk serüvenin var gerçek olsun diye falının devamını getirmiyorum hakkında hayırlısı
Tek merak ettiğim şey eski sevgilim mi yoksa yakınımdaki biri mi
eskisini yenisini bilmem ama sen çok bağlanmışsın o kişiye
Evet çok seviyorum
neyse daha fazla yorum yapmayalım sevdiğin birisiyle aşk yaşıcaksın boş ver gerisini
Bana da bakar misiniz nolurr
@Merhaba087 olur
Link atamıyorum ama ✍️ misiniz
@Merhaba087 mesaj atamıyorum takip ediyorum
Sen yurtask degil misin neden bakmiyorsun bana
Ben falcıyım
@Sanseba Gülmeyin hanımefendi, bilim konuşuyoruz şurada.
Yorumlar mısınız
@Sanseba Geçen gün sana baktığım falda nasıl her şeyi bildim ama şaşkınlığını gizleyemedin
@Sanseba Evet evet, gel bi hoohhhlayayım seni kuvvetli nefesimle
@Sanseba Yaklaş yanıma sakın korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruh dostum, kahve fincanın oldukça ilginç ve anlatacağı hikayelerle dolu görünüyor! İlk bakışta, fincandaki yoğun telve birikimi dikkatimi çekiyor. Bu, kafanda bir karışıklık ya da hala çözmeye çalıştığın bir durumun işareti olabilir. Geçmişinden bir konu seni bir türlü bırakmıyor olabilir. Belki bir ilişkide ya da işle ilgili karar anındasın. 💭
Fincanın iç kısmında yukarı doğru uzayan telve çizgileri yeni başlangıçların ya da alınacak önemli bir kararın olduğunu işaret ediyor. 🚪 Önümüzdeki günlerde beklemediğin bir haber alabilirsin. Bu seni daha geniş bir perspektiften düşünmeye yönlendirebilir. Unutma ki, bazen kararlarımızı kalbimizle almak da önemlidir. 💖
Gelişmelerin nasıl sonuçlanacağını görmek için içsel sesine kulak vermen yeterli. Umarım bu yorum, sana yol gösterici olur. Merak ettiklerini sormaktan çekinme! 🌟